Deel

advertentie

Gevraagd: Horecapersoneel in Bergen (aan Zee)

Gratis rubriek voor horecaondernemers

Gevraagd: Horecapersoneel in Bergen (aan Zee)

Altijd al willen werken in de Bergense horeca? Dan is dit je kans!

 

 

 

Bij Merlet in Schoorl is er in het sterren restaurant nog een vacature beschikbaar: Beste Restaurant in de omgeving 1 michelin ster. 17.5 punten in de Gault Millau gids Lid Alliance Gastronomique

Aankomend sommelier. Ervaring in de horeca is vereist. Vind je het leuk om wijn kennis te delen met gasten. Wij zijn bereid te investeren middels toekomstige opleidingen middels Alliance college en vinologen opleiding.

En in het grand café Bourgogne is de volgende functie beschikbaar. Grand cafe Bourgogne bourgondisch café/restaurant. Vind jij het leuk om in een dynamisch team te werken. Er is een leiding gevende functie beschikbaar in ons team. Horeca ervaring is vereist. Het grand cafe bestaat uit een jong team van enthousiaste medewerkers. Tevens zijn we op zoek naar een student die naast het leren het leuk vind om een aantal uren doordeweeks in ons ontbijt team te werken. Contact en info via: [email protected]


Wonder’s Bergen: Wij zijn op zoek naar een enthousiaste serveerster of kelner ! Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken ? Bel dan naar 072 5815656 of kom langs.

Senior Medewerker Housekeeping Hotel Zeebergen BV
Betrouwbaar, Ervaring(een pre), Flexibele uren, wel 1 dag in het weekend beschikbaar.
12,50 per uur exclusief vakantiegeld & dagen.
Interesse? Stuur CV en motivatie aan [email protected] tav Minja


Fabels eten & drinken in Bergen is per direct op zoek naar een zelfstandig werkende kok voor informatie 0622202412


Een leuke afwisselende functie waarin je veel leert Bij Tarek Bergen
Bezorgen van bestellingen in Bergen, Schoorl en Camperduin is één van de belangrijkste taken naast het helpen van Tarek met de voorbereiden van de bestellingen. Je neemt bestellingen op aan de telefoon en aan tafel, je bedient gasten aan tafel en aan de bar, rekent af en zorgt voor een schone keuken en afwas samen met je collega’s.
Wij bieden een salaris boven CAO. Ben jij die vlotte en nette dame of heer die het leuk vindt om wat bij te verdienen en veel te leren? Solliciteren kan vanaf 16 jaar en in bezit van scooter- en/of autorijbewijs.
Jan Oldenburglaan 10, Bergen NH

Ontbijtmedewerker bij Landgoed Huize Glory – Bergen aan Zee
Functieomschrijving:
Op een van de mooiste plekken aan de Noordzeekust, vind je Landgoed Huize Glory, gesitueerd in een 100 jaar oude villa die gebouwd is in de stijl van de Amsterdamse School. Vanuit ons restaurant en aangrenzend terras heb je een prachtig uitzicht over de duinen en zee van Bergen aan Zee. Neem een kijkje op onze website en laat je charmeren van onze prachtige omgeving en gebouw!

Functieprofiel:
Per direct is Landgoed Huize Glory in Bergen aan Zee op zoek naar een ontbijtmedewerker voor tenminste 2 ochtenden per week (8-12 uur per week).
Vriendelijkheid, persoonlijke service, huiselijke gezelligheid en lekker en vers eten staan bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat gasten zich thuis voelen.
Wij bieden in eerste plaats een flexibel contract aan, maar met als doel om een samenwerking voor onbepaalde tijd met elkaar aan te gaan.

Spreekt dit je aan, neem dan contact met ons op. We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Team Huize Glory via: [email protected]


Kok gezocht: Wie komt ons team versterken bij de Bokkesprong #bijHansenStacey
Graag een belletje naar 0725091254

Zilt Bergen aan Zee zoekt leuke mensen.

We zijn op zoek naar:

  • Medewerker bediening (18+) voor de zomer maanden.
  • Keukenhulp en zelfstandig werkende kok voor de zomer maanden en eventueel langer.

Bij Zilt werken we in een zomerse sfeer, het is hollen of stilstaan.  We werken hard en met passie in een enorm gezellig team en tegen een goede beloning. Alles volgens de horeca cao. Medewerker bediening is vanaf 18 jaar i.v.m. toegestane werktijden maar u bent zeker niet snel te oud. Werken is leuk en bij Zilt doen we dat in een echt goede sfeer.

