Deel

advertentie

Gevraagd: horecapersoneel in Bergen (aan Zee)

Gratis rubriek voor horecaondernemers

Gevraagd: horecapersoneel in Bergen (aan Zee)

Altijd al willen werken in Bergense horeca? Dan is dit je kans!

 

Wil jij werken bij een unieke zaak in Bergen? Bistronomie ‘t Parkje zoekt enthousiaste medewerkers voor de bediening. Zoek jij een leuke baan in een mooi bedrijf met een Bib Gourmand? Mail naar [email protected] voor een afspraak of meer informatie.

Voor ons prachtige Hotel Zeebergen en Boutique Hotel Villa Kranenbergh zoeken wij uitbreiding van ons team. We zijn per heden op zoek naar een Gastvrouw, die in de ochtend op 1 van de locatie het ontbijt serveert. Naast ontbijt werkzaamheden, behoren inchecken van de gasten ook tot je werkzaamheden. Het betreft een vacature voor minimaal 3 a 4 ochtenden per week. Werktijden variëren tussen 7:00 en 14:00.
Ben je minimaal 21 jaar, representatief en spreek je in ieder geval Duits, dan willen we graag een keer kennismaken. Ervaring in de bediening is een pre.
Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kun je een mail sturen naar reservations@zeebergen.nl

blooming is op zoek naar extra versterking op onze Sales & Events afdeling! Het gaat om een allround commerciële rol waarbij in dit geval de nadruk ligt op het (mede) organiseren van zgn. private events zoals bruiloften, feesten en incidenteel een condoleance (op landgoed Het Hof). Durf jij deze uitdaging aan?! Bekijk de vacature op http://bit.ly/2N4tsnT

Restaurant Cunst is opzoek naar jou!!! Heb jij ervaring in de bediening of ben jij een echte aanpakker en ben je nog op zoek naar een baan? Of zoek je een (bij)baan, kom bij ons werken, als keukenmedewerker, afwasser of schoonmaker! Bel naar 072-8884908 of mail naar [email protected]

Voor ons prachtige hotel Zeebergen zoeken wij uitbreiding van ons team. Het restaurant en bar gedeelte wordt momenteel verbouwd. Graag willen wij versterking binnen het team. We zijn per 1 april op zoek naar een barman/vrouw. Naast bar werkzaamheden, behoren inchecken van de gasten en bedienen tijdens het diner ook tot je werkzaamheden. Het betreft een vacature voor minimaal 3 a 4 avonden per week.
Ben je minimaal 21 jaar, representatief en spreek je in ieder geval Duits, dan willen we graag een keer kennismaken. Ervaring in de bediening is een pre.
Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kun je een mail sturen naar [email protected]

BLOOMING BEACH ZOMERBANEN 2020

Ben je op zoek naar een baan dit voorjaar en komende zomer? Kom dan vanaf 1 april werken bij blooming, wij zoeken namelijk de volgende collega’s:

  • parttime, fulltime en oproepkrachten voor bediening op het strand
  • floormanager beach; stuurt een team aan en kan openen en/of sluiten
  • oproepkrachten voor afwasdiensten op het strand (door de week of in het weekend)
  • keukenhulp; assisteert de koks met keukenwerkzaamheden
  • souschef en zelfstandig werkend koks

Het is handig als je in de omgeving van Bergen woont, mede i.v.m. het gebrek aan parkeermogelijkheden bij het strand en de beperkte bereikbaarheid via openbaar vervoer. Je spreekt Nederlands en Engels en hebt bij voorkeur al ervaring opgedaan in onze branche.

Ben jij blooming en heb je interesse om te solliciteren naar een van de bovenstaande rollen?  Stuur dan nu al je motivatie en gegevens per mail naar [email protected]. Wil je eerst bellen voor meer informatie, dat kan ook. Bel dan op weekdagen met Tamar of Ingeborg van HR op 072-5820678. Kijk  voor meer details van deze vacatures op https://www.weareblooming.com/over-ons/werken-bij-blooming.


Wil jij werken bij de enige zaak in Bergen met een Bib Gourmand? Bistronomie ‘t Parkje zoekt parttime enthousiaste medewerkers voor de bediening. Zoek jij een leuke baan in een mooi bedrijf voor een aantal avonden in de week? Bel snel 072 20 200 82 of mail naar [email protected]


Restaurant Bergen Binnen zoekt: medewerker(ster) bediening met ervaring. 32-38 uur per week. Eventueel leidingevend. Interesse? mail je cv naar [email protected]


Bistronomie t’ Parkje zoekt parttime afwaskrachten en een parttime schoonmaakster (in de ochtend uren). Kom jij ons Bistronomisch team versterken ? Bel 072-2020082.


