Deel

Gevraagd: horecapersoneel in Bergen (aan Zee)

Gratis rubriek voor horecaondernemers

Gevraagd: horecapersoneel in Bergen (aan Zee)

Altijd al willen werken in Bergense horeca? Dan is dit je kans!

 

Voor ons prachtige hotel Zeebergen zoeken wij uitbreiding van ons team. Het restaurant en bar gedeelte wordt momenteel verbouwd. Graag willen wij versterking binnen het team. We zijn per 1 april op zoek naar een barman/vrouw. Naast bar werkzaamheden, behoren inchecken van de gasten en bedienen tijdens het diner ook tot je werkzaamheden. Het betreft een vacature voor minimaal 3 a 4 avonden per week.
Ben je minimaal 21 jaar, representatief en spreek je in ieder geval Duits, dan willen we graag een keer kennismaken. Ervaring in de bediening is een pre.
Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kun je een mail sturen naar [email protected]

BLOOMING BEACH ZOMERBANEN 2020

Ben je op zoek naar een baan dit voorjaar en komende zomer? Kom dan vanaf 1 april werken bij blooming, wij zoeken namelijk de volgende collega’s:

  • parttime, fulltime en oproepkrachten voor bediening op het strand
  • floormanager beach; stuurt een team aan en kan openen en/of sluiten
  • oproepkrachten voor afwasdiensten op het strand (door de week of in het weekend)
  • keukenhulp; assisteert de koks met keukenwerkzaamheden
  • souschef en zelfstandig werkend koks

Het is handig als je in de omgeving van Bergen woont, mede i.v.m. het gebrek aan parkeermogelijkheden bij het strand en de beperkte bereikbaarheid via openbaar vervoer. Je spreekt Nederlands en Engels en hebt bij voorkeur al ervaring opgedaan in onze branche.

Ben jij blooming en heb je interesse om te solliciteren naar een van de bovenstaande rollen?  Stuur dan nu al je motivatie en gegevens per mail naar [email protected]. Wil je eerst bellen voor meer informatie, dat kan ook. Bel dan op weekdagen met Tamar of Ingeborg van HR op 072-5820678. Kijk  voor meer details van deze vacatures op https://www.weareblooming.com/over-ons/werken-bij-blooming.


Wil jij werken bij de enige zaak in Bergen met een Bib Gourmand? Bistronomie ‘t Parkje zoekt parttime enthousiaste medewerkers voor de bediening. Zoek jij een leuke baan in een mooi bedrijf voor een aantal avonden in de week? Bel snel 072 20 200 82 of mail naar [email protected]


Restaurant Bergen Binnen zoekt: medewerker(ster) bediening met ervaring. 32-38 uur per week. Eventueel leidingevend. Interesse? mail je cv naar [email protected]


Bistronomie t’ Parkje zoekt parttime afwaskrachten en een parttime schoonmaakster (in de ochtend uren). Kom jij ons Bistronomisch team versterken ? Bel 072-2020082.


Voor ons prachtige hotel Villa Kranenbergh zoeken wij uitbreiding van ons team. Het hotel is na een enorme verbouwing getransformeerd tot een hotel in het absolute hoogsegment. Wij werken met een team van 2 gastvrouwen die om tourbeurten de ontbijtservice doen. Graag willen wij versterking binnen het team. Het werken als oproepkracht behoort ook tot de mogelijkheden. Ben je representatief, ondernemend en spreek je in ieder geval Duits en Engels, dan willen we graag een keer kennismaken.
Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kun je contact opnemen met Hotel ZeeBergen, 06-43885714 of een mail sturen naar [email protected]

Strandpaviljoen Zuid. Bij ons kan je aan de slag!
Wij zijn op zoek naar fulltime – of parttime bedieningsmedewerkers (m/v) en afwaskrachten.
Neem voor meer informatie contact op met Pouliche Sterker 072 5894687 of stuur een mail naar

