Deel

advertentie

Gevraagd: Horecapersoneel in Bergen (aan Zee)

Gratis rubriek voor horecaondernemers

Wekelijks een bereik van ruim 25.000 lezers.

Altijd al willen werken in de Bergense horeca? Dan is dit je kans!

 

 

 

 

De Bokkesprong Groet. Mise-en-place kok gezocht. Parttime/ Fulltime. Dagen en tijden in overleg. Heb je interesse of weet jij iemand ? Bel of stuur een pb Mailen kan ook [email protected]
#deBokkesprong #bijHansenStacey


Grand Café Bourgogne Schoorl. Per 1 december (eerder in overleg mogelijk) komt de functie van Supervisor in Grand Café Bourgogne vrij.

In deze functie draag je verantwoordelijkheid voor diverse taken die er voor zorgen dat onze gasten een perfect culinair verblijf ervaren.
Samen met de manager en assistent manager ben je verantwoordelijk voor het aansturen en opleiden van een jong en enthousiast team. Samen streven wij een hoog niveau na waarin jij je beste kant kunt laten zien op het gebied van gastvrijheid, etiquette en organisatie.
Zelfstandigheid, flexibiliteit, ervaring en verantwoordelijkheidsgevoel zijn een vereiste.
Wij bieden een hele leuke werkplek, gezellig team, doorgroeimogelijkheden en een plek in een prachtig familiebedrijf.
Wij nodigen je van harte uit voor een kennismakingsgesprek.
Neem graag contact met ons op via [email protected]

Strandpaviljoen Zuid Bergen aan Zee zoekt:  Full-time of Part-time medewerkers bediening en Zelfstandig werkende kok. Bel naar 072-5894687 of mail je CV naar [email protected]

Wonder’s Bergen zoekt enthousiaste collega’s
Ken je Anouk? (foto) Een van onze vaste krachten in de bediening. En wij zoeken nog meer van dit soort toppers! Ben je enthousiast, collegiaal en wil je werken met een fijn team van mensen in een van de leukste restaurants van Bergen? Loop dan even bij ons binnen of bel!

GEZOCHT: ENTHOUSIASTE VRIJWILLIGERS VOOR IN ONS MUSEUMCAFÉ: Voor ons supergezellige café in Museum Kranenburgh in Bergen zoeken we enthousiastelingen die als vrijwilliger een dagdeel willen meedraaien. Het is geen moeilijk werk, je hebt geen horecapapieren of -ervaring nodig, maar wil wel je handen uit de mouwen steken. En een praatje maken met onze bezoekers.

Je komt te werken in een enthousiast en leuk team. Je krijgt korting in het café en in de museumwinkel en bent altijd de eerste die onze tentoonstellingen ziet. Het museum en het museumcafé zijn open op dinsdag tot en met zondag, van 10:30 uur tot 17:00 uur. Neem contact op via: [email protected] of op: 072-2015012


Kinderen naar school en een paar uurtjes in de ochtend werken? Wie wil dat niet. Werktijden van ongeveer 9:30-14:00 Hotel Zeebergen zoekt per direct versterking voor het housekeeping team.
Werkzaamheden: schoonmaken van de kamers, openbare ruimtes, restaurant, keuken. Werktijden zijn in overleg en aan te passen. Voor informatie stuur een mail naar [email protected]

Scholieren / studenten: heb je zin om geld te verdienen! Kom bij ons gezellige team werken. In het weekends, na school, avonden en in de vakanties. Wij zoeken voor ons hotel Zeebergen diverse scholieren die ons kunnen helpen i het restaurant/ achter de bar/ kamers schoonmaken.
Werktijden in overleg. Voor informatie stuur een mail naar [email protected]

Wordt jij onze nieuwe collega bij eetcafé de Lamoraal? Wij zijn per direct, en voor langere tijd op zoek naar een gastvrije collega bediening voor tenminste 3 a 4 dagen per week. Uren in overleg, goede arbeidsvoorwaarden, salaris en gezellig team! Ervaring is wenselijk. Voor info en sollicitatie: Ingrid van Leeuwen 06-51745769 [email protected]

Kom jij bij het Huis met de Pilaren werken? We zijn op zoek naar klantvriendelijke, enthousiaste medewerkers voor in de bediening. Ook is er plaatst voor een gedreven kok. Bel voor meer informatie met Ad Besseling 06-50605602


Vacatures bij Merlet. Wij zijn op zoek naar medewerkers met ambitie!

