Deel

Gevraagd: horecapersoneel in Bergen (aan Zee)

Gratis rubriek voor horecaondernemers

Gevraagd: horecapersoneel in Bergen (aan Zee)

Altijd al willen werken in Bergense horeca? Dan is dit je kans!

 

Ben je op zoek naar een leuke (bij)baan? Kom dan werken bij blooming, wij zoeken namelijk de volgende collega’s:

  • oproepkrachten voor de bediening (zeker ook voor in het weekend)
  • oproepkracht voor de front office (met name weekend)
  • oproepkrachten voor afwasdiensten in het hotel (door de week of in het weekend)
  • ervaren gastvrouw/heer voor in ons restaurant Vigor (hotel); allround bediening in het restaurant of bij evenementen

Je spreekt Nederlands en Engels en hebt bij voorkeur al ervaring opgedaan in onze branche (vereist bij de laatst genoemde vacature).

Ben jij blooming en heb je interesse om te solliciteren naar een van de bovenstaande rollen? Stuur dan je cv en motivatie per mail naar [email protected]. Wil je eerst bellen voor meer informatie, dat kan ook. Bel dan met Tamar of Ingeborg van HR op 072-5820678. Kijk voor meer details van deze vacatures op https://www.weareblooming.com/over-ons/werken-bij-blooming.


Vacature Merlet* – Chef patissier per 1 oktober – Chef de Parti per 1 november

Wegens ontwikkelingen binnen de keukens van Restaurant Hotel Merlet* ben ik per 1 oktober op zoek naar een chef patissier. Per 1 november komt een positie vrij als chef de parti, interesse? Informeer voor details.

De ambities van Merlet zijn groot en de ontwikkelingen gaan hard! Wil jij deel uitmaken van deze positieve flow, solliciteer dan nu.

Bij Restaurant Hotel Merlet* kan ik jou verder helpen met je carrière. Ik kan je coachen en stimuleren bij jouw kooktechnische én persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt de kans jezelf te ontplooien en natuurlijk hoort daar een correct salaris bij. Wil jij werken een hypermoderne nieuwe keuken?

Kookstijl: een innovatieve Franse keuken, gebaseerd op lokale producten en internationale smaken. Aan de kwaliteit voor onze gasten geen concessies!

Enthousiast? Stuur een korte motivatie en cv met foto naar
Jonathan Zandbergen, [email protected] voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.


Per 1 september komt de functie van Supervisor in Grand Café Bourgogne vrij. In deze functie draag je verantwoordelijkheid voor diverse taken die er voor zorgen dat onze gasten een perfect culinair verblijf ervaren.

Samen met de manager en assistent-manager ben je verantwoordelijk voor het aansturen en opleiden van een jong en enthousiast team. Samen streven wij een hoog niveau na waarin jij je beste kant kunt laten zien op het gebied van gastvrijheid, etiquette en organisatie.

Zelfstandigheid, flexibiliteit, ervaring en verantwoordelijkheidsgevoel zijn een vereiste. Wij bieden een hele leuke werkplek, gezellig team, doorgroeimogelijkheden en een plek in een prachtig familiebedrijf. Iets voor jou of iemand die je kent? Neem graag contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

https://employers.indeed.com/j#jobs/view?id=1599ea1c3458


Wij zijn (Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel) per direct op zoek naar enthousiaste huishouding medewerk(st)ers! Aantal uur en werkdagen in overleg, ervaring is geen vereiste. Indien je geïnteresseerd bent, stuur dan een mail naar [email protected] of bel 072-5094444.


Bistronomie t’ Parkje zoekt parttime afwaskrachten en een parttime schoonmaakster (in de ochtend uren). Kom jij ons Bistronomisch team versterken ? Bel 072-2020082.


