Grand Café Bourgogne heeft het beste terras van de regio!

Grand Café Bourgogne is ontzettend trots om te melden dat ze een plek heeft veroverd in de Terras Top 100 van Nederland

Grand Café Bourgogne heeft het beste terras van de regio!

En niet zomaar een plek, ze staan op nummer 74 en zijn daarmee het beste terras in de regio!
Het terras wordt geroemd om zijn verzorgde uitstraling en de rustige, afgesloten omgeving. Hier kunt u heerlijk ontspannen, of u nu komt voor een diner of een drankje. Op het terras serveert Grand Café Bourgogne een heerlijke lunch met broodjes en salade maar ook het seizoensmenu. Geniet van heerlijke wijnen, cocktails, blijf tafelen met de uitgebreide à la carte kaart of geniet van het seizoensmenu bij het diner.

Met de zonwering van Grand Café Bourgogne en verwarmde kussentjes op de stoelen zit u altijd comfortabel. De smaakvolle inrichting met mooi gedekte tafels en een uitgebreide drank- en snackkaart maakt het helemaal af.
Wat Grand Café Bourgogne echt onderscheidt volgens de recensie, is de service. De gastheer en gastvrouw van Grand Café Bourgogne zien er altijd piekfijn uit in hun bijpassende kleding en stralen professionaliteit uit. De bediening is vriendelijk, bekwaam en let op de kleinste details. Deze kleine extra’s maken uw bezoek net dat beetje specialer.

Grand Café Bourgogne is ontzettend blij met deze erkenning en blijft zich inzetten om u de beste terraservaring te bieden. Kom langs en ontdek zelf waarom Grand Café Bourgogne in de Terras Top 100 staat.

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Grand Café Bourgogne heeft het beste terras van de regio! Grand Café Bourgogne heeft het beste terras van de regio! Grand Café Bourgogne heeft het beste terras van de regio!