Deel

advertentie

Gevraagd: horecapersoneel in Bergen (aan Zee)

Gratis rubriek voor horecaondernemers

Gevraagd: horecapersoneel in Bergen (aan Zee)

Altijd al willen werken in Bergense horeca? Dan is dit je kans!

 

Zilt Bergen aan Zee zoekt leuke mensen.

We zijn op zoek naar:

  • Medewerker bediening (18+) voor de zomer maanden.
  • Keukenhulp en zelfstandig werkende kok voor de zomer maanden en eventueel langer.

Bij Zilt werken we in een zomerse sfeer, het is hollen of stilstaan.  We werken hard en met passie in een enorm gezellig team en tegen een goede beloning. Alles volgens de horeca cao. Medewerker bediening is vanaf 18 jaar i.v.m. toegestane werktijden maar u bent zeker niet snel te oud. Werken is leuk en bij Zilt doen we dat in een echt goede sfeer.

Interesse? We spreken je graag. Bel Arjan op 072-5817004 Of mail: [email protected]


BLOOMING ZOMERBANEN

Ben jij klaar met school en op zoek naar een bijbaantje deze zomer? Kom dan werken bij blooming als oproepkracht:

Oproepkrachten voor ontbijt-, bar- en/of restaurantdiensten (in de avond) zijn af en toe beschikbaar
Geen garantie voor aantal uren, dit ligt aan de bezetting van het hotel en het weer
Het is handig als je in de omgeving van Bergen woont, i.v.m. het beperkte openbaar vervoer in deze regio.
Je spreekt Nederlands en Engels, veel ervaring is niet vereist maar je bent wel gastgericht in je houding. Ben jij blooming en heb je interesse om te solliciteren?  Stuur je motivatie en gegevens per mail naar [email protected]. Wil je eerst bellen voor meer informatie, dat kan ook. Bel dan op weekdagen met Tamar of Ingeborg van HR op 072-5820678.


Bistronomie ’t Parkje zoekt collega’s! Kom jij ons team versterken? We hebben per direct leuke vacatures voor jou. Kijk snel op https://parkje.com/vacatures


Team Strandpaviljoen Noord is op zoek naar een zelfstandig werkend kok. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stuur een e-mail naar: [email protected] #paviljoennoord #bergenaanzee

Team Strandpaviljoen Noord Een speciaal verzoek: wij zijn op zoek naar een man of vrouw die op het paviljoen de wc’s schoonhouden. Heb je interesse of vragen? E-mail of bel naar: [email protected] of 072-5814940  #paviljoennoord #bergenaanzee


Medewerker bediening bij Landgoed Huize Glory
Bergen aan Zee

Op een van de mooiste plekken aan de Noordzeekust, vind je Landgoed Huize Glory, gesitueerd in een 100 jaar oude villa die gebouwd is in de stijl van de Amsterdamse School. Vanuit ons restaurant en aangrenzend terras heb je een prachtig uitzicht over de duinen en zee van Bergen aan Zee. Neem een kijkje op onze website en laat je charmeren van onze prachtige omgeving en gebouw!

Functieprofiel: 

Per direct is Landgoed Huize Glory in Bergen aan Zee op zoek naar een medewerker bediening voor ongeveer gemiddeld 15 uur per week. Ervaring is een pré maar geen vereiste. We leiden je graag op ‘on the job’.

Vanwege de ligging is eigen vervoer wel een vereiste.

Vriendelijkheid, persoonlijke service, huiselijke gezelligheid en lekker en vers eten staan bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat gasten zich thuis voelen. Wij zijn op zoek naar iemand die zich hierin herkent en met ons onze gasten een optimale beleving kunnen aanbieden.