Strandhotel Nassau-Bergen in Bergen aan Zee
Wij zoeken:
* Ontbijtmedewerk(st)ers 3- 5 dagen per week;
Werktijden van 7:00 – 15:00 uur
* Bar- & Bedieningmedewerk(st)er, 3 – 5 dagen per week;
Werktijden vanaf 15:00 uur
* Housekeeping medewerk(st)ers, 3 – 5 dagen per week;
Werktijden van 9:00 – ca. 15:00 uur
* Afwassers
Werktijden vanaf 16:30 uur

Wij vragen een enthousiaste en gemotiveerde werkhouding. Ervaring is gewenst, maar we kunnen je ook van alles leren. Houd rekening met flexibele werkdagen en -tijden, feestdagen en weekenden.
Bij interesse en voor meer informatie kun je contact opnemen met Martine Hirschfeld op 072 5897541 of [email protected]

 


Allround medewerker bediening gezocht bij Hotel Meyer & Grand Café Maz in Bergen aan Zee. Parttime of fultime, enige kennis van de Duitse taal is een pre. Bezit van eigen vervoer. Voor info of reactie: Marc van de Pas 06-53873732 of [email protected]


Fabel eten & Drinken zoekt horecatoppers!

Ze zijn per direct opzoek naar enthousiaste medewerkers voor in de bediening. Ben jij gastvrij, vriendelijk, gedreven, flexibel, representatief en kan je zelfstandig werken? Reageer dan voor een parttime of fulltime job. Mail je motivatiebrief en CV naar [email protected]


Duinvermaak Bergen

Het bekendste pannenkoekenrestaurant van Noord-Holland, met een unieke sfeer en gelegen in een prachtig monumentaal pand in Bergen, zoekt een gedreven en ervaren serveerster (m/v, 18+) voor 24-32 uur per week. Zonder late avonddiensten!!

Wij bieden een dynamisch bedrijf met een leuk jong team en een zeer grote variatie in gasten, van sportieve groepen en kids in de speeltuin tot 80+!

Ben jij diegene die in drukke periodes het hoofd koel kan houden en Bergen kunt verzetten? Kom bij ons langs, je bent welkom!

Reacties graag naar [email protected] of 072-5813927, Hans Weber


Bistronomie ’t Parkje

Vacature: medewerk(st)er bediening (parttime/fulltime)

Met jou in onze bedieningsbrigade ontbreekt het onze gasten aan niets. Je geeft het woord gastvrijheid echt inhoud met kennis, passie en persoonlijkheid. Ben je hoffelijk, voorkomend en nauwkeurig, dan zijn wij op zoek naar jou! Wil jij ons team komen versterken, mail dan naar [email protected] (cv en motivatiebrief).


‘Het Huis met de Pilaren’

Gezocht. Per direct. Medewerk(st)er bediening voor ons restaurant ‘Het Huis met de Pilaren’ in Bergen.

Zoek jij een leuke fulltime baan, neem dan contact met ons op. Tel. 072-5812187

E-mail. [email protected] Of kom langs.


Zend je vacature naar: [email protected] o.v.v. ´Horecapersoneel´

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Gevraagd: horecapersoneel in Bergen (aan Zee) Gevraagd: horecapersoneel in Bergen (aan Zee) Gevraagd: horecapersoneel in Bergen (aan Zee) Gevraagd: horecapersoneel in Bergen (aan Zee) Gevraagd: horecapersoneel in Bergen (aan Zee) Gevraagd: horecapersoneel in Bergen (aan Zee)

Meer 'Horeca':

Wet Arbeidsmarkt in Balans grootste bedreiging voor horeca 2020

17 januari 2020

Ontwikkeling van de horeca in harde cijfers

In 2019 groeide de omzetwaarde in de horeca met 3,5% van ruim 22,7 miljard naar 23,5 miljard euro.

Maak kans op een gratis Valentijnsdiner via de Flessenpost

24 januari 2020

Waar en wanneer: in een van de beste Bergense restaurants op 14 februari a.s.

Maak kans op een gratis Valentijnsdiner via de Flessenpost. Je kunt je lief een roos geven of een kaartje sturen, maar...

Rondje horeca... 4

24 januari 2020

Mooi gebaar

Vorig jaar bedacht ik een leuke Valentijnsactie waarbij ruim tien Bergense restaurants zich spontaan aanmelden voor een gratis Valentijnsdiner...

