Deel

advertentie

Gevraagd: Horecapersoneel in Bergen (aan Zee)

Gratis rubriek voor horecaondernemers

Gevraagd: Horecapersoneel in Bergen (aan Zee)

Wekelijks een bereik van ruim 25.000 lezers.

Altijd al willen werken in de Bergense horeca? Dan is dit je kans!

 

 

 

 

De Bokkesprong Groet. Mise-en-place kok gezocht. Parttime/ Fulltime. Dagen en tijden in overleg. Heb je interesse of weet jij iemand ? Bel of stuur een pb Mailen kan ook [email protected]
#deBokkesprong #bijHansenStacey


Grand Café Bourgogne Schoorl. Per 1 december (eerder in overleg mogelijk) komt de functie van Supervisor in Grand Café Bourgogne vrij.

In deze functie draag je verantwoordelijkheid voor diverse taken die er voor zorgen dat onze gasten een perfect culinair verblijf ervaren.
Samen met de manager en assistent manager ben je verantwoordelijk voor het aansturen en opleiden van een jong en enthousiast team. Samen streven wij een hoog niveau na waarin jij je beste kant kunt laten zien op het gebied van gastvrijheid, etiquette en organisatie.
Zelfstandigheid, flexibiliteit, ervaring en verantwoordelijkheidsgevoel zijn een vereiste.
Wij bieden een hele leuke werkplek, gezellig team, doorgroeimogelijkheden en een plek in een prachtig familiebedrijf.
Wij nodigen je van harte uit voor een kennismakingsgesprek.
Neem graag contact met ons op via [email protected]

Strandpaviljoen Zuid Bergen aan Zee zoekt:  Full-time of Part-time medewerkers bediening en Zelfstandig werkende kok. Bel naar 072-5894687 of mail je CV naar [email protected]

Wonder’s Bergen zoekt enthousiaste collega’s
Ken je Anouk? (foto) Een van onze vaste krachten in de bediening. En wij zoeken nog meer van dit soort toppers! Ben je enthousiast, collegiaal en wil je werken met een fijn team van mensen in een van de leukste restaurants van Bergen? Loop dan even bij ons binnen of bel!

GEZOCHT: ENTHOUSIASTE VRIJWILLIGERS VOOR IN ONS MUSEUMCAFÉ: Voor ons supergezellige café in Museum Kranenburgh in Bergen zoeken we enthousiastelingen die als vrijwilliger een dagdeel willen meedraaien. Het is geen moeilijk werk, je hebt geen horecapapieren of -ervaring nodig, maar wil wel je handen uit de mouwen steken. En een praatje maken met onze bezoekers.

Je komt te werken in een enthousiast en leuk team. Je krijgt korting in het café en in de museumwinkel en bent altijd de eerste die onze tentoonstellingen ziet. Het museum en het museumcafé zijn open op dinsdag tot en met zondag, van 10:30 uur tot 17:00 uur. Neem contact op via: [email protected] of op: 072-2015012


Kinderen naar school en een paar uurtjes in de ochtend werken? Wie wil dat niet. Werktijden van ongeveer 9:30-14:00 Hotel Zeebergen zoekt per direct versterking voor het housekeeping team.
Werkzaamheden: schoonmaken van de kamers, openbare ruimtes, restaurant, keuken. Werktijden zijn in overleg en aan te passen. Voor informatie stuur een mail naar [email protected]

Scholieren / studenten: heb je zin om geld te verdienen! Kom bij ons gezellige team werken. In het weekends, na school, avonden en in de vakanties. Wij zoeken voor ons hotel Zeebergen diverse scholieren die ons kunnen helpen i het restaurant/ achter de bar/ kamers schoonmaken.
Werktijden in overleg. Voor informatie stuur een mail naar [email protected]

Wordt jij onze nieuwe collega bij eetcafé de Lamoraal? Wij zijn per direct, en voor langere tijd op zoek naar een gastvrije collega bediening voor tenminste 3 a 4 dagen per week. Uren in overleg, goede arbeidsvoorwaarden, salaris en gezellig team! Ervaring is wenselijk. Voor info en sollicitatie: Ingrid van Leeuwen 06-51745769 [email protected]

Kom jij bij het Huis met de Pilaren werken? We zijn op zoek naar klantvriendelijke, enthousiaste medewerkers voor in de bediening. Ook is er plaatst voor een gedreven kok. Bel voor meer informatie met Ad Besseling 06-50605602


Vacatures bij Merlet. Wij zijn op zoek naar medewerkers met ambitie!