Wil jij werken in een van het meest culinaire bedrijf in de kop van Noord Holland. In een hotel met 2 restaurants en in een jong en ambitieus team? Wij zijn een echt leerbedrijf en kunnen jou verder brengen in jouw horeca carrière. Er is veel kennis en er zijn veel enthousiaste leermeesters in dit bedrijf aanwezig om jou de finesse van het horeca vak bij te brengen. Naast Meester kok Jonathan

Zandbergen werken wij met twee afgestudeerde vinologen in het restaurant samen, te weten Stefan Wierda en Wouter Barneveld. Vele medewerkers zijn na een leerzame periode bij Merlet doorgestroomd naar hun eigen zaak of

leraar geworden op een horeca opleiding. Bijzonder trots zijn wij op het feit dat het hele management team van Merlet bestaat uit eigen opgeleide medewerkers.

Wij hebben de volgende functies beschikbaar:

Grand Cafe Bourgogne

Junior sous chef

Supervisor gastheer/vrouw

Michelin Sterren restaurant

Zelfstandig gastheer/ gastvrouw

Aankomend sommelier (een bijdrage in jouw opleiding in de toekomst is mogelijk)

Merlet is aangesloten bij diverse samenwerkingsverbanden (Alliance en Quality lodgings) Deze organisaties bieden ook opleidingsprogramma’s aan voor onze medewerkers.

Lonen zijn conform horeca cao. Interesse? Bel 072-5093644 of mail naar [email protected] tav Familie van Bourgonje


Altijd al willen werken in de Bergense horeca? Dan is dit je kans! Voor ons luxe boutique hotel Villa Kranenbergh zijn wij -per direct- op zoek naar een medewerker Housekeeping voor 2-3 dagen in de week. Werktijden tussen 10.00 – 15.00 voor meer info graag mailtje sturen [email protected] t.a.v. Emma

Gevraagd gastvrouw/ gast heer Voor ons nieuw verbouwde hotel in Bergen zoeken wij per direct een senior gastheer/ vrouw die meerdere avonden kan werken.
Werktijden van ongeveer 15:30 tot 23:00 uur.
Werkzaamheden
Verwelkomen van gasten
Serveren van diner en drankjes
Bar werkzaamheden
Salaris € 15,00 bruto per uur voor ervaren senior medewerker en in bezit van Sociaal hygiene.
Graag email naar [email protected]

Gezocht: publiciteitsmedewerker, barmedewerkers en gastvrouwen en -heren
Het is fijn vertoeven in een culturele club als Cinebergen!
Publiciteitsmedewerker
Heb je een liefde voor film en een goede pen?
 Barmedewerkers
In ons theatercafé als barmedewerker aan de slag?
Gastvrouwen en -heren
Onze bezoekers welkom heten, begeleiden en een mooie, veilige filmvoorstelling bezorgen?
Geïnteresseerd? Neem dan contact op met [email protected]. Meer informatie via: https://www.cinebergen.nl/vacatures/.

Wij zijn voor ons hotel 1900 het aankomend seizoen op zoek naar versterking:
Housekeeping – Receptionist(e) – Ontbijtdame.
Enige ervaring is een vereiste. Gezellig maar professioneel & gastgericht team.
Reacties graag incl CV naar [email protected].


Sluit je aan bij onze gezellige Gastvrouwen (met de hoofdletter G!) en tover elke dag een glimlach op het gezicht van onze gasten. Wij zoeken voor het luxe Villa Kranenbergh een Gastvrouw/heer voor het ontbijt op ZZP basis & een allround medewerker voor 16-20 uurdie naast het ontbijt ook assisteert met telefoon, mail & reserveringen. Voor meer informatie klik hier.