Wij bieden: 

  • Een contract voor 32 uren
  • pensioenregeling
  • reiskostenvergoeding
  • gratis parkeren voor de deur
  • Fooi
  • Het mooiste uitzicht van de omgeving
  • Een enthousiast team van collega’s

Spreekt dit je aan, neem dan contact met ons op. We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Team Huize Glory

Soort dienstverband: Parttime

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Pensioen
  • Reiskostenvergoeding
  • Flexibele werkuren
  • Vakantiegeld

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

Ontbijtmedewerker bij Landgoed Huize Glory
Landgoed Huize Glory – Bergen aan Zee
 

Functieomschrijving

Op een van de mooiste plekken aan de Noordzeekust, vind je Landgoed Huize Glory, gesitueerd in een 100 jaar oude villa die gebouwd is in de stijl van de Amsterdamse School. Vanuit ons restaurant en aangrenzend terras heb je een prachtig uitzicht over de duinen en zee van Bergen aan Zee. Neem een kijkje op onze website en laat je charmeren van onze prachtige omgeving en gebouw!

Functieprofiel: 

Per direct is Landgoed Huize Glory in Bergen aan Zee op zoek naar een ontbijtmedewerker voor tenminste 2 ochtenden per week (8-12 uur per week).

Vriendelijkheid, persoonlijke service, huiselijke gezelligheid en lekker en vers eten staan bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat gasten zich thuis voelen.

Wij bieden in eerste plaats een flexibel contract aan, maar met als doel om een samenwerking voor onbepaalde tijd met elkaar aan te gaan.

Spreekt dit je aan, neem dan contact met ons op. We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Team Huize Glory

Soort dienstverband: Parttime

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Pensioen
  • Lunchkorting
  • Vakantiegeld
  • Flexibele werkuren

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Pensioen
  • Flexibele werkuren
  • Vakantiegeld
  • Lunchkorting
  • Reiskostenvergoeding

Soort dienstverband: Bepaalde tijd

Salaris: €700,00 per maand

Ervaring:

  • horeca: 1 jaar (Aanbevolen)
Medewerker Housekeeping
Landgoed Huize Glory – Bergen aan Zee
 

Landgoed Huize Glory

Op een van de mooiste plekken aan de Noordzeekust, vind je Landgoed Huize Glory, gesitueerd in een 100 jaar oude villa die gebouwd is in de stijl van de Amsterdamse School. Vanuit ons restaurant en aangrenzend terras heb je een prachtig uitzicht over de duinen en zee van Bergen aan Zee. Neem een kijkje op onze website en laat je charmeren van onze prachtige omgeving en gebouw!

Functieprofiel: 

Per direct is Landgoed Huize Glory in Bergen aan Zee op zoek naar een housekeeping medewerker voor ongeveer 18 uur per week.

Vriendelijkheid, persoonlijke service, huiselijke gezelligheid en lekker en vers eten staan bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat gasten zich thuis voelen.

Wij bieden: 

  • gunstige arbeidstijden van 9 tot 16:00 wisselend door de weeks en in het weekend
  • reiskostenvergoeding
  • gratis parkeren
  • in eerste plaats een flexibel contract aan, maar met als doel om een samenwerking voor onbepaalde tijd met elkaar aan te gaan.
  • Pensioensregeling
  • Leuk team!

Spreekt dit je aan, neem dan contact met ons op. We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Team Huize Glory

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Pensioen
  • Flexibele werkuren
  • Vakantiegeld
  • Lunchkorting

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

Salaris: €1.000,00 per maand

Ervaring:

  • housekeeping: 1 jaar (Aanbevolen)

Eetcafé de Lamoraal zoekt een fijne collega voor in de bediening. Kan per direct t/m teminste eind september. Uren in overleg. Bel naar 06-51745769 voor meer info.