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Taverne

24 januari 2020

Door: Eric Winder

Na een half jaar scheikunde gestudeerd te hebben, besloot ik dat ik toch liever naar de kunstacademie wilde. Een fantastisch idee, maar het gevolg was...

Rondje horeca... 3

17 januari 2020

Voor het 22e jaar op rij is Restaurant Merlet bekroond met Michelinster

Maak kans op een gratis Valentijnsdiner via de Flessenpost

17 januari 2020

Waar en wanneer: In een van de beste Bergense restaurants op 14 februari a.s.

Maak kans op een gratis Valentijnsdiner via de Flessenpost

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Oude Lau en jonge Thé

17 januari 2020

Door: Pieter van Dijk

Als ik deze titel opschrijf, moet ik gelijk aan drank denken. Zoiets als kiezen tussen jenever of een kopje thee.

‘Horecaondernemers liggen wakker van WAB’

10 januari 2020

‘En die onzekerheid is niet goed voor de economie’

Ruim 80 procent van de horecaondernemers weet dat de ‘Wet Arbeidsmarkt in Balans’ (WAB) sinds 1 januari 2020 van kracht is...

Rondje horeca... 2

10 januari 2020

Klaar mee

Als je ternauwernood de feestdagen hebt overleeft, volgt er in januari nog een enorme reeks aan nieuwjaarsrecepties.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Shoarma

10 januari 2020

Door: Pieter van Dijk

In Bergen is Tarek al jarenlang een begrip voor een lekker broodje shoarma. Heel vroeger was er in Bergen niets op dat gebied en moesten we na het werk naar Alkmaar voor een broodje.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Drie keer is scheepsrecht

3 januari 2020

Door: Augusta Verburg

Vijfendertig jaar leek hem een prima leeftijd om te gaan hemelen, zei mijn broer Art ooit. Hij had geen zin om een ouwe nicht te worden.

Horecava 2020 staat voor de deur... drie redenen om te komen

3 januari 2020

Hét trendsettend event voor mensen die werkzaam zijn in de horeca

Van maandag 13 tot en met donderdag 16 januari 2020, van 10:00 tot 18:00 uur nemen we je mee in de veranderende wereld in de foodretail en foodservice.

Rondje horeca... 1

3 januari 2020

Bergen op zijn best

Na een super gezellige oudejaarsavond de volgende dag rond een uurtje of twee ’s middags richting Bergen aan Zee afgereisd om de deelnemers...

Nieuwe Michelin-award voor uitmuntend gastheerschap

20 december 2019

De gidspresentatie van Michelin 2020 vindt op maandag 13 januari 2020 plaats in het DeLaMar Theater in Amsterdam

De uitreiking van de sterren valt komend jaar samen met de eerste dag van de horecavakbeurs Horecava. Om gastheerschap in de spotlights te zetten, heeft...

AFTER WORK – voortzetting samenwerking Wonder’s en nieuwe samenwerking blooming beach

20 december 2019

Veel mooie feestjes in aantocht in 2020

Na de eerste drie zeer succesvolle edities van AFTER WORK, hebben Wonder’s Bergen en het Bergense evenementenbureau Event Studio (organisator van After Work)...

Vooruitblik Michelingids 2020

20 december 2019

De echte lekkerbekjes moeten nog even geduld hebben...

Dit jaar moeten we wat langer wachten op de presentatie van de Michelingids. Na Lekker, Proefschrift Restaurants en Gault&Millau presenteert...

Rondje horeca... 48

20 december 2019

Terugblik 2019

Het was weer een buisend jaar in de Bergense horeca. De hoogtepunten voor mijzelf waren in eerste instantie de sluiting...

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… De dood van Art

20 december 2019

Door: Pieter van Dijk

Zo vlak voor de kerst geen leuk onderwerp, maar door de jaren heen zijn diverse personen uit dit verhaal overleden.

Rondje horeca... 47

13 december 2019

Goed nieuwe jaar met plus van 1,5 procent verwacht

Hotels, restaurants, cafés en andere horecagelegenheden profiteren in 2020 van de vele evenementen die Nederland te bieden heeft.