Voor ons prachtige hotel Villa Kranenbergh zoeken wij uitbreiding van ons team. Het hotel is na een enorme verbouwing getransformeerd tot een hotel in het absolute hoogsegment. Wij werken met een team van 2 gastvrouwen die om tourbeurten de ontbijtservice doen. Graag willen wij versterking binnen het team. Het werken als oproepkracht behoort ook tot de mogelijkheden. Ben je representatief, ondernemend en spreek je in ieder geval Duits en Engels, dan willen we graag een keer kennismaken.
Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kun je contact opnemen met Hotel ZeeBergen, 06-43885714 of een mail sturen naar [email protected]

Strandpaviljoen Zuid. Bij ons kan je aan de slag!
Wij zijn op zoek naar fulltime – of parttime bedieningsmedewerkers (m/v) en afwaskrachten.
Neem voor meer informatie contact op met Pouliche Sterker 072 5894687 of stuur een mail naar

Strandhotel Nassau-Bergen in Bergen aan Zee
Wij zoeken:
* Ontbijtmedewerk(st)ers 3- 5 dagen per week;
Werktijden van 7:00 – 15:00 uur
* Bar- & Bedieningmedewerk(st)er, 3 – 5 dagen per week;
Werktijden vanaf 15:00 uur
* Housekeeping medewerk(st)ers, 3 – 5 dagen per week;
Werktijden van 9:00 – ca. 15:00 uur
* Afwassers
Werktijden vanaf 16:30 uur

Wij vragen een enthousiaste en gemotiveerde werkhouding. Ervaring is gewenst, maar we kunnen je ook van alles leren. Houd rekening met flexibele werkdagen en -tijden, feestdagen en weekenden.
Bij interesse en voor meer informatie kun je contact opnemen met Martine Hirschfeld op 072 5897541 of [email protected]

 


Allround medewerker bediening gezocht bij Hotel Meyer & Grand Café Maz in Bergen aan Zee. Parttime of fultime, enige kennis van de Duitse taal is een pre. Bezit van eigen vervoer. Voor info of reactie: Marc van de Pas 06-53873732 of [email protected]


Fabel eten & Drinken zoekt horecatoppers!

Ze zijn per direct opzoek naar enthousiaste medewerkers voor in de bediening. Ben jij gastvrij, vriendelijk, gedreven, flexibel, representatief en kan je zelfstandig werken? Reageer dan voor een parttime of fulltime job. Mail je motivatiebrief en CV naar [email protected]


Duinvermaak Bergen

Het bekendste pannenkoekenrestaurant van Noord-Holland, met een unieke sfeer en gelegen in een prachtig monumentaal pand in Bergen, zoekt een gedreven en ervaren serveerster (m/v, 18+) voor 24-32 uur per week. Zonder late avonddiensten!!

Wij bieden een dynamisch bedrijf met een leuk jong team en een zeer grote variatie in gasten, van sportieve groepen en kids in de speeltuin tot 80+!

Ben jij diegene die in drukke periodes het hoofd koel kan houden en Bergen kunt verzetten? Kom bij ons langs, je bent welkom!

Reacties graag naar [email protected] of 072-5813927, Hans Weber


Bistronomie ’t Parkje

Vacature: medewerk(st)er bediening (parttime/fulltime)

Met jou in onze bedieningsbrigade ontbreekt het onze gasten aan niets. Je geeft het woord gastvrijheid echt inhoud met kennis, passie en persoonlijkheid. Ben je hoffelijk, voorkomend en nauwkeurig, dan zijn wij op zoek naar jou! Wil jij ons team komen versterken, mail dan naar [email protected] (cv en motivatiebrief).


‘Het Huis met de Pilaren’

Gezocht. Per direct. Medewerk(st)er bediening voor ons restaurant ‘Het Huis met de Pilaren’ in Bergen.

Zoek jij een leuke fulltime baan, neem dan contact met ons op. Tel. 072-5812187

E-mail. [email protected] Of kom langs.


Zend je vacature naar: [email protected] o.v.v. ´Horecapersoneel´

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Gevraagd: horecapersoneel in Bergen (aan Zee) Gevraagd: horecapersoneel in Bergen (aan Zee) Gevraagd: horecapersoneel in Bergen (aan Zee) Gevraagd: horecapersoneel in Bergen (aan Zee) Gevraagd: horecapersoneel in Bergen (aan Zee) Gevraagd: horecapersoneel in Bergen (aan Zee)
advertentie

Meer 'Horeca':

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… De Coco club

27 maart 2020

Door: Pieter van Dijk

In Bergen heb je vier discotheken gehad. De Zwarte Kat, was ongetwijfeld de beste, maar die was midden jaren ‘70 afgefikt en wie op zijn hoogtepunt stopt…Laat altijd onuitwisbare indrukken achter.