Voor ons prachtige hotel Villa Kranenbergh zoeken wij uitbreiding van ons team. Het hotel is na een enorme verbouwing getransformeerd tot een hotel in het absolute hoogsegment. Wij werken met een team van 2 gastvrouwen die om tourbeurten de ontbijtservice doen. Graag willen wij versterking binnen het team. Het werken als oproepkracht behoort ook tot de mogelijkheden. Ben je representatief, ondernemend en spreek je in ieder geval Duits en Engels, dan willen we graag een keer kennismaken.
Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kun je contact opnemen met Hotel ZeeBergen, 06-43885714 of een mail sturen naar [email protected]

Tarek Bergen is opzoek naar bezorgers

Werkzaamheden: het bezorgen van bestellingen in Bergen, Schoorl, Groet en Camperduin. Daarnaast help je Tarek met het voorbereiden van de bestellingen, bedienen van de gasten en afwassen.

*Wil je werken in het bekendste shaormarestaurant van Bergen?

*Ben je 16 jaar of ouder?

*Ben je in het bezit van een scooter/autorijbewijs?

*Ben je minimaal 2 avonden per week beschikbaar?

(Werktijden vanaf 16:00h -22.00h/23.00h en we bieden een salaris boven CAO.)

Interesse? Kom dan eens praten met Tarek op de Jan Oldenburglaan nr.10 1861 JT Bergen of bel naar 072-5898453.


Strandpaviljoen Noord is op zoek naar enthousiaste medewerkers. Zelfstandig werkende koks – bediening & bar – afwashulp. Stuur je CV naar: [email protected]


Strandpaviljoen Zuid. Bij ons kan je aan de slag!
Wij zijn op zoek naar fulltime – of parttime bedieningsmedewerkers (m/v) en afwaskrachten.
Neem voor meer informatie contact op met Pouliche Sterker 072 5894687 of stuur een mail naar

Hotel ZeeBergen

Voor het komende seizoen zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers in diverse functies. Hotel ZeeBergen is een middel groot hotel op loopafstand van het centrum van Bergen.

Wij zijn op zoek naar medewerkers voor de bediening, ontbijtservice en diner, maar ook jongeren die willen helpen in de afwas en/of kokshulp.
Daarnaast zoeken wij ook nog medewerkers in de housekeeping / schoonmaak in de ochtenduren.

Heb je belangstelling en wil je een keer kennismaken, bel dan met Hotel ZeeBergen op 06-43885714 of stuur een email naar [email protected]


Strandhotel Nassau-Bergen in Bergen aan Zee
Wij zoeken:
* Ontbijtmedewerk(st)ers 3- 5 dagen per week;
Werktijden van 7:00 – 15:00 uur
* Bar- & Bedieningmedewerk(st)er, 3 – 5 dagen per week;
Werktijden vanaf 15:00 uur
* Housekeeping medewerk(st)ers, 3 – 5 dagen per week;
Werktijden van 9:00 – ca. 15:00 uur
* Afwassers
Werktijden vanaf 16:30 uur

Wij vragen een enthousiaste en gemotiveerde werkhouding. Ervaring is gewenst, maar we kunnen je ook van alles leren. Houd rekening met flexibele werkdagen en -tijden, feestdagen en weekenden.
Bij interesse en voor meer informatie kun je contact opnemen met Martine Hirschfeld op 072 5897541 of [email protected]


Hotel Meyer & Grand en Café Maz in Bergen aan Zee zoeken zelfstandig werkend kok 32 of 40 uur per week. Bezit van eigen vervoer. Info: telefoon 072 581 2488


De Blinkerd – HORECA MEDEWERK(ST)ER, 32 UUR
Wij zoeken een enthousiaste medewerk(st)er, die ons team komt versterken. Een flexibele instelling is gewenst als het gaat om onregelmatige werktijden (ook in het weekend).