De Lamoraal. Word jij onze nieuwe collega? Wij zijn per direct, en voor langere tijd op zoek naar: allround gastheer/gastvrouw fulltime/parttime en Zelfstandig werkend kok fulltime/parttime.
Stuur je cv en motivatie naar: [email protected] of bel naar: 06-51745769
Eetcafé de Lamoraal Oude prinsweg 7- 1861CS- Bergen nh


The Bourbon Room zoekt: aankomend souschef / keukenchef. Wij zijn op zoek naar een jong gedreven talent die toe is aan een volgende stap. Onder begeleiding van “ladychef” Ilka Bon, krijg je de kans om je verder te ontwikkelen naar souschef. Jullie maken samen de menukaart, roeven, bedenken, creëren en sparren over eten & drinken. Tevens zijn wij op zoek naar een leerling kok 32 uur , 2e jaars niveau 3. Wij zoeken een enthousiast, leergierig aanstormend talent die graag de fijne kneepjes van ons mooie vak wil leren . Bij interesse neem contact op met ons; Tel ; 0725813696 (vraag naar Ilka Bon) Mail; info@thebourbon room.nl


Hotel Zeebergen zoekt per april een allround medewerker voor de bediening & front-office werkzaamheden. Functieomschrijving. Ervaring in de hotelier is vereist. In bezit van Sociaal Hygiene. Goed Duits sprekend. Diverse diensten draaien, of ochtend dienst of middag/avond dienst. Ook weekenden. Minimaal 21 jaar oud. Ervaring in de bediening, ervaring als front-office medewerker, ervaring als bar medewerker. Verzorgd uitziend persoon. Contractduur 7 maanden. Oproep basis +/- 30 per week. Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd. Graag reactie met CV naar [email protected] Tav Minja Nibourg


Restaurant Zilt Bergen aan Zee

Gevraagd: Afwasser voor 3-4 dagen per week en Zelfstandig werkend kok voor 2 dagen per week

Helemaal naar Bergen aan Zee? Je krijgt een gratis Van Moof S3 fiets ter beschikking.

Fijne werksfeer, goede betaling. www.ziltbaz.nl Bel naar: Robbert op 0653295682


Gasterij ‘t Woud is op zoek naar een chef / zelfstandig werkende kok. Aan de rand van het duin, op de weg tussen Bergen en Egmond bevindt zich ons unieke cafe restaurant Gasterij ‘t Woud. Binnen in de gasterij is de sfeer huiselijk en warm, met in het interieur veel maritieme accessoires van oude scheepswrakken en strandvondsten. Gasterij ‘t Woud bestaat alweer bijna 60 jaar en we gaan goed! Daarom zijn wij altijd opzoek naar een nieuwe talentvolle, gemotiveerde zelfstandig werkende kok. In onze gasterij kunnen onze gasten het hele jaar door heerlijk dineren. Het grootste gedeelte van het jaar draaien wij 30 tot 50 couverts per avond. Je krijgt dus genoeg tijd om aandacht te geven aan je gerechten. Kijk hier voor meer informatie.

Zilte zoen Schoorl Ben jij op zoek naar de allerleukste baan in de horeca?
Wij zoeken chef-koks met passie voor hun vak, een host(ess) voor de ontvangst, gastvrije wijklopers, runners met een glimlach en afwassers die van een glimmende vaat houden!
Bij ons kan je groeien in je vak; wij vinden niets leuker dan jou opleiden tot een echte horecatijger!
Voel je welkom in ons team en stuur je sollicitatie NU naar [email protected]

Word zelfstandig werkend kok bij Struin, het stoere Strandpaviljoen met zee-terras aan de Noord-Hollandse kust! Verwen individuele bezoekers, hotelgasten, vergadergroepen en feestgangers met lunches en diners waar de kwaliteit en creativiteit van af spat.
Solliciteer meteen als jij die gemotiveerde zelfstandig werkende kok bent die wij zoeken! Stuur je sollicitatie met CV per e-mail t.a.v. dhr. C.M. Tuinfort naar [email protected].
Wij zoeken een collega:
• die weet hoe een zelfstandig werkend kok, de chef-kok optimaal ondersteunt;
• die bestand is tegen wisselende werktijden, variabele drukte en die niet opziet tegen hard werken.
Wij bieden:
• standaard 4 dagen werk per week, in de vakanties 5 dagen
• aanstelling tot 1 november 2021, vaste aanstelling bespreekbaar
• een goed op elkaar ingespeeld keukenteam
• salaris bespreekbaar
• eventueel tijdelijke woonruimte
Sollicitatie met CV per e-mail t.a.v. dhr. C.M. Tuinfort naar [email protected]. of bel met 0617064772