Voor ons prachtige Hotel Zeebergen en Boutique Hotel Villa Kranenbergh zoeken wij uitbreiding van ons team. We zijn per heden op zoek naar een Gastvrouw, die in de ochtend op 1 van de locatie het ontbijt serveert. Naast ontbijt werkzaamheden, behoren inchecken van de gasten ook tot je werkzaamheden. Het betreft een vacature voor minimaal 3 a 4 ochtenden per week. Werktijden variëren. 
Ben je minimaal 21 jaar, representatief en spreek je in ieder geval Duits, dan willen we graag een keer kennismaken. Ervaring in de bediening is een pre. 
Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kun je een mail sturen naar [email protected]

Voor ons recentelijk prachtig verbouwde restaurant Hotel Zeebergen zoeken wij uitbreiding van ons team. We zijn per heden op zoek naar een barman, lieft met SVH papieren, of bereidheid die op korte termijn te gaan halen., Naast bardiensten, behoren inchecken van de gasten en bedienen van het diner ook tot je werkzaamheden. Het betreft een vacature voor minimaal 3 a 4 middag/avonden per week. Werktijden variëren. 
Ben je minimaal 21 jaar, representatief en spreek je in ieder geval Duits, dan willen we graag een keer kennismaken. Ervaring in de bediening is een pre. 
Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kun je een mail sturen naar [email protected]

Wil jij werken bij een unieke zaak in Bergen? Bistronomie ‘t Parkje zoekt enthousiaste medewerkers voor de bediening. Zoek jij een leuke baan in een mooi bedrijf met een Bib Gourmand? Mail naar [email protected] voor een afspraak of meer informatie.

Zend je vacature naar: i[email protected] o.v.v. ´Horecapersoneel´

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Gevraagd: horecapersoneel in Bergen (aan Zee) Gevraagd: horecapersoneel in Bergen (aan Zee)
advertentie

Meer 'Horeca':

KHN overweegt rechtsgang om versoepeling maatregelen af te dwingen

10 juli 2020

Einde maken aan de ongelijkheid

Koninklijke Horeca Nederland heeft deze week het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport middels een brief gesommeerd de 1,5 meter-regels...

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… met de Piet Vroegop naar Joe Cocker

10 juli 2020

Door: Pieter van Dijk

Bergen heeft altijd bekend gestaan om zijn markante figuren en Piet Vroegop was er zeker één van. Laat ik eerlijk zijn in het begin vond ik hem maar vreemd en...

Rondje horeca…26

10 juli 2020

Interview met Minja Nibourg. Ze is bedrijfsleider bij Hotel ZeeBergen

In de serie gesprekken met Bergense horeca-ondernemers hebben we deze editie Minja Nibourg voor de camera.

Bistronomie ’t Parkje viert zijn vierde verjaardag

10 juli 2020

Fijne donderdagen in aantocht

Voor Bistronomie ’t Parkje is deze zomer extra bijzonder, we vieren namelijk onze vierde verjaardag. En dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Bergen in de media: Ambities bij hotel blooming in Bergen ”Een Bib Gourmand zou geweldig zijn”

10 juli 2020

Eind maart had een groot feest moeten zijn...

Bij het oversteken van het Noordzeekanaal doemen de eerste Noord-Hollandse duinen op in de verte. Kilometers duin verstrijken als het kunstenaarsdorp Bergen steeds dichterbij komt.

Rondje horeca…25

19 juni 2020

Interview met Robbert Peek. Hij is de nieuwe eigenaar van Restaurant Zilt in Bergen aan Zee

In de serie gesprekken met Bergense horeca-ondernemers hebben we deze editie Robbert Peek voor de camera.

Bijzonder culinair evenement bij sterrestaurant Merlet

19 juni 2020

Wanneer: zondag 27 september 2020

Chef's Collaboration met dit keer een hele bijzondere internationale chef. Als jonge chef liet Jonathan Zandbergen zich inspireren door de gerechten...

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Coq d’or deel 2

19 juni 2020

Door: Hans Dekker

Het nu volgende stukje gaat over hoe ik, Hans Dekker, door omstandigheden, disc jockey geworden ben. Club dj wel te verstaan.