De Blinkerd is een dorps- en cultureel centrum dat verenigingen en clubs ruimte biedt om activiteiten te organiseren. Daarnaast worden zalen verhuurd voor vergaderingen, feestjes en evenementen (bijvoorbeeld de Groet uit Schoorl Run). Er is een sporthal waarin banen te huur zijn voor allerlei sporten. Ook is er een fantastisch theater waar toneelvoorstellingen plaatsvinden, bands optreden en vanaf 2019 films worden vertoond.

Alle medewerkers zijn gastvrouw/gastheer van ons gebouw en daarbij past een open, gastvrije en klantvriendelijke opstelling. Het team zorgt voor een schoon gebouw, waarbij de zalen conform de wens van de klant worden ingericht en cateringwensen worden uitgevoerd.

WIJ VRAGEN

  • Een enthousiaste en stressbestendige collega met horeca-ervaring, min. MAVO/MEAniveau;
  • In het bezit van een Verklaring Sociale Hygiëne;
  • BHV diploma (of bereid dit te halen);
  • Je bent een echte teamspeler, waarop gerekend kan worden;
  • Je kunt werken met een computer en gangbare programma’s als internet, Outlook, Word en Excel;
  • Jij ziet er altijd representatief uit en bent communicatief en sociaal sterk in de omgang met klanten;
  • Je bent bereid op onregelmatige tijdstippen te werken, ook in het weekend.
  • Verder ben je initiatiefrijk en ondernemend.

WIJ BIEDEN

  • Een contract van gemiddeld 32 uur per week. De uren per week kunnen wisselen.
  • In eerste instantie geldt een contract voor 8 maanden met uitzicht op verlenging.
  • Salaris, vakantie en -geld conform Horeca CAO functiegroep 3 (Salaris op fulltime basis/38 uur tussen de € 1694,18 – € 1773,55), plus een pensioenvoorziening.
  • Prettige werksfeer in een gezellig team.

INFORMATIE EN SOLLICITEREN
Uitgebreide informatie over De Blinkerd is te vinden op www.deblinkerdschoorl.nl of kijk op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/deblinkerdschoorl

Schriftelijk (inclusief CV) per brief of e-mail aan:
Bestuur De Blinkerd, t.a.v. sollicitatiecommissie
Heereweg 150
1871 EM Schoorl.
E-mail: [email protected]


Gezocht: Scholieren voor keukenhulp. +/- 14-17 jaar. Schoonmaak keuken, bezorgen van maaltijden bij bewoners van maandag tot en met vrijdag van 17.00 tot 18.00 uur. Samen in een leuk team!

Kom even langs op de Lindenlaan 52 of neem contact op met onze receptie: 072-58 94 346


Café d’ Alderliefste in Bergen is per 1 september op zoek naar een ervaren bardame. Neem contact op voor info met Monique [email protected] of bel 072-5315241


Gezocht: Scholieren voor keukenhulp. +/- 14-17 jaar. Schoonmaak keuken, bezorgen van maaltijden bij bewoners van FrankenState. Samen in een leuk team!
Kom even langs op de Lindenlaan 52 of neem contact op met onze receptie: 072 58 94 346


Bistronomie ‘t Parkje is op zoek naar collega’s voor onze bedieningsbrigade (oproepkracht/parttime/full time).

Wil jij werken in het gastronomische hart van duindorp Bergen? Heb je ervaring of wil je juist het vak leren? Ben je flexibel en zet je graag dat stapje extra voor onze gasten? Neem dan contact op: [email protected] of bel naar Helga 072-2020082 / 06-43453518.


Strandpaviljoen Noord (Bergen aan Zee) is op zoek voor het komende seizoen naar: Fulltime/Parttime zelfstandig werkende kokshulp-/leerlingkoks niveau 2/3. Medewerkers bediening. Afwashulp.

CV en motivatie naar [email protected]


Allround medewerker bediening gezocht bij Hotel Meyer & Grand Café Maz in Bergen aan Zee. Parttime of fultime, enige kennis van de Duitse taal is een pre. Bezit van eigen vervoer. Voor info of reactie: Marc van de Pas 06-53873732 of [email protected]


Fabel eten & Drinken zoekt horecatoppers!