De 35 restaurants met 17 punten of meer in de Gault & Millau restaurantgids 2020

13 december 2019

Het zal inmiddels niemand verrassen dat sterrestaurant Merlet uit Schoorl daarbij staat

De 17+ Club, de top van Nederland. Hieronder de 35 restaurants met 17 punten of meer in de Gault & Millau restaurantgids 2020.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… mijn vriend Art Verburg

13 december 2019

Door: Pieter van Dijk

Ik was nog geen 18 jaar, toen ik Art in de taverne leerde kennen. Een groepje, waaronder Ricardo Hewitt, zat om geld te kaarten aan een tafeltje...

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… ontdekkingstocht naar een nieuw etablissement

29 november 2019

Door: Jan Roos

Als jongemannen waren we een beetje uitgekeken op Palermo. Natuurlijk waren er meisjes genoeg en konden we aan de bar van Jules Steenis ons te goed doen aan drank en sigaretten, maar...

4,4 procent meer bezoekers in de maanden juli-augustus vorig jaar

29 november 2019

En Bergen profiteert daar van mee...

Nederland blijft groeien als vakantiebestemming. In juli en augustus overnachtten bijna 10 miljoen toeristen in ons land...

Restaurant Merlet genomineerd maar nét geen winnaar

29 november 2019

Afgelopen week uitreiking Awards voor beste restaurant-design

Restaurant Merlet* in het Noord-Hollandse Schoorl, waar Jonathan Zandbergen in de keuken staat, onderging een grote restyling en heropende...

Wintershow in voormalig Fabbrica

29 november 2019

Wat en wanneer: Fashion, food & entertainment op zondag 15 december vanaf 15.30 uur

In voormalig Fabbrica vindt deze zondag een heerlijk modespektakel plaats. Professionele mannequins presenteren...

Rondje horeca... 46

29 november 2019

Druk weekend voor de boeg

Zelfs in de periode dat Bergen weer een beetje voor ons zelf is, hoeven we ons in de Bergense horeca nooit te vervelen.

Rondje horeca...46

22 november 2019

Interieur Nero in de verkoop

Je kunt als je wilt vandaag nog tot 16.00 uur online een bod doen op een van de 186 kavels van interieurstukken van Nero.

Drone-ober de oplossing voor het te kort aan horecapersoneel?

22 november 2019

De eerste restaurants zijn er al mee begonnen... (filmpje)

Helemaal genoeg van bediend worden door een barkeeper of serveerster met een slecht humeur? Genoeg van te lang wachten op je bestelling?

Bent u Liefhebber?

22 november 2019

Door: Pieter van Dijk

Ja waarvan? denkt iedere lezer nu. Maar ik heb het deze keer over de gebroeders Liefhebber, waar wij ‘de gebroeders van Dijk’ altijd goed...

Boekpresentatie Jonathan Zandbergen’s 'Vijf Seizoenen'

15 november 2019

Waar en wanneer: Restaurant Merlet op donderdag 28 november om 18:00 uur

Op 28 november zal het debuutkookboek van Jonathan Zandbergen worden gepresenteerd in de Lounge van Restaurant Hotel Merlet.

Rondje horeca... 45

15 november 2019

Feestje bij Nero

Dat we afscheid gaan nemen van Nero is inmiddels bekend. En als je afscheid neemt van een fenomeen, dan hoort daar natuurlijk een feestje bij.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… "als de blaadjes vallen"

Door: Pieter van Dijk

Twee keer per jaar kon je als barkeeper van de Taverne er rekening mee houden dat een aantal van de ‘paradijsvogel’ klanten het op hun heupen kreeg.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Veel te vroeg heengegaan

8 november 2019

Door: Gerard Kohler

Het moet vrijdag 8 oktober 1971 geweest zijn dat ik veel vroeger dan gebruikelijk naar de Taverne ging. Omdat ik in Alkmaar op school zat, had ik die dag vrij.

Economisch belang horeca groeit met 60 procent in 10 jaar

8 november 2019

De horeca is met 448.000 werkzame personen een van de grootste werkgevers

De horeca wordt steeds belangrijker voor de Nederlandse economie. Dit blijkt uit een analyse van KHN.

Terug