Paviljoen Noord is opzoek naar zelfstandig, gezellig en ervaren personeel met grenzeloze energie, voor in de bediening en keuken! Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]
Hopelijk kom jij snel ons team versterken!
Liefs, Team Noord

Zend je vacature naar: [email protected] o.v.v. ´Horecapersoneel´

advertentie

Meer 'Horeca':

Rondje horeca 27: U kunt vanaf nu smikkelen van dry aged vlees bij Bistro ElVi (filmpje)

14 juni 2024

De Bergense boer Jeroen levert het allermooiste Piemontese vlees

Boer Jeroen Leijen is een bekende persoonlijkheid in ons dorp evenals de chef-kok Victor, die samen met zijn partner Elvira de fijne Bistro ElVi runt aan de Oude Prinsweg in Bergen. Kortgeleden tijdens een gesprek in een lokaal café besloten ze te gaan samenwerken.

De traditionele haringparty bij Eetcafé de Lamoraal

14 juni 2024

Op woensdag 19 juni bent u vanaf 16.30 uur van harte welkom

Hollandse Nieuwe is wereldberoemd vanwege zijn volvette, zilte smaak en het zachte visvlees dat op je tong smelt.

Voor in de agenda: Heerlijk Bergen 2024 (filmpje)

14 juni 2024

21-22-23 juni Culinair op wielen, gratis Foodfestival met live muziek en gezelligheid!

Het bruisende dorpscentrum van Bergen staat wederom in het teken van culinair genieten, samenkomen en gezelligheid! Heerlijk Bergen vindt voor de vierde keer plaats met live muziek, lokale foodtrucks...

Vierde ronde Flessenpost prijsvraag Het Hof: maak kans op een viergangendiner voor 2 personen t.w.v. € 125,-

14 juni 2024

En... we hebben een winnaar!

Het antwoord op vraag 4: Livar “kloostervarken” komt uit Limburg; Abdij Lilbosch in Echt. Met respect voor mens, dier en omgeving leveren de Livarvarkens varkensvlees met de beste smaak en kwaliteit.

Vierde ronde Flessenpost prijsvraag Het Hof: maak kans op een viergangendiner voor 2 personen t.w.v. € 125,-

7 juni 2024

Vraag vier...

Wil jij ook kans maken op een heerlijk gratis viergangendiner bij Het Hof? Beantwoord dan vier culinaire vragen goed om in de prijzen te kunnen vallen.

Rondje horeca 25: Die kroeg was zo gek nog niet…

7 juni 2024

Een column waar ik me wel in kan vinden

Het gaat niet goed met de tieners in Nederland. Uit de Gezondheidsmonitor van de GGD blijkt dat middelbare scholieren zich in toenemende mate ongelukkig en minder gezond voelen. Ze drinken en roken te veel en ze zijn verslaafd aan sociale media.

Omzet horeca groeit in eerste kwartaal met ruim 8 procent

7 juni 2024

Omzetstijging restaurants het grootst...

De omzet in de horeca groeide in het eerste kwartaal van 2024 met 8,1 procent ten opzichte van het eerste kwartaal van 2023, meldt het CBS. De omzet van logiesverstrekking lag 8,3 procent hoger, de omzet van eet- en drinkgelegenheden was 8 procent hoger.

Wijnmakersdiner bij Het Hof

7 juni 2024

Wanneer: donderdag 13 juni

Op deze donderdag organiseren we bij Het Hof by blooming samen met wijnkoperij Okhuysen uit Haarlem een unieke wijn-spijsavond!

In aantocht: strandpaviljoen Bossa Nova in Bergen aan Zee

7 juni 2024

Ontdek vanaf 17 juni wat Bossa Nova zo bijzonder maakt en laat je verrassen...

Maak je klaar voor de komst van een nieuwe hotspot in Bergen aan Zee! Binnenkort wordt het welbekende strandpaviljoen Mrs. Hemingway’s overgedragen aan Bergenaar Tom Duivenvoorden.