Ze zijn per direct opzoek naar enthousiaste medewerkers voor in de bediening. Ben jij gastvrij, vriendelijk, gedreven, flexibel, representatief en kan je zelfstandig werken? Reageer dan voor een parttime of fulltime job. Mail je motivatiebrief en CV naar [email protected]


Italiaans restaurant La Terrazza

Word jij onze nieuwe collega?

Bedienend personeel (M/V)
• Leeftijd: 18 t/m 30 jaar
• Ervaring: vereist
• Uren: min. 20 – max. 38 ( 3-5 dagen)
• Werktijden: tussen 12.00 en 23.00 uur
(begin: 12u-14u-15u-16u-17u)
• Flexibiliteit
• Woonachtig regio Alkmaar /Bergen ( straal van 10 à 20 km) hangt van vervoer af.

Heb je interesse, stuur je cv naar: [email protected]


Hotel restaurant Victoria Bergen aan Zee

Gezellige medewerker bediening gezocht bij Hotel Restaurant Victoria.

Ervaring en Duitse taal is wel gewenst, maar niet vereist.

Voor vragen of een gesprek mail: [email protected].


Hotel Meijer Bergen aan Zee

Het team van de Housekeeping kan nog collega’s gebruiken.

Reactie naar: [email protected]

Of 06-53873732


Pizzeria Montagne

Voor onze nieuwe te openen ijssalon zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers. Vind je het leuk om met een breed assortiment ambachtelijk geproduceerd Italiaans ijs te werken, kom dan even langs voor een kennismaking. Je kunt ook bellen met Taha voor meer informatie, 06-46087224 of 072-8881881. Gelateria Montagne is gevestigd aan de Breelaan 35 in Bergen.


Duinvermaak Bergen

Het bekendste pannenkoekenrestaurant van Noord-Holland, met een unieke sfeer en gelegen in een prachtig monumentaal pand in Bergen, zoekt een gedreven en ervaren serveerster (m/v, 18+) voor 24-32 uur per week. Zonder late avonddiensten!!

Wij bieden een dynamisch bedrijf met een leuk jong team en een zeer grote variatie in gasten, van sportieve groepen en kids in de speeltuin tot 80+!

Ben jij diegene die in drukke periodes het hoofd koel kan houden en Bergen kunt verzetten? Kom bij ons langs, je bent welkom!

Reacties graag naar [email protected] of 072-5813927, Hans Weber


Bistronomie ’t Parkje

Vacature: medewerk(st)er bediening (parttime/fulltime)

Met jou in onze bedieningsbrigade ontbreekt het onze gasten aan niets. Je geeft het woord gastvrijheid echt inhoud met kennis, passie en persoonlijkheid. Ben je hoffelijk, voorkomend en nauwkeurig, dan zijn wij op zoek naar jou! Wil jij ons team komen versterken, mail dan naar [email protected] (cv en motivatiebrief).


Hemingway’s beach restaurant, Bergen aan zee zoekt

-assistent bedrijfsleider

-bediening medewerkers

-leerling gastheer/gastvrouw

-terras tijgers / runners

-afwassers

-zelfstandig werkend kok

-leerling kok (bol & bbl)

-oproep / hulpkoks

Denk aan de ruige zee, de luchten en de zon. De vrijheid en de gasten die komen genieten, daar waar we werken onder toeziend oog van de gasten, werken we met lokaal, veelal biologisch, eerlijk, duurzaam met producten van eigen teelt, brood van ruige biobakkers, vlees van terroir boeren, vis van nachtbootjes en strandvissers, mooie wijnen van de Gouden Ton Bergen. Voor coffeespecials van de barista, drukke lunches, borrels en diners. Hemingway’s kent daarom vele gezichten en mogelijkheden van de ochtend tot laat in de avond. We zoeken jou! Om met ons Hemingway’s op de kaart te zetten. Als ontmoetingsplek voor gasten die van genieten houden. De toeristen en de locals, de foodies en de culigekken, maar ook de buurman, je tante en vrienden en jezelf. Een plek waar iedereen zich thuis voelt. Ga het avontuur aan, de kust aan, permanent op het strand!