Interesse? We spreken je graag. Bel Arjan op 072-5817004 of mail: [email protected]


BLOOMING ZOMERBANEN

Ben jij klaar met school en op zoek naar een bijbaantje deze zomer? Kom dan werken bij blooming als oproepkracht:
Oproepkrachten voor ontbijt-, bar- en/of restaurantdiensten (in de avond) zijn af en toe beschikbaar. Geen garantie voor aantal uren, dit ligt aan de bezetting van het hotel en het weer.
Het is handig als je in de omgeving van Bergen woont, i.v.m. het beperkte openbaar vervoer in deze regio.
Je spreekt Nederlands en Engels, veel ervaring is niet vereist maar je bent wel gastgericht in je houding. Ben jij blooming en heb je interesse om te solliciteren?  Stuur je motivatie en gegevens per mail naar [email protected]. Wil je eerst bellen voor meer informatie, dat kan ook. Bel dan op weekdagen met Tamar of Ingeborg van HR op 072-5820678.


Bistronomie ’t Parkje zoekt collega’s! Kom jij ons team versterken? We hebben per direct leuke vacatures voor jou. Kijk snel op https://parkje.com/vacatures


Team Strandpaviljoen Noord is op zoek naar een zelfstandig werkend kok. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stuur een e-mail naar: [email protected] #paviljoennoord #bergenaanzee

Team Strandpaviljoen Noord
Een speciaal verzoek: wij zijn op zoek naar een man of vrouw die op het paviljoen de wc’s schoonhouden. Heb je interesse of vragen? E-mail of bel naar: [email protected] of 072-5814940  #paviljoennoord #bergenaanzee


Medewerker bediening bij Landgoed Huize Glory
Bergen aan Zee

Op een van de mooiste plekken aan de Noordzeekust, vind je Landgoed Huize Glory, gesitueerd in een 100 jaar oude villa die gebouwd is in de stijl van de Amsterdamse School. Vanuit ons restaurant en aangrenzend terras heb je een prachtig uitzicht over de duinen en zee van Bergen aan Zee. Neem een kijkje op onze website en laat je charmeren van onze prachtige omgeving en gebouw!

Functieprofiel: 

Per direct is Landgoed Huize Glory in Bergen aan Zee op zoek naar een medewerker bediening voor ongeveer gemiddeld 15 uur per week. Ervaring is een pré maar geen vereiste. We leiden je graag op ‘on the job’.

Vanwege de ligging is eigen vervoer wel een vereiste.

Vriendelijkheid, persoonlijke service, huiselijke gezelligheid en lekker en vers eten staan bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat gasten zich thuis voelen. Wij zijn op zoek naar iemand die zich hierin herkent en met ons onze gasten een optimale beleving kunnen aanbieden.

Wij bieden: 

  • Een contract voor 32 uren
  • pensioenregeling
  • reiskostenvergoeding
  • gratis parkeren voor de deur
  • Fooi
  • Het mooiste uitzicht van de omgeving
  • Een enthousiast team van collega’s

Spreekt dit je aan, neem dan contact met ons op. We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Team Huize Glory

Soort dienstverband: Parttime

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Pensioen
  • Reiskostenvergoeding
  • Flexibele werkuren
  • Vakantiegeld

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

Ontbijtmedewerker bij Landgoed Huize Glory
Landgoed Huize Glory – Bergen aan Zee
 

Functieomschrijving

Op een van de mooiste plekken aan de Noordzeekust, vind je Landgoed Huize Glory, gesitueerd in een 100 jaar oude villa die gebouwd is in de stijl van de Amsterdamse School. Vanuit ons restaurant en aangrenzend terras heb je een prachtig uitzicht over de duinen en zee van Bergen aan Zee. Neem een kijkje op onze website en laat je charmeren van onze prachtige omgeving en gebouw!

Functieprofiel: 

Per direct is Landgoed Huize Glory in Bergen aan Zee op zoek naar een ontbijtmedewerker voor tenminste 2 ochtenden per week (8-12 uur per week).

Vriendelijkheid, persoonlijke service, huiselijke gezelligheid en lekker en vers eten staan bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat gasten zich thuis voelen.

Wij bieden in eerste plaats een flexibel contract aan, maar met als doel om een samenwerking voor onbepaalde tijd met elkaar aan te gaan.

