Het grote Nederlandse wijnwandelboek

Met keuze uit 25 verschillende wandelingen, van circa 5 tot 15 kilometer lang, wandel je langs wijngaarden en wijnmakers in Nederland

Nederlandse wijnen zijn sterk in opkomst! We tellen nu al zo’n tweehonderd wijngaarden en dat aantal groeit gestaag. Het grote Nederlandse wijnwandelboek combineert de opmars van Nederlandse wijn en de wandeltrend. Met keuze uit 25 verschillende routes, van circa 5 tot 15 kilometer lang, wandel je langs wijngaarden en wijnmakers in Nederland. Bij elke wandelroute kun je lezen wat er onderweg zoal te zien en te doen is.

Én hoe kan een wandeling nou beter afgesloten worden dan met een lekker glaasje wijn. Dat kan in het proeflokaal van een van de wijnmakers, in een café waar je lokaal of regionaal geproduceerde wijn kunt bestellen of gewoon in een leuke uitspanning die buitenlandse wijn onder de kurk heeft, want de productiecapaciteit van veel Nederlandse wijnmakers is nog te klein om het hele jaar door te kunnen garanderen dat er een ‘château Néerlandais’ voorradig is.

Klik hier om het boek te bestellen.