Het wordt een ontdekkingsreis en jij kan mee!

Voor de oproepkrachten: de maanden juni/juli/augustus minimaal 20 uur per week.

Zit het koken in je? Ben je enthousiast? Houd je van verse producten? Het ambacht?! Spreekt het strand je aan? Wil je werken aan een van de mooiste plekken van Nederland? Met een team dat voor elkaar door het vuur gaat? Wil je groeien op vele fronten?

Spreekt dit je aan? Dan ben jij degene!

Stuur een mail naar Jeroen Klepper: [email protected]


Restaurant Bergen Binnen

Restaurant Bergen Binnen is op zoek naar parttimers in de bediening én een fulltime zelfstandig werkende kok. Enige ervaring is vereist. Reageer voor meer info via: [email protected] binnen.nl


Restaurant De Duinerij in Bergen aan Zee

Restaurant De Duinerij in Bergen aan Zee is per direct op zoek naar: personeel voor de bediening, fulltime/parttime.

Heb je zin om bij ons te komen werken, stuur een mailtje naar [email protected] t.a.v. Yvonne Meijer.


‘Het Huis met de Pilaren’

Gezocht. Per direct. Medewerk(st)er bediening voor ons restaurant ‘Het Huis met de Pilaren’ in Bergen.

Zoek jij een leuke fulltime baan, neem dan contact met ons op. Tel. 072-5812187

E-mail. [email protected] Of kom langs.


Proeflokaal Café d’Alderliefste

Proeflokaal Café d’Alderliefste zoekt collega’s. Ben jij een horecakanjer van 22 jaar of ouder met veel ervaring, en horecapapieren? Ben jij gastgericht? Heb je goede productkennis? Dan zijn we dus op zoek naar JOU! Laat van je horen en stuur ons een mail. [email protected]


Zend je vacature naar: [email protected] o.v.v. ´Horecapersoneel´

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Gevraagd: horecapersoneel in Bergen (aan Zee) Gevraagd: horecapersoneel in Bergen (aan Zee) Gevraagd: horecapersoneel in Bergen (aan Zee) Gevraagd: horecapersoneel in Bergen (aan Zee) Gevraagd: horecapersoneel in Bergen (aan Zee) Gevraagd: horecapersoneel in Bergen (aan Zee)

Meer 'Horeca':

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… de Horse Pub

18 oktober 2019

Door: Pieter van Dijk

Mijn laatste dagen in de horeca heb ik in de Horse Pub gewerkt. Natuurlijk was het eigenlijk het domein van broer Jaap, maar ik kwam er als klant altijd...

Rondje horeca... 41

18 oktober 2019

Druk weekje

De gedrukte editie van de Flessenpost is afgelopen week weer in de verspreiding gegaan en dat geeft de redactie de kans om weer even op adem te komen.

Voor in de agenda: Wijnproeverij bij de Gouden Ton

18 oktober 2019

Waar en wanneer: Jan Oldenburglaan op zaterdag 2 november van 14:00-17:00

Doe uw inspiratie op voor de decembermaand of kies uw relatiegeschenken uit! Er staan zo’n 25 wijnen open...

Michelin: Bib Gourmand restaurants 2020 op 7 november

18 oktober 2019

19 nieuwe Bib's

Michelin maakt de Bib Gourmands – een beloning voor restaurants met een goede prijs-kwaliteit verhouding...

Prijsuitreiking Huiswijnverkiezing Bergen 2019

18 oktober 2019

En de oorkondes gingen naar...

Gefeliciteerd met jullie prestatie in de verkiezing 'Wie heeft de beste huiswijn van Bergen'. Van alle wijnen, en dat waren er veertig...