Spreekt dit je aan, neem dan contact met ons op. We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Team Huize Glory

Soort dienstverband: Parttime

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Pensioen
  • Lunchkorting
  • Vakantiegeld
  • Flexibele werkuren

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Pensioen
  • Flexibele werkuren
  • Vakantiegeld
  • Lunchkorting
  • Reiskostenvergoeding

Soort dienstverband: Bepaalde tijd

Salaris: €700,00 per maand

Ervaring:

  • horeca: 1 jaar (Aanbevolen)
Medewerker Housekeeping
Landgoed Huize Glory – Bergen aan Zee
 

Landgoed Huize Glory

Op een van de mooiste plekken aan de Noordzeekust, vind je Landgoed Huize Glory, gesitueerd in een 100 jaar oude villa die gebouwd is in de stijl van de Amsterdamse School. Vanuit ons restaurant en aangrenzend terras heb je een prachtig uitzicht over de duinen en zee van Bergen aan Zee. Neem een kijkje op onze website en laat je charmeren van onze prachtige omgeving en gebouw!

Functieprofiel: 

Per direct is Landgoed Huize Glory in Bergen aan Zee op zoek naar een housekeeping medewerker voor ongeveer 18 uur per week.

Vriendelijkheid, persoonlijke service, huiselijke gezelligheid en lekker en vers eten staan bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat gasten zich thuis voelen.

Wij bieden: 

  • gunstige arbeidstijden van 9 tot 16:00 wisselend door de weeks en in het weekend
  • reiskostenvergoeding
  • gratis parkeren
  • in eerste plaats een flexibel contract aan, maar met als doel om een samenwerking voor onbepaalde tijd met elkaar aan te gaan.
  • Pensioensregeling
  • Leuk team!

Spreekt dit je aan, neem dan contact met ons op. We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Team Huize Glory

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Pensioen
  • Flexibele werkuren
  • Vakantiegeld
  • Lunchkorting

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

Salaris: €1.000,00 per maand

Ervaring:

  • housekeeping: 1 jaar (Aanbevolen)

Eetcafé de Lamoraal zoekt een fijne collega voor in de bediening. Kan per direct t/m teminste eind september. Uren in overleg. Bel naar 06-51745769 voor meer info.

Voor ons prachtige Hotel Zeebergen en Boutique Hotel Villa Kranenbergh zoeken wij uitbreiding van ons team. We zijn per heden op zoek naar een Gastvrouw, die in de ochtend op 1 van de locatie het ontbijt serveert. Naast ontbijt werkzaamheden, behoren inchecken van de gasten ook tot je werkzaamheden. Het betreft een vacature voor minimaal 3 a 4 ochtenden per week. Werktijden variëren. 
Ben je minimaal 21 jaar, representatief en spreek je in ieder geval Duits, dan willen we graag een keer kennismaken. Ervaring in de bediening is een pre. 
Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kun je een mail sturen naar [email protected]

Voor ons recentelijk prachtig verbouwde restaurant Hotel Zeebergen zoeken wij uitbreiding van ons team. We zijn per heden op zoek naar een barman, lieft met SVH papieren, of bereidheid die op korte termijn te gaan halen., Naast bardiensten, behoren inchecken van de gasten en bedienen van het diner ook tot je werkzaamheden. Het betreft een vacature voor minimaal 3 a 4 middag/avonden per week. Werktijden variëren. 
Ben je minimaal 21 jaar, representatief en spreek je in ieder geval Duits, dan willen we graag een keer kennismaken. Ervaring in de bediening is een pre. 
Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kun je een mail sturen naar [email protected]

Wil jij werken bij een unieke zaak in Bergen? Bistronomie ‘t Parkje zoekt enthousiaste medewerkers voor de bediening. Zoek jij een leuke baan in een mooi bedrijf met een Bib Gourmand? Mail naar [email protected] voor een afspraak of meer informatie.

Zend je vacature naar: [email protected] o.v.v. ´Horecapersoneel´

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Gevraagd: Horecapersoneel in Bergen (aan Zee) Gevraagd: Horecapersoneel in Bergen (aan Zee) Gevraagd: Horecapersoneel in Bergen (aan Zee) Gevraagd: Horecapersoneel in Bergen (aan Zee)
advertentie

Meer 'Horeca':

Jaarlijks bockbier van Bavaria: Special Edition Herfstbok

18 september 2020

Bockbier: ongeëvenaarde najaarsklassieker

Bavaria introduceert een nieuw concept: de Special Edition Herfstbok. Vanaf deze herfst lanceert de Brabantse brouwer...

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden…de Taverne

18 september 2020

Door: Pieter van Dijk

Al sinds mijn 15de jaar kom ik in Taverne. Als jonge nieuwkomer, begon je tussen de middag aan de tafeltjes bij de deur.

