Koorleden en kinderen voor kerstspel gezocht

Ben jij dol op zingen, ben je zes jaar of ouder...

Koorleden en kinderen voor kerstspel gezocht

Op zondag 24 december om 17.00 uur is er in onze kerk een kerst-gezinsviering voor alle kinderen en hun groot(ouders). Ben jij dol op zingen, ben je zes jaar of ouder en wil jij meezingen in het projectkoor?  Dit mag samen met je (groot) ouders, iedereen die van zingen houdt, mag meezingen!

Als jullie nog meer mensen weten die het ook leuk zouden vinden om mee te zingen in het projectkoor, neem hen dan mee naar de repetities!  We gaan uit van drie repetities vooraf op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur in de Nieuwe Beuk, de zaal is open vanaf 18.45 uur, wees tijdig aanwezig.  Auto’s kunnen gratis geparkeerd op het eigen parkeerterrein links naast de kerk. De repetities zullen worden gehouden op vrijdag 8, 15, en 22 december. Uitvoering: zaterdag 24 december om 17.00 uur.

Kerstspel kerstviering om 17.00 uur
We zijn ook voor het kerstspel op 24 december nog op zoek naar kinderen die willen meespelen in het kerstspel, je hoeft het verhaal alleen uit te beelden en dus geen tekst in te studeren. Als je toch al van plan was met je ouders naar de kerk te komen, is het superleuk om mee te doen tijdens de viering, dus vergeet je niet aan te melden.

Voor meer informatie over het koor of het kerstspel kun je bellen met Stella Blijleven, telefoonnummer 06 450 14 076  of stuur een e-mail naar:[email protected].