Jonge Bergense helden!

Pasgeboren geitje in Hertenkamp van verdrinkingsdood gered

Afgelopen zondag waren mijn vrouw en ik (Rob Barendregt) de fauna aan het verzorgen in het hertenkamp in Bergen. Opeens sprong er een jongeman over de omheining gevolgd door een tweede. In eerste instantie dacht ik nog; wat is dit nu weer… maar al gauw bleek dat eerder genoemde jongeman gezien had dat er een pasgeboren geitje in het water was gevallen en al behoorlijk onder water verdween. In een vloeiende reddingsactie is dit geitje gered van een zekere verdrinkingsdood.

Ikzelf had niets gezien of gehoord ondanks het feit dat ik daar maar een paar meter vandaan stond. Indien deze jongemannen er niet geweest waren, was het waarschijnlijk einde verhaal voor dit geitje geweest want ik had gewoon weer mijn weg vervolgd, los van het feit dat ik waarschijnlijk ook niet de souplesse had gehad om over de omheining te springen (want 72 jaar). Hulde aan deze twee jonge lieden!

Mochten de mannen zich in dit verhaal herkennen… stuur ons even een berichtje naar [email protected]. We hebben twee heerlijke flessen cava voor jullie koud staan. Tenminste… als jullie achttien jaar of ouder zijn, want anders wordt het chocomel :-)

De Bergense Tom Schiphorst heeft zich inmiddels als redder gemeld!