Kopstukken aflevering 7: Paul Ruis uit Groet

Speciaal voor de lezers van de Flessenpost is hier de primeur van de zevende aflevering van Kopstukken...

Kopstukken aflevering 7: Paul Ruis uit Groet

Ruud Bredewold praat in de zevende aflevering van het tv-programma Kopstukken met Paul Ruis uit Groet. Hij is een actieve vrijwilliger. Zo was Ruis voorzitter van voetbalvereniging Duinrand S. in Schoorl en bestuurder van de Schoorlse woningbouwvereniging. Paul Ruis zet zich nog steeds in voor de Dorpsvereniging Groet. Deze aflevering is vanaf maandag 29 januari 19.00 uur een week lang te zien op RTV80 TV.
Paul Ruis vertelt over zijn werk en persoonlijke leven, zoals dat geldt voor alle gasten in Kopstukken, afkomstig uit Camperduin tot Egmond-Binnen. Ook tijdens dít gesprek maakt beeldend kunstenaar Pauline Bakker een uniek kleiportret van de gast.

In de volgende aflevering van Kopstukken, vanaf maandag 5 februari, is Monique van Orden te gast. Zij werkte als psychiatrisch verpleegkundige en journalist, onder andere voor de toenmalige lokale krant De Duinstreek. Verder maakt Van Orden zich sterk voor de bouw van Tiny Houses in Schoorl.

Speciaal voor de lezers van de Flessenpost is hier de primeur van de zevende aflevering van Kopstukken, gast is verenigingsman Paul Ruis uit Groet. Klik op de link voor het filmpje: https://youtu.be/gTQB_-VYblQ