Rondje horeca… 36

18 september 2020

Culinaire hoogstandjes bij LadyPapa

Afgelopen maandag was ik te gast bij LadyPapa. Michiel van der Eerde van restaurant C uit Amsterdam, kwam zag en overwon.

Rondje horeca…35

11 september 2020

Deze week een interview met Eelke ten Broeke van restaurant Cunst met spectaculair nieuws

In de serie gesprekken met Bergense horeca-ondernemers hebben we in deze editie Eelke ten Broeke van restaurant Cunst in de Kleine Dorpsstraat.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Calidus Vita Dura(est)

11 september 2020

Door: Pieter van Dijk

Ja wat betekent dat nu weer? Stamgasten of opmerkzame klanten weten dat deze spreuk jarenlang in de Horsepub op het bord heeft gestaan...

Jonathan Zandbergen benoemd tot 150e meesterkok door SVH

11 september 2020

Ter viering... een spectaculaire lunch en diner op zondag 27 september

Na een intensieve dag en het serveren van zijn meesterlijk menu is hij geslaagd voor de Meesterproef en mag hij zich SVH Meesterkok noemen.

Masterchef Michiel van der Eerde van Restaurant C komt naar Bergen

4 september 2020

Waar en wanneer: bij LadyPapa op maandag 14 september

5-gangen diner incl. bijpassende wijn en een overheerlijke welkomstcocktail vooraf & koffie toe...

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Vieze Pietje.

4 september 2020

Door: Pieter van Dijk

Als je elke week anekdotes over anderen schrijft, moet je zo af en toe ook domme of slechte dingen over jezelf durven schrijven.

Rondje horeca…34

4 september 2020

Deze week een interview met Marc van de Pas van Hotel Meijer in Bergen aan Zee

In de serie gesprekken met Bergense horeca-ondernemers hebben we in deze editie Marc van de Pas van Hotel Meijer voor de camera.

Cijfers CBS: Ongekende omzetdaling horeca

4 september 2020

Support Your Locals

De horeca is een van de zwaarst door de coronacrisis getroffen sectoren van Nederland. De omzet in de horeca nam in het tweede kwartaal van 2020 met iets meer...

Rondje horeca…32

28 augustus 2020

Even geen interviews met horecaondernemers, maar... wel een geinige anekdote

Het camerateam van FlessenpostTV is met vakantie, dus u moet nog even geduld hebben t/m vrijdag 5 september...

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Jopie Troost

28 augustus 2020

Door: Pieter van Dijk

Deze keer wil ik het over Jopie hebben, niet omdat ze van ons heen is gegaan (Je haalt het niet in je hoofd hoor schat!) Maar...

Wil jij ook wel eens eten in het nieuwste restaurant van Bergen?

28 augustus 2020

Dat kan vanaf 2 september bij Restaurant Zandhoeve

Na enkele weken exclusief open te zijn geweest voor gasten van blooming hotel gaat het restaurant per 2 september weer open voor iedereen!

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Maui Waui

21 augustus 2020

Door: Pieter van Dijk

Na mijn oproep op Facebook om meer te weten te komen over Maui Waui in zijn roemruchte jaren, heb ik met Pieter Wildschut en Arie Schouten een gezellige ‘Walk through Memorylane’ gehad...

Rutte: “geen thuisfeestje, liever in de horeca”

21 augustus 2020

De horeca neemt zijn verantwoordelijkheden goed

Mark Rutte heeft tijdens zijn laatste persconferentie het dringende advies gegeven om geen feestjes thuis te organiseren. Wie dat wel doet, mag maximaal met zes mensen bij elkaar zijn.

Rondje horeca…32

21 augustus 2020

Even geen interviews met horeca-ondernemers, maar wel... No Span

Het camerateam van FlessenpostTV is met vakantie, dus u moet even geduld hebben t/m vrijdag 5 september voor het eerstvolgende interview...

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Café Hoppe

14 augustus 2020

Door: Pieter van Dijk

Ik werkte net een maandje in het Zeepaardje, toen Henk Vonk bij mij kwam of ik ook in Hoppe wilde werken?

Horecagast moet vanaf nu worden gevraagd om contactgegevens

14 augustus 2020

Gasten in de horeca zijn overigens niet verplicht om hun contactgegevens af te staan

Met ingang van deze week moeten horecagasten bij aankomst in een café of restaurant hun contactgegevens achterlaten.

Rondje horeca…31

14 augustus 2020

Dit keer geen interview maar een leuk filmpje van het oudste restaurant van Bergen

In 1613 werd er al melding gemaakt van een speciale plek op de grens van bos en duin aan de rand van het pittoreske dorp Bergen.