Nog veel onduidelijk over verscherpte maatregelen horeca

27 maart 2020

4000 euro steun voor 3 maanden vaste lasten voor kleinere eet- en drinkgelegenheden die voor publiek gesloten zijn

"Alle maatregelen - zoals sluiting van de horeca- gelden vooralsnog tot en met maandag 6 april", zo meldt het kabinet op de website Rijksoverheid.nl

Rondje horeca… 13

27 maart 2020

Eensgezindheid

De Bergense horeca piept en kraakt onder het coronavirus. Inmiddels gaan we de tweede week in dat de zaken waar we zo...

Sympathiek initiatief van restaurant The Bourbon Room

20 maart 2020

Samenwerking met groenteman Wokke. Maaltijden voor een schappelijke prijs. Vanaf zaterdag 21 maart verkrijgbaar

Lieve vrienden van The Bourbon Room. Allereerst heel veel sterkte in deze bizarre tijden, we leven mee.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… deel 3 Hans Teeuwen in Nero’s Place

20 maart 2020

Door: Hans Dekker

Nu moet nog even vertellen dat ik het werk van Hans Teeuwen kende. In de tijd dat dit speelde had hij net zijn partner Roland Smeenk verloren.

Rondje horeca…12

20 maart 2020

Dom en ongepast

Eerder deze week postte een medewerkster van Rodimedia’s Bergens Nieuwsblad afgelopen zondag om 20.45 op het Facebook portal ‘Je bent een Bergenaar als…

Update: Bergenaren helpen Bergenaren: Laat je eten lekker thuis bezorgen

24 maart 2020

Help de lokale restaurants de crisis door

Bij sommige zaken kon je altijd al eten bestellen en laten bezorgen. Sinds deze week gaat een aantal extra restaurants creatief...

Redderestaurants.nl: actie voor directe cashflow voor de horeca

20 maart 2020

Iedereen kan zich aanmelden

De omzet van veel restaurants is door de verplichte sluiting vanwege corona gereduceerd tot nul. Zeker als ze niet aan afhalen of bezorgen doen.

Hoe kunnen we de lokale horeca helpen?

20 maart 2020

Drie weken dicht betekent drie weken geen inkomsten, maar wel kosten

De Flessenpost brengt de sponsors en adverteerders tot en met 6 april de bannering niet in rekening.

Uit eten mag wel

13 maart 2020

Dus... kom lekker smikkelen in Bergen

Premier Mark Rutte benadrukt dat bepaalde sociale activiteiten, zoals uit eten gaan in restaurants, wel door kunnen gaan.

En zo gaat de Bergense horeca om met zijn gasten

13 maart 2020

Hygiëne voor alles!

Graag laten wij u weten dat u de komende dagen met een gerust hart kunt komen dineren en welke maatregelen wij hebben getroffen.

Rondje horeca… 11

13 maart 2020

Maatregelen en op reis

Verderop in de rubriek 'Horeca' kunt u lezen hoe Bergense cafés en restaurants omgaan met het coronavirus.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… deel 2 Hans Teeuwen in Nero’s Place

13 maart 2020

Door: Hans Dekker

Het jaar weet ik niet meer, maar het was ergens in de jaren 90. Ik werkte als dj bij Hans Kamm. Ik was net gestopt als club dj in de Heer van Jericho, waar ze al

Neem hier een kijkje in het mooist hotel van Bergen

13 maart 2020

Wandel rond (3D) in het mooiste hotel van Bergen en ontvang bij een boeking 10% korting

Altijd al eens willen binnenkijken? Nu kan het! Bekijk de virtuele tour. Boek nu een HEERLIJK weekend, midweek of weekje weg...

Nederland steeds meer in trek bij toeristen

6 maart 2020

Met name vakantiehuizen in Noord-Holland

Het aantal mensen dat een nachtje in een hotel, een huisje of op een camping in Nederland heeft geslapen, is toegenomen in 2019 meldt het Centraal Bureau...

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Knikker

6 maart 2020

Door: Pieter van Dijk

Tijdens de overblijfouder wacht op de Willem Alexander school waar mijn dochter op zit, zat ik oude horeca verhalen met Paul vd Pluijm op te halen...

Rondje horeca… 10

6 maart 2020

Grote veranderingen bij Hotel blooming op komst

“Hotel blooming viert winst door meteen een maand op slot te gaan.” Dat werd onlangs gekscherend in de media geschreven.

