Help ons de Ruïnekerk ‘overeind' te houden en word ook Vriend

Help ons de Ruïnekerk ‘overeind' te houden en word ook Vriend

Hallo beste lezers van de Flessenpost. Ik ben Hans Haring. Voor mij is onze Ruïnekerk als een kristallen karaf met gouden, oude Cognac. Die moet je koesteren en proeven, genieten en verzorgen!

Ik vraag iedereen die de Ruïnekerk een warm hart toedraagt om vriend te worden. Al voor slechts 25 euro per jaar steunt u dit iconisch en beeldbepalend gezicht van het sfeerbepalende centrum van Bergen.

“Het is vijf voor twaalf voor dit unieke cultureel historische erfgoed in het centrum van Bergen.

De financiële situatie is rampzalig. Als we niets doen, moet de Ruïnekerk die wordt gebruikt voor tal van sociaal-culturele evenementen binnen afzienbare tijd de deuren sluiten.”

De inkomsten blijven zwaar achter bij de uitgaven. Onderhoud en exploitatie van de Ruïnekerk moeten uit eigen middelen komen. Wij, Vrienden van de Ruïnekerk, proberen dit unieke erfgoed voor de toekomst te bewaren. Maar daar hebben we uw steun hard bij nodig.

Klik hier om vriend te worden.

U helpt de Ruinekerk:
– in stand te houden
– te restaureren
– te verfraaien
– multifunctioneel te maken
– technisch aan de hedendaagse norm aan te passen

U ontvangt:
– twee (digitale) nieuwsbrieven per jaar
– één Vriendendag of -avond per jaar
– kortingsaanbiedingen voor activiteiten
– dank voor uw betrokkenheid bij dit prachtige stukje Bergen

Wilt u eenmalig een donatie doen?
Dat kan natuurlijk ook. Maak uw donatie over onder vermelding van ‘eenmalige donatie’ en uw naam en adres, ten name van de Stichting Vrienden van de Ruïnekerk, bankrekeningnummer NL02ABNA0437040232.

ANBI instelling
De Stichting Vrienden van de Ruïnekerk is door de Belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat de stichting u een aantal interessante fiscale voordelen biedt.