Rondje horeca 24: In de tuinen van *restaurant Merlet

31 mei 2024

Nieuw vegetarisch menu

Rustiek genieten op het heerlijke terras en uitkijkend over de weilanden die in bloei staan, beleef een gastronomische lunch of diner met het mooiste uitzicht. Het fraaiste terras van Schoorl en omstreken vindt u bij Restaurant Merlet.

Unieke haal- en brengservice bij *restaurant Merlet

31 mei 2024

Ontdek de Nieuwe Voyah: exclusieve samenwerking tussen Restaurant Merlet en Gomes

Merlet en Gomes hebben de handen ineengeslagen om onze gasten een unieke ervaring te bieden: maak op de vrijdagavond kennis met de nieuwe Voyah.

Rabobank, de vooruitzichten voor de horeca 2024

31 mei 2024

Horeca: omzet blijft groeien door hogere consumentenbestedingen

De toenemende koopkracht van consumenten in 2024 zal leiden tot een hogere consumptie, vooral gunstig voor de horecasector waar verwacht wordt dat volumes en omzetten zullen stijgen.

Rondje horeca 23: het economisch belang van de horeca in onze regio

24 mei 2024

Een van de grootste werkgevers...

Dit blijkt uit een analyse van KHN. Het aantal werkenden in de horeca (+30%) en de economische toegevoegde waarde (+61%) stegen sterker dan het gemiddelde van de Nederlandse economie.

Vierde ronde Flessenpost prijsvraag Het Hof: maak kans op een viergangendiner voor 2 personen t.w.v. € 125,-

24 mei 2024

Vraag twee

Wil jij ook kans maken op een heerlijk gratis viergangendiner bij Het Hof? Beantwoord dan vier culinaire vragen goed om in de prijzen te kunnen vallen.

Rondje horeca 22: fijne recensie voor The Bourbon Room

17 mei 2024

Een 9 voor ladychef Ilka Bon in de rubriek 'Over de tong' in het NHD

Dat is natuurlijk fantastisch nieuws voor de altijd gepassioneerde Ilka Bon en haar restaurant aan de Jan Oldenburglaan in Bergen. Ik ken Ilka al vanaf haar twaalfde jaar en heb haar carrière op de voet gevolgd.

Vierde ronde Flessenpost prijsvraag Het Hof: maak kans op een viergangendiner voor 2 personen t.w.v. € 125,-

17 mei 2024

Doen jullie weer mee?

Vraag 1: waar staat de naam pizza quattro stagioni voor?

Alle lof voor Het Hof

17 mei 2024

Daar zaten we dan, aan een tafeltje buiten bij Het Hof...

Dit met dank aan de Flessenpost en Het Hof omdat ik de culinaire prijsvraag had gewonnen, hoe leuk!

Rondje horeca 21: genieten van je vrijheid

10 mei 2024

Zon, zee, strand en fijne mensen...

Afgelopen zondag 5 mei was ik op uitnodiging van chef-kok Jeroen Klepper van Soul Beach in Bergen aan Zee aanwezig om deel te nemen aan een bevrijdingslunch.

Eerste Kroeg Triatlon ooit in Bergens café

10 mei 2024

Het maakt niet uit of je kan poolen, darten of tafelvoetballen, het draait bij de Kroeg Triatlon om gezelligheid...

Heb je altijd al eens aan een triatlon mee willen doen, maar nooit de tijd en moeite genomen om je helemaal af te trainen?  Tapperij de Heerlijkheid in Bergen nodigt je dan graag uit voor de eerste Kroeg Triatlon ooit gehouden.

Acht goede redenen waarom jij misschien wel in de horeca wil werken…

10 mei 2024

Het is fijn om nieuwe mensen te leren kennen!

Werken in de horeca is verrassend veelzijdig. Geen dag is hetzelfde en er zijn heel veel leuke banen om uit te kiezen. Dit zijn acht van de ontelbare redenen waarom ook jij een baan in de horeca wilt!

Derde ronde Flessenpost prijsvraag Het Hof: maak kans op een viergangendiner voor 2 personen t.w.v. € 125,-

10 mei 2024

En... we hebben weer een winnaar!