Wil jij werken in een van het meest culinaire bedrijf in de kop van Noord Holland. In een hotel met 2 restaurants en in een jong en ambitieus team? Wij zijn een echt leerbedrijf en kunnen jou verder brengen in jouw horeca carrière. Er is veel kennis en er zijn veel enthousiaste leermeesters in dit bedrijf aanwezig om jou de finesse van het horeca vak bij te brengen. Naast Meester kok Jonathan

Zandbergen werken wij met twee afgestudeerde vinologen in het restaurant samen, te weten Stefan Wierda en Wouter Barneveld. Vele medewerkers zijn na een leerzame periode bij Merlet doorgestroomd naar hun eigen zaak of

leraar geworden op een horeca opleiding. Bijzonder trots zijn wij op het feit dat het hele management team van Merlet bestaat uit eigen opgeleide medewerkers.

Wij hebben de volgende functies beschikbaar:

Grand Cafe Bourgogne

Junior sous chef

Supervisor gastheer/vrouw

Michelin Sterren restaurant

Zelfstandig gastheer/ gastvrouw

Aankomend sommelier (een bijdrage in jouw opleiding in de toekomst is mogelijk)

Merlet is aangesloten bij diverse samenwerkingsverbanden (Alliance en Quality lodgings) Deze organisaties bieden ook opleidingsprogramma’s aan voor onze medewerkers.

Lonen zijn conform horeca cao. Interesse? Bel 072-5093644 of mail naar [email protected] tav Familie van Bourgonje


Altijd al willen werken in de Bergense horeca? Dan is dit je kans! Voor ons luxe boutique hotel Villa Kranenbergh zijn wij -per direct- op zoek naar een medewerker Housekeeping voor 2-3 dagen in de week. Werktijden tussen 10.00 – 15.00 voor meer info graag mailtje sturen [email protected] t.a.v. Emma

Gevraagd gastvrouw/ gast heer Voor ons nieuw verbouwde hotel in Bergen zoeken wij per direct een senior gastheer/ vrouw die meerdere avonden kan werken.
Werktijden van ongeveer 15:30 tot 23:00 uur.
Werkzaamheden
Verwelkomen van gasten
Serveren van diner en drankjes
Bar werkzaamheden
Salaris € 15,00 bruto per uur voor ervaren senior medewerker en in bezit van Sociaal hygiene.
Graag email naar [email protected]

Gezocht: publiciteitsmedewerker, barmedewerkers en gastvrouwen en -heren
Het is fijn vertoeven in een culturele club als Cinebergen!
Publiciteitsmedewerker
Heb je een liefde voor film en een goede pen?
 Barmedewerkers
In ons theatercafé als barmedewerker aan de slag?
Gastvrouwen en -heren
Onze bezoekers welkom heten, begeleiden en een mooie, veilige filmvoorstelling bezorgen?
Geïnteresseerd? Neem dan contact op met [email protected]. Meer informatie via: https://www.cinebergen.nl/vacatures/.

Wij zijn voor ons hotel 1900 het aankomend seizoen op zoek naar versterking:
Housekeeping – Receptionist(e) – Ontbijtdame.
Enige ervaring is een vereiste. Gezellig maar professioneel & gastgericht team.
Reacties graag incl CV naar [email protected].


Sluit je aan bij onze gezellige Gastvrouwen (met de hoofdletter G!) en tover elke dag een glimlach op het gezicht van onze gasten. Wij zoeken voor het luxe Villa Kranenbergh een Gastvrouw/heer voor het ontbijt op ZZP basis & een allround medewerker voor 16-20 uurdie naast het ontbijt ook assisteert met telefoon, mail & reserveringen. Voor meer informatie klik hier.