Free at last

12 juni 2020

Column: Gerrit Mollema

Tweede pinksterdag, ’s middags half twee, prachtig weer. Vol verwachting fiets ik naar het dorp, want het is zover: free at last. De cafés en restaurants zijn open.

Haringborrel bij Bistronomie ‘t Parkje

12 juni 2020

We beginnen het haringseizoen goed! Op 18 juni vanaf 17.00 uur

Komen jullie lekker genieten van deze Hollandse delicatesse? U bent van harte welkom vanaf 17:00 uur voor een hap en een glas.

Juridische uitspraken over verlaging huur tijdens coronacrisis

12 juni 2020

De rechter oordeelde in twee zaken dat een verlaging van de huur niet onredelijk is

Inmiddels zijn meerdere gerechtelijke uitspraken gepubliceerd, waarbij het gaat over in hoeverre er een huurbetalingsverplichting in de horeca geldt ten tijde...

Rondje horeca…24

12 juni 2020

Interview met Merel van 'Bij Merel' Smoothie, Koffie en sapbar

In de serie gesprekken met Bergense horeca-ondernemers hebben we deze editie Merel van 'Bij Merel' voor de camera.

Coronakwartje steun in de rug voor lokale horeca

5 juni 2020

Met posters en bierviltjes willen ze de gasten op de actie attenderen

Misschien lees je dit vanaf een zonnig terras met een vers biertje voor je neus. Na maanden van lockdown is de horeca eindelijk weer open.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Meer Bokkensprongen

4 juni 2020

Door: Pieter van Dijk

In het eerste hoogseizoen reden Marcel, Erno en ik op het fietsje naar Groet, of ik kon met Erno meerijden in zijn Alpha Julia, wat ik zo een geweldig mooie auto vond..

Rondje horeca…23

5 juni 2020

Interview met Paul de Wit van Wonder's

In de serie gesprekken met Bergense horeca-ondernemers hebben we deze editie Paul de Wit van Wonder's voor de camera. Harry Steunenberg ...

Zilte Zoen in Bergen aan Zee is gered en gaat weer open

29 mei 2020

Maandag 1 juni a.s. gaan de deuren weer open

De nieuwe eigenaar is de familie Peek uit Bergen, zij investeerden al eerder in horecabedrijven. Er is geen dag verloren gegaan, zegt Robbert Peek.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… herinneringen aan Thé Lau

29 mei 2020

Door: Hans Dekker

In de tijd dat ik in Bergen in de horeca werkte, waren tennis en squash ‘the things to do’. Je verdient natuurlijk redelijk je geld...

Rondje horeca…22

29 mei 2020

Interview met André Rzepka van Fabels Eten & Drinken

In de serie gesprekken met Bergense horeca-ondernemers hebben we deze editie André Rzepka van Fabels Eten & Drinken voor de camera.

Nieuwe steunmaatregelen zijn welkom én essentieel voor horecaondernemers!

22 mei 2020

Geen tijd voor lange bureaucratische processen

KHN is voorzichtig positief over de extra steunmaatregelen voor de horecabranche. Op 20 mei presenteerde het kabinet een aanvullend steunpakket voor bedrijven,...

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… De Bokkesprong

22 mei 2020

Door: Pieter van Dijk

Als ik het zo bekijk dan heeft bijna half horeca Bergen en omstreken in de Bokkensprong gewerkt. Mijn beurt was het in ieder geval op Koninginnedag 1975. ...

Advertorial: Veiligheidschermen voor de horeca

22 mei 2020

Minimale aanpassing van bestaande routing en lay-out en lage investering, optimaal rendement

Op een zo veilig mogelijke manier uw gasten weer kunnen verwelkomen in tijden van corona. Dat is het belangrijkste uitgangspunt...

Strandpaviljoen EVI stopt

15 mei 2020

De eigenaren lieten dit weten via socialmedia

Wij hebben stormen doorstaan en brandjes overleefd, veel feest gevierd en bovenal van heel veel zonnige dagen mogen genieten. Maar nu moeten wij u...