Kabinet scherpt maatregelen aan om het coronavirus onder controle te krijgen

7 augustus 2020

Het einde van de coronacrisis is voorlopig nog niet in zicht

De toename in het aantal besmettingen was dan ook de aanleiding voor een extra ingelaste persconferentie van premier Rutte en minister de Jonge deze week.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Horeca Taxi Bergen

7 augustus 2020

Door: Pieter van Dijk

Taxi’s hebben voor mij altijd een soort magie gehad. Als kleine jongen vond ik niets mooiers, dan wanneer er een taxi voor ons huis stopte aan de Meerweg.

Corona zet dikke streep door acht jaar omzetgroei grootste horecabedrijven

7 augustus 2020

De horeca wordt snoeihard geraakt door de verplichte sluiting van elf weken

Corona zet een dikke streep door acht jaar omzetgroei van de grootste horecabedrijven en - merken in Nederland.

Hotel-restaurant Merlet, Best of the best…

7 augustus 2020

Merlet behoort tot de 1% van het beste van het beste wereldwijd!

Restaurant Merlet is door TripAdvisor onderscheiden als winnaar van de Travellers 'Choice Best of the Best' - de hoogste eer van TripAdvisor.

Rondje horeca…30

7 augustus 2020

Interview met Frank Cocu van café de Oude Meester

In de serie gesprekken met Bergense horeca-ondernemers hebben we in deze editie uitbater Frank Cocu van het enige echte bruine café in Bergen voor de camera.

Ideetje voor de Bergense horeca… en de rest van Nederland?

7 augustus 2020

Britten mogen voor de helft van de prijs uit eten om de horeca te helpen

Inwoners van het Verenigd Koninkrijk (VK) kunnen vanaf deze week voor de helft van de reguliere prijs buiten de deur eten en drinken om de horeca een steuntje in de rug te geven. De overheid past de rest bij.

Horeca: tot nog toe relatief weinig faillissementen. De Nederlandse economie krimpt dit jaar naar verwachting met 5,6 procent

31 juli 2020

Lichtpuntje is dat in het tweede kwartaal ook het herstel al is ingezet

Restaurants, hotels, vakantieparken, bioscopen en reisondernemers zijn hard geraakt door de coronacrisis. In deze Stand van de Leisure duidt ABN AMRO...

Rondje horeca…29

31 juli 2020

Interview met Ad Besseling van het Huis met de Pilaren

In de serie gesprekken met Bergense horeca-ondernemers hebben we in deze editie Ad Besseling van het Huis met de Pilaren voor de camera.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Squeeze

31 juli 2020

Door: Hans Dekker

Om even te duiden in welke tijd we zitten, ik was helemaal klaar met de Coq d’or, Dicky Düster liep er steeds vaker uit en ik kon dan...

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Jazz & Sail

24 juli 2020

Door: Pieter van Dijk

Vorige week waren we uitgenodigd door de Flessenpost voor een uitje, met alle schrijvers! Met een klein en heel gezellig gezelschap stapten...

Rondje horeca…28

24 juli 2020

Interview met de General Manager van Golfbaan Sluispolder, Renate Roeleveld

In de serie gesprekken met Bergense horeca-ondernemers hebben we in deze editie Renate van Golfbaan Sluispolder voor de camera.

Horeca in de media: Nieuw in Bergen… Restaurant Zandhoeve

24 juli 2020

blooming onderging een grote restyling

Begin februari begonnen de werkzaamheden en eind maart hadden de nieuwe f&b-outlets moeten openen.

Neder & Noorderlicht pop-updiner in Bergen aan Zee

17 juli 2020

Waar en wanneer: paviljoen Noorderlicht op vr 31/7, za 1/8, vr 7/8, za 8/8

Begin augustus organiseren de chef van Neder (Brian Luikel) en van Strandpaviljoen Noorderlicht (Jeroen Klepper) bijzondere pop-updiners op het Bergense strand.

Voor veel horeca-ondernemers is het terras nu een reddingsboei

17 juli 2020

Veel ondernemers zijn op zoek naar extra buitenruimte om uit te baten en zoeken daarbij naar samenwerking met de gemeente

In deze tijd van het jaar besteedt Misset Horeca altijd veel aandacht aan het terras. Dit jaar is het terras belangrijker dan ooit.

Rondje horeca…27

17 juli 2020

Interview met Shervin Vermeulen en chef kok Ilka Bon van The Bourbon Room

In de serie gesprekken met Bergense horeca-ondernemers hebben we deze editie Shervin Vermeulen en Ilka Bon voor de camera.

Terug