De Lamoraal. Word jij onze nieuwe collega? Wij zijn per direct, en voor langere tijd op zoek naar: allround gastheer/gastvrouw fulltime/parttime en Zelfstandig werkend kok fulltime/parttime.
Stuur je cv en motivatie naar: [email protected] of bel naar: 06-51745769
Eetcafé de Lamoraal Oude prinsweg 7- 1861CS- Bergen nh


The Bourbon Room zoekt: aankomend souschef / keukenchef. Wij zijn op zoek naar een jong gedreven talent die toe is aan een volgende stap. Onder begeleiding van “ladychef” Ilka Bon, krijg je de kans om je verder te ontwikkelen naar souschef. Jullie maken samen de menukaart, roeven, bedenken, creëren en sparren over eten & drinken. Tevens zijn wij op zoek naar een leerling kok 32 uur , 2e jaars niveau 3. Wij zoeken een enthousiast, leergierig aanstormend talent die graag de fijne kneepjes van ons mooie vak wil leren . Bij interesse neem contact op met ons; Tel ; 0725813696 (vraag naar Ilka Bon) Mail; [email protected] room.nl


Hotel Zeebergen zoekt per april een allround medewerker voor de bediening & front-office werkzaamheden. Functieomschrijving. Ervaring in de hotelier is vereist. In bezit van Sociaal Hygiene. Goed Duits sprekend. Diverse diensten draaien, of ochtend dienst of middag/avond dienst. Ook weekenden. Minimaal 21 jaar oud. Ervaring in de bediening, ervaring als front-office medewerker, ervaring als bar medewerker. Verzorgd uitziend persoon. Contractduur 7 maanden. Oproep basis +/- 30 per week. Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd. Graag reactie met CV naar [email protected] Tav Minja Nibourg


Restaurant Zilt Bergen aan Zee

Gevraagd: Afwasser voor 3-4 dagen per week en Zelfstandig werkend kok voor 2 dagen per week

Helemaal naar Bergen aan Zee? Je krijgt een gratis Van Moof S3 fiets ter beschikking.

Fijne werksfeer, goede betaling. www.ziltbaz.nl Bel naar: Robbert op 0653295682


Gasterij ’t Woud is op zoek naar een chef / zelfstandig werkende kok. Aan de rand van het duin, op de weg tussen Bergen en Egmond bevindt zich ons unieke cafe restaurant Gasterij ‘t Woud. Binnen in de gasterij is de sfeer huiselijk en warm, met in het interieur veel maritieme accessoires van oude scheepswrakken en strandvondsten. Gasterij ‘t Woud bestaat alweer bijna 60 jaar en we gaan goed! Daarom zijn wij altijd opzoek naar een nieuwe talentvolle, gemotiveerde zelfstandig werkende kok. In onze gasterij kunnen onze gasten het hele jaar door heerlijk dineren. Het grootste gedeelte van het jaar draaien wij 30 tot 50 couverts per avond. Je krijgt dus genoeg tijd om aandacht te geven aan je gerechten. Kijk hier voor meer informatie.

Zilte zoen Schoorl Ben jij op zoek naar de allerleukste baan in de horeca?
Wij zoeken chef-koks met passie voor hun vak, een host(ess) voor de ontvangst, gastvrije wijklopers, runners met een glimlach en afwassers die van een glimmende vaat houden!
Bij ons kan je groeien in je vak; wij vinden niets leuker dan jou opleiden tot een echte horecatijger!
Voel je welkom in ons team en stuur je sollicitatie NU naar [email protected]

Word zelfstandig werkend kok bij Struin, het stoere Strandpaviljoen met zee-terras aan de Noord-Hollandse kust! Verwen individuele bezoekers, hotelgasten, vergadergroepen en feestgangers met lunches en diners waar de kwaliteit en creativiteit van af spat.
Solliciteer meteen als jij die gemotiveerde zelfstandig werkende kok bent die wij zoeken! Stuur je sollicitatie met CV per e-mail t.a.v. dhr. C.M. Tuinfort naar [email protected].
Wij zoeken een collega:
• die weet hoe een zelfstandig werkend kok, de chef-kok optimaal ondersteunt;
• die bestand is tegen wisselende werktijden, variabele drukte en die niet opziet tegen hard werken.
Wij bieden:
• standaard 4 dagen werk per week, in de vakanties 5 dagen
• aanstelling tot 1 november 2021, vaste aanstelling bespreekbaar
• een goed op elkaar ingespeeld keukenteam
• salaris bespreekbaar
• eventueel tijdelijke woonruimte
Sollicitatie met CV per e-mail t.a.v. dhr. C.M. Tuinfort naar [email protected]. of bel met 0617064772