Wijn expert Cuno van ’t Hoff (filmpje)

15 mei 2020

Lekker thuis en toch mooie wijnen proeven! Uiteraard kies je zelf de wijnen. Leuk om privé te doen

Uiteraard kies je zelf de wijnen. Leuk om privé te doen. Klik hier voor het filmpje.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… De Heerlijkheid 6

15 mei 2020

Door: Hans Dekker

‘De Heerlijkheid ’was een café van Dirk Blaauboer en de ingang grensde aan de keuken van de Pilaren in het straatje van de Marskramer...

Een zeer bijzonder culinair evenement in aantocht…

15 mei 2020

Op 23 en 24 mei 2020 organiseert Merlet met zes Noord-Hollandse chefkoks een fantastische culinaire middag

Gasten kunnen op zaterdag 23 en zondag 24 mei genieten van een culinaire middag langs zes restaurants in Noord-Holland. Middels het grootste “Drive-thru”-concept van Nederland geniet u...

Wat mag er nu precies wel en wat niet in de horeca per 1 juni a.s.

15 mei 2020

KHN geeft uitleg. Alles overzichtelijk op een rij.

Het kabinet heeft tijdens de persconferentie van woensdagavond 6 mei 2020 bekendgemaakt dat de horeca met ingang van 1 juni 2020

Ook hotel blooming gaat weer van start (filmpje)

15 mei 2020

Weliswaar niet op volle kracht, de richtlijnen staan dat namelijk niet toe, maar ze gaan 2 juni wel weer open

blooming gaat 2 juni weer open! Het team is er helemaal klaar voor om iedereen een heerlijk ontspannen en uiteraard veilig verblijf te kunnen bieden. Wij kunnen niet wachten. Wanneer kom jij weer logeren? Klik hier voor het filmpje.

Rondje horeca…20

15 mei 2020

Interview met Steef van Leeuwen van de Taverne

Ik heb in de loop der jaren inmiddels vele honderden ‘Rondjes horeca’ geschreven, maar nu de Bergense horeca-ondernemingen

KHN-voorzitter Róber Willemsen: “Stap voor stap komen we er”

8 mei 2020

Vanaf 1 juni geldt: maximaal dertig gasten per horecazaak. Wat vind je daarvan?

KHN is blij met de gefaseerde opening van de horeca, maar zegt wel dat een financieel noodplan keihard nodig is.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… De Lamoraal 2

8 mei 2020

Door: Pieter van Dijk

Was Arie Boekel de meest toonaangevende horeca-exploitant in de regio Bergen, van de jaren 60/70. Op zijn manier was Dirk Blaauboer heel bepalend...

Rondje horeca…19

8 mei 2020

Interview met Koert Hans Smit. Hij is eigenaar van de Strandpaviljoens Hemingway's Beach en Noorderlicht

Ik heb in de loop der jaren inmiddels vele honderden ‘Rondjes horeca’ geschreven, maar nu de Bergense horeca-ondernemingen al weer zeven weken...

Fletcher Hotel Bergen gooit de deur weer open

1 mei 2020

Veel hotels hielden de deuren van hun restaurants en cafés tot voor kort helemaal gesloten

Toch hoeft dat volgens de noodverordening niet: openstelling voor eigen gasten mag namelijk gewoon.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… De Lamoraal

1 mei 2020

Door: Hans Dekker

In de tijd dat ik in Nero’s Place, the Club, Rainbow of café de Heerlijkheid werkte, hoefde dat

Familiebedrijven in de horeca. Zo doen ze dat bij het klimduin in Schoorl

1 mei 2020

En nee... verrassend genoeg is deze foto niet genomen vóór de horecasluiting

Deze werknemers hoeven zich niet aan de 150cm-maatregel te houden, want dit zijn de twee gezinnen die de restaurants onderaan het Klimduin draaiende houden.

Terug