Hip Hop Conceptstore en het Atelier van Bergen maken het Plein weer fijn

Het Plein is, ondanks de commotie van de laatste jaren, nog altijd een begrip in Bergen...

De hoek waar de afgelopen tijd veel verschillende winkels geopend, en ook weer gesloten zijn, is nu veranderd in een sfeervolle plek voor jong en oud. Hip Hop Conceptstore en het Atelier van Bergen zijn hier namelijk neergestreken met een uniek concept.
Bij Hip Hop Conceptstore, te volgen via Instagram @hiphopbergen, vind je mooie geselecteerde tweedehands kleding voor kinderen en dames, maar ook duurzaam geproduceerde nieuwe kinder- en dameskleding. Ook kan je hier allerlei speelgoed en leuke accessoires vinden.

Na in november 2022 te zijn gestart met een kleinere winkel aarzelde eigenaresse Renée geen moment toen ze hoorde dat het naastgelegen pand, waar eerder Rivièra Maison zat, vrij zou komen. De formule sloeg zo goed aan dat de ruimte al snel te klein werd en ze klaar was voor die volgende stap. In de huidige ruime en lichte winkel is het assortiment van tweedehands dameskleding uitgebreid en zijn er mooie lifestyle items, nieuw speelgoed van diverse merken en nieuwe kinder- en dameskleding van duurzame merken te vinden.

Samenwerken blijft toch het leukst. Daarom nam Renée contact op met Esther wiens plannen perfect aansluiten bij het concept van Hip Hop. Het Atelier van Bergen is dé plek waar kinderen creatief kunnen zijn en bekend kunnen worden met de oudere ambachten. Dat gebeurt vaak door het hergebruiken van materialen en dat sluit natuurlijk enorm goed aan bij het concept van Hip Hop.
In het Atelier van Bergen kunnen kinderen vanaf een jaar of zeven creatieve workshops volgen. Tot zeven jaar zijn kinderen ook zeker welkom, maar dan onder begeleiding van een ouder/verzorger. Na schooltijd is er bijna elke dag wel een tof programma waaruit kinderen kunnen kiezen. Van sieraden maken tot steden bouwen. Van tapijtknopen tot houtbewerken.
Het actuele programma voor de komende week, ook tijdens de zomervakantie, is te vinden op Instagram @hetateliervanbergen. Opgeven kan via een berichtje op Instagram of stuur een appje naar 06-41223393.

Klik op de foto voor een uitvergroting.