Paviljoen Noord is opzoek naar zelfstandig, gezellig en ervaren personeel met grenzeloze energie, voor in de bediening en keuken! Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]
Hopelijk kom jij snel ons team versterken!
Liefs, Team Noord

Zend je vacature naar: [email protected] o.v.v. ´Horecapersoneel´

advertentie

Meer 'Horeca':

Rondje horeca 11: Het zal toch niet waar zijn?

15 maart 2023

De Taverne sluit begin volgend jaar zijn deuren…

Vorige week sprak ik met uitbater Steef van Leeuwen. Hij meldde mij het droevige nieuws. Eigenaar van het pand Schrama BV heeft de huur opgezegd. Niet duidelijk is wat de plannen zijn, maar dat maakt mij eerlijk gezegd niet zoveel uit.

Kunt u een geheim bewaren?

17 maart 2023

Ontdek het culinaire geheim in het éénmalige secret restaurant op zondag 16 april aanstaande

U maakt een reis door Noord-Holland en geniet van een 8-gangenmenu, verdeeld over de mooiste en exclusieve locaties.

Horeca: Bergenaren in het ‘buitenland’…

10 maart 2023

Vanaf 31 maart zijn zij de trotse eigenaren van dit prachtig gelegen hotel, dat het oudste hotel van Grou is

Martine en Willem Karel Hirschfeld, uitbaters van Hotel Nassau in Bergen aan Zee, hebben afgelopen week bekendgemaakt dat ze de exploitatie van Hotel Oostergoo in Grou overnemen. Samen met vastgoedbelegger Bastiaan Smit, eveneens uit Bergen, zullen zij het hotel in gezamenlijkheid verwerven.

Opening badseizoen Bergen aan Zee

10 maart 2023

Wanneer: zondag 2 april

De dorpsraad organiseert wederom de opening van het badseizoen BAZ op het plein in Bergen aan Zee. In de middag zijn er leuke activiteiten voor de kinderen en er is live muziek.

Rondje horeca 10: nieuw concept bij *restaurant Merlet: Omakase

10 maart 2023

Wat is Omakase precies?

Omakase shimasu, kortweg: omakase, betekent ongeveer "ik laat het aan jou over", waarin 'jou' refereert aan de chef. Het is een manier van dineren waarbij de chef carte blanche krijgt om te bereiden wat hij of zij op dat moment passend vindt.

Amusetour Bergen zondagmiddag 12 maart 2023

10 maart 2023

Na afloop van de Amusetour is er een live tribute aan Elton John in de Taverne...

Op 12 maart wandelen we de Amusetour rond Bergen. Geniet deze editie van maar liefst zeven verschillende combinaties van amuses en wijnen. Deze editie pakken we uit, naast zes toprestaurants hebben wij de dames van de Oesterfiets uitgenodigd om deel te nemen aan onze tour. Zij zullen hun delicatesse voor jullie bereiden in combinatie met een bijpassende bubbel.

Rondje horeca 9: eet- en drinkgelegenheden zetten 1,4 procent meer om

3 maart 2023

Horeca groeit nauwelijks in laatste kwartaal

De omzet in de horeca is in het vierde kwartaal vrijwel gelijk gebleven aan het derde kwartaal. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Mogelijk heeft dat te maken met de hogere prijzen, want het volume daalde. In het slotkwartaal ging de omzet met 0,1 procent omhoog. Maar het volume daalde met 1,2 procent.

Prince George in Camperduin wordt het meest gave en nieuwe strandpaviljoen van NH

3 maart 2023

We zijn opzoek naar echte horeca tijgers!

Wat kan een mens toch druk in zijn hoofd zijn. Daar bedoel ik mee: met nadenken over wat er allemaal nog moet gebeuren.