Wil jij ook kans maken op een heerlijk gratis viergangendiner bij Het Hof? Beantwoord dan vier culinaire vragen goed om in de prijzen te kunnen vallen.

Rondje horeca 20: mooi nieuws vanuit Bistro ElVi. Binnenkort… dry aged vlees (filmpje)

3 mei 2024

De Bergense boer Jeroen levert het allermooiste Piemontese vlees

Boer Jeroen Leijen is een bekende persoonlijkheid in ons dorp evenals de chef-kok Victor, die samen met zijn partner Elvira de fijne Bistro ElVi runt aan de Oude Prinsweg in Bergen. Kortgeleden tijdens een gesprek in een lokaal café besloten ze te gaan samenwerken. 

Derde ronde Flessenpost prijsvraag Het Hof: maak kans op een viergangendiner voor 2 personen t.w.v. € 125,-

3 mei 2024

Vraag vier...

Wil jij ook kans maken op een heerlijk gratis viergangendiner bij Het Hof? Beantwoord dan vier culinaire vragen goed om in de prijzen te kunnen vallen.

Martin van Bourgonje en chef Marco Helsloot van *restaurant Merlet te gast bij Business Class (filmpje)

3 mei 2024

Dit jaar viert Merlet zijn 40-jarig bestaan

Merlet heeft een rijke geschiedenis. In 1984 werd het opgericht door Nelleke en Bert van Bourgonje en in 1999 nemen Carla en Martin van Bourgonje het familiebedrijf over en bouwen en vernieuwen verder.

Rondje horeca 18: Koningsdag… misschien wel het leukste feestje van het jaar in Bergen

26 april 2024

Een feest van verbroedering én oranjebitter

In vroegere jaren huurde ik een boot en vierde in de grachten van Amsterdam met een twintig tal vrienden Koninginnedag.

Derde ronde Flessenpost prijsvraag Het Hof: maak kans op een viergangendiner voor 2 personen t.w.v. € 125,-

26 april 2024

Vraag drie

Wil jij ook kans maken op een heerlijk gratis viergangendiner bij Het Hof? Beantwoord dan vier culinaire vragen goed om in de prijzen te kunnen vallen.

Je kunt eindelijk weer aanschuiven aan de langste en gezelligste tafel van Bergen!

26 april 2024

Zie je het al voor je? Een prachtig met linnen gedekte tafel, versierd met de mooiste bloemen uit de tuin, sfeervolle livemuziek en alleen maar gezellige mensen om je heen...

Op tweede pinksterdag, maandag 20 mei, organiseert blooming weer een middag om nooit te vergeten: de Lange Tafel Lunch in de Hoftuin.

Rondje horeca 17: een bezoekje aan het nieuwste restaurant in Bergen, Gini’s

19 april 2024

Een eerste indruk...

Ik kreeg zo links en rechts wat vragen van mensen op het terras. Waarom hebben we nog niks gelezen in de Flessenpost over Gini's?

In een bijzonder decor genieten van een overnachting of etentje…

19 april 2024

blooming gallery zet kunst op de kaart

Met de lancering van de blooming gallery staat kunst nu op de kaart bij blooming hotel!

Derde ronde Flessenpost prijsvraag Het Hof: maak kans op een viergangendiner voor 2 personen t.w.v. € 125,-

19 april 2024

Vraag twee...

Wil jij ook kans maken op een heerlijk gratis viergangendiner bij Het Hof? Beantwoord dan vier culinaire vragen goed om in de prijzen te kunnen vallen.

Vrijheidsmaaltijd in Bergen aan Zee

19 april 2024

Waar en wanneer: Soul Beach Bergen aan Zee op zondag 5 mei vanaf 13.00 uur

Ultiem vrijheidsgevoel op het strand. De wind in je haren en de zon op je gezicht.

Derde ronde Flessenpost prijsvraag Het Hof: maak kans op een viergangendiner voor 2 personen t.w.v. € 125,-

12 april 2024

Doen jullie weer mee?

Wil jij ook kans maken op een heerljk gratis viergangendiner bij Het Hof? Beantwoord dan vier culinaire vragen goed om in de prijzen te kunnen vallen.