Monique tien jaar in d’Alderliefste, een mooi verhaal

28 februari 2020

Ze runde ’s zomers al op jonge leeftijd een strandpaviljoen in het van godvergeten oord...

De blonde meisjes van de Helmweg in Groote Keeten, een gehucht op de gure laagvlakte tussen Callantsoog en Den Helder, fietsten richting school...

Rondje horeca… 9

28 februari 2020

Nieuwe restaurant LadyPapa opent maandag zijn deuren

U heeft het bovenin het Flesje al kunnen lezen. Na een maandenlange verbouwing is de fameuze naam Nero (Hans Kamm) vervangen door LadyPapa.

‘Zal ik u de rekening brengen?’ en ‘Welk bedrag mag ik voor u intoetsen?

28 februari 2020

Door: Wouter Verkerk

Gastvrijheid en service worden vaak in één adem genoemd met beleefdheidsregels. De etiquette dus. Zoals het hoort. En rondom het presenteren van de rekening...

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Coq d’or

28 februari 2020

Door: Hans Dekker

Mijn naam is Hans Dekker en ik begon jaren geleden als barkeeper in de Coq d’Or.

Rondje horeca… 8

21 februari 2020

Heel langzaam maar zeker

Rond deze periode van het jaar valt het ook in de horeca een beetje stil. Dat is een jaarlijks terugkerend verschijnsel...

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… tarts and vicars

Door: Pieter van Dijk

Vorige week stonden er op de foto boven mijn stukje, vier frivool geklede dames voor de Lamoraal en een bord met 30 erop.

Bergense horeca in cijfers: Duitse bezoekers blijven op 1, maar wel een afname van 3.7 procent

21 februari 2020

Noordzee badplaatsen blijven het populairst

Tijdens een overleg met de diverse ondernemersverenigingen en de gemeente Bergen op 23 januari jongstleden, is er een presentatie gehouden over Gastheerschap...

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… ’s Nachts na tweeën!

14 februari 2020

Door: Pieter van Dijk

Na 02.00 uur, als horeca Bergen zijn deuren sloot, was het gebruikelijk dat je moest schoonmaken en daarna nog even een borrel dronk met je collega’s...

Rondje horeca… 7

14 februari 2020

Voor een zacht prijsje, maar allemaal goed in kwaliteit

Afgelopen week heb ik weer eens gegeten bij Bistronomie ’t Parkje. ’t Parkje heeft sinds kort een Bib gourmand van...

Naleving van de leeftijdsgrens alcoholverkoop is verbeterd in Bergen

14 februari 2020

Door het inzetten van mysteryshoppers is in het najaar van 2019 steekproefsgewijs onderzoek gedaan bij diverse verkooppunten

Recent onderzoek in Bergen laat zien dat jongeren onder de 18 jaar die alcohol proberen te kopen hier in meerderheid van de gevallen niet in slagen (59,4%).

Rondje horeca… 6

7 februari 2020

Sympathiek gebaar

Met grote regelmaat komt Bergen helaas wat minder gunstig in de spotlights te staan in de media. Politieke partijen staan elkaar naar...

Wat gaan ze precies doen bij blooming?

7 februari 2020

Een overzicht van de plannen

Het huidige restaurant wordt compleet verbouwd. Om het comfort voor onze gasten te vergroten breiden we de capaciteit flink uit.

Winnaars Valentijnsdiner 2020 zijn bekend

7 februari 2020

Negen Bergense toprestaurants ontvangen hun gasten op vrijdag 14 februari a.s.

Het aantal mails dat de redactie de afgelopen weken ontving, was overweldigend. Dus… na lang overleg, zijn dit de uiteindelijke winnaars geworden.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… avonturen in Bergen aan Zee

7 februari 2020

Door: Pieter van Dijk

Vandaag woensdag 5 feb., scheen het zonnetje in mijn nek en ja, dan komen de lente gevoelens en het verlangen naar het strand.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Beste blinde darter van Bergen

Door: Pieter van Dijk

We kunnen gerust zeggen dat darten in Bergen werd geïntroduceerd vanwege Piet Vermeulen zijn verzamelwoede en hang naar spelletjes.

“Le Taittinger Prix Culinaire”

31 januari 2020

Chefkok Jonathan Zandbergen in de jury

Deze week vindt in Parijs de 53e editie plaats van de internationale kookwedstrijd Le Taittinger Prix Culinaire. Executive chef van sterrestaurant Merlet...

Rondje horeca… 5

31 januari 2020

Waar een klein dorp groot in kan zijn (filmpje)

Eerder deze week werd bekend dat blooming hotel de Zoover Award in de wacht heeft gesleept voor beste hotel van Nederland.

Terug