Inschrijfperiode voor Obligaties Zonneweide Bergen Fase 3 is verlengd tot 7 december

De obligaties kosten € 100,- en geven 5% rente bij een looptijd van 15 jaar

Inschrijfperiode voor Obligaties Zonneweide Bergen Fase 3 is verlengd tot 7 december

Coöperatie Bergen Energie (BE) geeft obligaties uit ter financiering van haar project Zonneweide Bergen Fase 3 aan de Bergerweg in Bergen NH. De obligaties kosten € 100,- en geven 5% rente bij een looptijd van 15 jaar. De minimale deelname is met één obligatie. Maximaal kunt u 500 obligaties (€ 50.000,-) aanvragen. Er is een uitgebreid Informatiememorandum beschikbaar via de website.

De geplande zonneweide Bergen Fase 3 is gesitueerd achter Scholten Huize Horeca aan de Bergeweg 125 in Bergen NH, ten noorden van de bestaande zonneweides van BE.
Het bestuur van de coöperatie heeft besloten om de inschrijfperiode voor Obligaties Zonneweide Bergen Fase 3 met enkele weken te verlengen tot en met 7 december 2023.

Het bestuur denkt de extra tijd nodig te hebben voor het ontwikkelen van een (eventueel) aangepast investeringsvoorstel gezien de snel veranderende energiemarkt. Een belangrijk aspect daarbij is de gewijzigde opstelling van energiemaatschappijen ten aanzien van afnamecontracten met energieproducenten. Een ander aspect is de recente ontwikkeling van energieprijzen en de verwachtingen voor langere termijn.

Coöperatie Bergen Energie (BE) U.A.
Beek 36
www.bergenenergie.nl
[email protected]