Rondje horeca 16: voormalig restaurant Cunst aan de Kleine Dorpsstraat mag niet groter worden dan het was…

12 april 2024

Aanstaande zondag de opening van het nieuwe badseizoen in Bergen aan Zee

Het voormalig restaurant Cunst aan de Kleine Dorpsstraat in Bergen mag voorlopig niet worden uitgebreid.

Uitspraak rechter: De Taverne Bergen moet uiterlijk 1 april 2025 sluiten

11 april 2024

Van Leeuwen laat weten het vonnis nader te bestuderen om te bekijken of hij in hoger beroep gaat...

“Zoals het er nu naar uitziet, moet De Taverne op 1 april 2025 de deuren sluiten, dat is helaas geen grap”, laat eigenaar Steef van Leeuwen van het bekende muziekcafé in hartje centrum weten op Facebook.

Rondje horeca 15: nieuwe uitbaters voor twee strandpaviljoens in Bergen aan Zee

5 april 2024

Noorderlicht en Soul Beach

Florian Labij van der Pol, bekend van de botenverhuur op de Bergerweg en evenementen voor sportieve jongeren"Go With the Flo", gaat Strandpaviljoen Noorderlicht runnen.

Idee voor de Bergense horeca? Daar maak je gasten blij mee!

5 april 2024

Telefoonlaadkluis op terras voorkomt veel gedoe achter de bar...

In een wereld waar smartphones een onmisbaar onderdeel zijn geworden van ons dagelijks leven, heeft restaurant Blink in Zeist een slimme oplossing op het terras voor een veel voorkomend probleem: lege batterijen tijdens een lunch of diner.

Tweede ronde Flessenpost prijsvraag Het Hof: maak kans op een viergangendiner voor 2 personen t.w.v. € 125,-

5 april 2024

En... de winnaar van ronde twee is bekend...

Door vier culinaire vragen juist te beantwoorden, maakt u kans op een heerlijk viergangendiner voor 2 personen t.w.v. € 125,- bij Het Hof in Bergen.

Rondje horeca 14: Restaurant Fabels, RataPlan en Jumbo Monique gaan voor het goede doel (filmpje)

29 maart 2024

Op 18 april gaan we lekker eten en de wereld wat mooier maken!

Een avond vol amusement én heel lekker eten, voor het goede doel. Eten tegen verspilling en meubels van de kringloop. Met een prachtige vintage modeshow en een aankleding die bijblijft.

Tweede ronde Flessenpost prijsvraag Het Hof: maak kans op een viergangendiner voor 2 personen t.w.v. € 125,-

29 maart 2024

De vierde vraag... doen jullie weer mee?

Door vier culinaire vragen juist te beantwoorden, maakt u kans op een heerlijk viergangendiner voor 2 personen t.w.v. € 125,- bij Het Hof in Bergen.

Familiebedrijf ’t Hekeltje viert 100-jarig jubileum

22 maart 2024

Ook leverancier van de Bergense horeca, feesten en partijen

Het bedrijf groeide in een eeuw tijd uit van een kleine wijnhandel naar een grote speler op het gebied van party- en tentenverhuur, nationaal maar ook internationaal. Op vrijdag 5 april viert het bedrijf dit bijzondere jubileum samen met personeel, relaties en klanten tijdens een besloten eeuwfeest.

Tweede ronde Flessenpost prijsvraag Het Hof: maak kans op een viergangendiner voor 2 personen t.w.v. € 125,-

22 maart 2024

De derde vraag...

Door vier culinaire vragen juist te beantwoorden, maakt u kans op een heerlijk viergangendiner voor 2 personen t.w.v. € 125,- bij Het Hof in Bergen.

Rondje horeca 12: nieuwe ontwikkelingen in Bergen aan Zee

22 maart 2024

En Golf & Padel bij Sluispolder en lekker eten tijdens de paasdagen

Op het strand in Bergen aan Zee zijn twee strandpaviljoens in andere handen overgegaan. Helaas kan ik er nu nog even niets over vertellen, want eerst moet het college van burgemeester en wethouders (B&W) beslissen over vergunningaanvragen binnen een gemeente. Dit is overigens een gebruikelijke procedure.

Terug