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Zeepaardje voetbalkroeg

11 oktober 2019

Door: Pieter van Dijk

Zondagmiddag was altijd een ware happening in het Zeepaardje! Meestal was het Jacky Bus zijn dienst, maar soms kwam het voor dat ik met kaarten meer verloren had, dan ik kon betalen...

Rondje horeca... 40

11 oktober 2019

De beste huiswijnen van Bergen en vis, schaal- en schelpdieren

Afgelopen dinsdag mocht ik aanwezig zijn bij de eerste jurering van de drie beste witte en rode huiswijnen in de Bergense horeca, georganiseerd door het Bergense wijngilde. Een aantal uitkomsten zijn best wel verrassend te noemen.

Je bent een liefhebber van een glaasje witte wijn?

11 oktober 2019

Dan hoef je je niet langer schuldig te voelen!

Recent onderzoek heeft aangetoond dat jij je niet schuldig hoeft te voelen na een glas witte wijn.

Bergense huiswijnverkiezing 8 oktober

4 oktober 2019

Het is zover, we gaan als jury de huiswijnen van de Bergense horecazaken beoordelen!

Meer dan twintig horecagelegenheden hebben heel enthousiast gereageerd en ons een fles wit en rood gegeven om te...

Grootse verschuivingen in de Lekker 500 editie 2020

4 oktober 2019

Wie zijn de grootste stijgers? En de grootste dalers?

Het is bijna zover! De redactie van Lekker is op dit moment druk bezig met het vastleggen van de nieuwe Top-100...

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… De Zwarte Kat

3 oktober 2019

Door: Pieter van Dijk

Nu moet ik heel diep graven in mijn geheugen want ik weet niet wanneer Hans Hovingh de Zwarte Kat opende.

Rondje horeca... 38

4 oktober 2019

Een heus Flessenpost-menu

En ineens was daar het idee. Een Flessenpost hoort nu eenmaal bij de zee evenals vis, schelp- en schaaldieren.

Mooie recensie van UIT072 voor paviljoen Noorderlicht

4 oktober 2019

Afscheid nemen van de zomer doen we in stijl: met een uniek End of the Season diner bij Strandpaviljoen Noorderlicht

We waagden de rit door de herfststorm over een stormachtig strand voor een etentje dat het meer dan waard was. End of the Season voelt als een ode...

blooming wint The Gaia Green Awards. Het hotel in Bergen is verkozen tot de meest duurzame van het land

27 september 2019

De jury was met name onder de indruk van de maatschappelijke bijdrage van blooming

Na eerder dit jaar brons (Dutch Hotel Award) en zilver (Zoover Award) te hebben gewonnen, is het voor Hotel blooming nu goud wat de klok slaat.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Eten in de Lamoraal, maar dan lang geleden

27 september 2019

Door: Pieter van Dijk

Het zal ergens midden jaren tachtig zijn geweest, toen ik ruilde met Hans Meertens. Ik naar de Lamoraal en hij naar de Taverne.

Rondje horeca... 37

27 september 2019

Mooi weekje…

Persoonlijk vind ik het wel echt even heel relaxed zo zonder een ‘overdosis’ aan toeristen in het dorp, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat er niks te doen is.

Rondje horeca... 36

20 september 2019

Best wel een beetje trots

Afgelopen week stond er een berichtje in de Flessenpost dat topchef Remco Sterk samen met die andere topchef lka Bon bij The Bourbon Room zou komen koken.

Provincie Noord-Holland; meer grip op groei van toerisme in en rond Amsterdam

20 september 2019

Toeristen besteden circa € 2,5 miljard per jaar in de regio, wat 66.000 banen oplevert

Vorige week verscheen het landelijk advies over de rol die de overheid zou moeten spelen bij de snelle ontwikkeling van toerisme.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… De Tom Tom club

20 september 2019

Door: Pieter van Dijk

Midden/eind van de jaren zeventig deed de cocaïne zijn intrede in Bergen. Was het eerst nog via een extravagante enkeling die...