Culinair genieten tijdens het paaspreuvenement van blooming

3 maart 2023

Een middag vol eten, drinken en activiteiten op z’n paasbest

Dit jaar organiseert blooming weer een feestelijke paasbijeenkomst in het blooming hotel in Bergen. Tijdens het vreugdevolle paaspreuvenement, op eerste paasdag, kunnen bezoekers samen met vrienden, familie en geliefden de feestdag vieren in blooming stijl. Dat wil zeggen, de lekkerste gerechten, live-entertainment, paaseieren zoeken en nog heel veel meer.

Rondje horeca 8: blooming Beach over in andere handen… Soul Beach is coming

24 februari 2023

Jeroen Klepper en Koert Smit keren terug op het strand in Bergen aan Zee

Heel Bergen kon het meemaken vorige zomer: hoe snel de ziel weglekte twee fijne paviljoens in Bergen aan Zee. 

Cinema Culinair: film Boiling Point & Lekker eten

24 februari 2023

Op 4 maart organiseert Lionsclub Schoorl i.s.m. het Filmhuis Schoorl en kookclub Cookfella’s een culinaire filmavond

Verenigd Koninkrijk, 92 min., regie: Philip Barantini, met: Stephen Graham, Vinette Robinson, Alice May Feetham, genre: drama, thriller

Verwennerij bij Bistro ElVi (filmpje)

17 februari 2023

Smullen tijdens Valentijnsdag

Afgelopen dinsdag (Valentijnsdag) ging de Flessenpost op bezoek bij Bistro ELVI aan de Oude Prinsweg in hartje Bergen. We gingen de winnaars bezoeken van de meer dan honderd inzendingen voor een gratis Valentijnsdiner.

Sinds juni vorig jaar staat een plantaardige biefstuk Bali 0.0 op de kaart bij restaurant Loetje

17 februari 2023

Inmiddels is ongeveer één op de tien verkochte biefstukkken Bali’s 0.0

Loetje wil er voor iedereen zijn. Daarom vindt de restaurantketen het belangrijk om gasten veel keuzes te geven om lekker uit eten te gaan.

Rondje horeca 7: een kijkje in de keuken én het hotel bij sterrestaurant Merlet

17 februari 2023

Heeft u altijd al een kijkje willen nemen in de keuken of achter de schermen?

Dit is uw kans, op 22 en 23 maart staan de deuren van Merlet voor u open.

Rondje horeca 6: in aantocht… de Schoorlse Bokkentocht

10 februari 2023

Wanneer: op 25 maart a.s.

Op deze zaterdag organiseren ze in Schoorl weer een Bokkentocht! De lente editie… Na een historisch gezellige herfst bokkentocht afgelopen jaar, kunnen ze niet wachten en organiseren ze daarom nu samen met de volgende cafés en restaurants uit Groet en Schoorl een lente bokkentocht!

Winnaars gratis Valentijnsdiner bekend

10 februari 2023

Het was deze keer een hele moeilijke keuze...

Van meer dan honderd lezers kregen we op een oproep, dat de redactie van de Flessenpost uitgerekend jullie voor dat heerlijke gratis Valentijnsdiner zou moeten kiezen. Er stroomden soms dramatische maar ook hele romantische verhalen onze mailbox binnen.

De espresso-martini is nu een van de meest gedronken cocktails in de horeca

10 februari 2023

Gasten drinken het oorspronkelijke dessertdrankje nu net zo makkelijk als een biertje...

De vraag naar de cocktail espresso-martini of ‘esma’ zoals hij door veel jongeren wordt genoemd, is groot. Waarom is deze cocktail van espresso, wodka, koffielikeur en suikersiroop zo populair en hoe zet je hem op de kaart?

Rondje horeca 5: een nieuw strandpaviljoen in het noordelijkste puntje van de gemeente Bergen

3 februari 2023

Strandrestaurant Prince George in Camperduin

Mede-eigenaar Arthur Dontje: ’Het is een beetje te duur uitgevallen...

Lazy Sunday Jazz-middag. Met heerlijke gerechtjes met een passend glas wijn

27 januari 2023

Waar en wanneer: Merlet op zondag 12 februari a.s.

Op deze zondag zal het beste Jazz Trio uit de regio een optreden verzorgen in Merlet! En dit onder het genot van een high wine met de heerlijkste gerechtjes met een passend glas wijn.

Rondje horeca 3: Hotel Victoria in Bergen aan Zee bestaat 50 jaar

20 januari 2023

De tweede foto die u ziet is nog van het oude Hotel Casa Blanca, de naam van het hotel voordat het Hotel Victoria werd. In 1973 is dit hotel overgenomen door Willem Meijer en zijn vier zoons. Al snel kreeg een van de zoons, namelijk Nico Meijer, de leiding over dit hotel en nog altijd is het hotel in handen van de familie. Op dit moment wordt het hotel gerund door de zoon en schoondochter van Nico: Bart Meijer en zijn vrouw Shiri. Van harte namens de Flessenpost.

Ster-chef Jonathan Zandbergen van Merlet in de media (filmpje)

14 januari 2023

Opening Japanse stijl chefs table restaurant

Op de Horecava spraken we chef-kok en ondernemer Jonathan Zandbergen van Merlet in Schoorl. Hij vertelde over hoe het ging met het sterrenstaurant, waar de focus nu ligt én hij deelde een leuk nieuwtje. Zandbergen gaat namelijk een 'Japanse stijl, chefs table' openen. Benieuwd? Bekijk de video óf lees het volledige interview hieronder.

Rondje horeca 2: Robèr Willemsen van KHN: horeca moet prijzen verder verhogen

13 januari 2023

Support Your Lokals!

"De prijzen van eten en drinken op terrassen en in restaurants moeten verder stijgen", zegt Robèr Willemsen, de voorzitter van branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland (KHN).

Het gaat de goede kant op, maar we zijn er nog niet…

13 januari 2023

Inkomsten horeca weer terug op niveau van voor corona

Horecabedrijven verdienden afgelopen jaar in totaal 25,9 miljard euro. Dat is iets meer dan in het laatste jaar voor de pandemie, meldt brancheorganisatie KHN maandag op vakbeurs Horecava. Toch worstelen veel ondernemers nog.

Rondje horeca 1: winnaar bij Fabels eten & drinken (filmpje)

6 januari 2023

Roland Huibers en partner gaan genieten in Lapland

Afgelopen woensdag was de Flessenpost aanwezig bij de uitreiking. Wat was iedereen enthousiast over de kerstlampjesactie van Fabels. Eind vorig jaar kon je meedoen aan de vraag “hoeveel kerstlampjes hangen er in en rondom Fabels”.

Dit zijn de deelnemende zaken bij de amusetour Bergen

6 januari 2023

Wanneer: zondag 12 maart a.s.

De Amusetour Nederland organiseert unieke culinaire belevingen door heel Nederland!

In het nieuwe jaar gaat een biertje 3,50 kosten

6 januari 2023

Horecaondernemers moeten nu meer dan tien procent extra betalen voor een fust Heineken en bijna zeven procent meer voor Grolsch

Deze maand zijn de prijsverhogingen van de biermerken van Heineken en Grolsch ingegaan, na de aankondiging hiervan een maand geleden. Daardoor gaan horecaondernemers nu meer dan tien procent extra betalen voor een fust Heineken en bijna zeven procent meer voor Grolsch. Dit meldt De Ondernemer.

Na een dienstverband van bijna vijftien jaar heeft Stefan Wierda in goed overleg met de familie van Bourgonje besloten Merlet te verlaten

23 december 2022

Wouter Barneveld wordt de nieuwe sommelier van Merlet

Wouter is in 2021 afgestudeerd als vinoloog aan de wijnacademie en volgt op dit moment een opleiding als ASI sommelier.

Rondje horeca 46: ook Bergense horeca laat soms gasten vooruitbetalen voor kerstdiner

16 december 2022

Wat zijn 'No Shows'?

Misschien heb je het zelf al ervaren: de reservering voor het kerstdiner moest direct afgerekend worden. Op deze manier hopen horecaondernemers dat hun gasten ook daadwerkelijk komen opdagen.

Partij Ons Dorp
close-link
Terug