Rondje horeca... 35

13 september 2019

De rust is voor even teruggekeerd, maar...

Na een prachtige zomer met overvolle stranden en terrassen is het nu weer even pas op de plaats maken.

Herfst... zesde Bergense Bokkentocht in aantocht

13 september 2019

Waar en wanneer: twaalf cafés en restaurants op zaterdag 12 oktober

Nu voor de eerste keer op zaterdag in plaats van zondag! Het concept mag inmiddels bekend zijn.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden…

13 september 2019

Door: Christine Waslander

Heel heel lang geleden, ik was toen veertien jaar, kwam ik op schooldagen tussen de middag bij Marja theedrinken in De Taverne.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden…

6 september 2019

Door: Pieter van Dijk

Eind jaren ’70 werd het mijn moeder te gek. Ze had liever dat ik niet meer in de Bokkesprong werkte, omdat deze sinds kort experimenteerde met openblijven tot 04.00 uur.

Rondje horeca... 34

6 september 2019

Er valt heel wat te vieren

Allereerst hebben we daar natuurlijk het 40-jarige jubileum van Jazz&Sail dat vandaag van start gaat.

Wie heeft de lekkerste huiswijn in Bergen?

6 september 2019

Verkiezing van de beste huiswijn van alle horecazaken in Bergen

Op 8 oktober aanstaande houdt Wijngilde Commanderie la Montagne (onderdeel van het Nederlands Wijngilde...

De 23ste editie van de Nationale Restaurant Week vindt plaats van 23 september t/m 9 oktober

30 augustus 2019

Restaurants kunnen zich nog tot 5 september gratis aanmelden

De website van de Restaurant Week is compleet vernieuwd. Site, reserveringssysteem, reviews, zoekfilters: alles is opnieuw ontwikkeld.

Rondje horeca... 33

30 augustus 2019

Ergernis

Mijn credo is leven én laten leven, maar ook ik heb zo mijn grenzen. Ik heb het dan over een specifieke straatmuzikant.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden…

30 augustus 2019

Door: Pieter van Dijk

Zo medio augustus was het elk seizoen, voor de meeste Bergenaren in de horeca, een feest van ‘elkaar weer zien’. Meer dan een maand lang had je, jezelf regelmatig...

Rondje horeca... 32

23 augustus 2019

Waarom ik me zo verheug op die Spaanse avond…

Vanavond vrijdag 23 augustus reis ik af naar… Bergen aan Zee om aan te schuiven bij paviljoen Noord voor een Spaanse avond.

Bergenaren in de media: Chefkok bij blooming Roel Oostrum

23 augustus 2019

'Er groeit hier in de duinen en het bos van alles, zoals paddenstoelen, rucola, postelein.’

In de serie ‘SmaakMeesters’ bezoek ik Noord-Hollandse chefkoks. Wie zijn deze mensen en waarom doen ze dit werk, wat inspireert hen?

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden…

23 augustus 2019

Door: Gerard Kohler

Van 1971 tot 1975 kwam ik elke dag in de Taverne. Behalve zondag. Dan had ik andere verplichtingen. In die tijd stond Bertje achter de bar.

Rondje horeca... 31

16 augustus 2019

Sneu

Eerder deze week werd bekend dat Café MontBlanc bij de bushalte aan het Plein per direct stopt. Uitbater Tim Bakker...

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden…

15 augustus 2019

Door: Hanneke Roos

Vanaf mijn veertiende jaar ging ik stiekem met mijn vriendinnen naar de Tortilla Bar. Ik weet nog dat ze het aan het beschilderen waren.

Café MontBlanc stopt per direct

14 augustus 2019

Na vijf jaar gaat de stekker er uit

Tim, de uitbater van de MontBlanc meldde vandaag aan de Flessenpost het volgens, "Lieve mensen...

Terug