Deel

advertentie

Gevraagd: Horecapersoneel in Bergen (aan Zee)

Gratis rubriek voor horecaondernemers

Gevraagd: Horecapersoneel in Bergen (aan Zee)

Wekelijks een bereik van ruim 25.000 lezers.

Altijd al willen werken in de Bergense horeca? Dan is dit je kans!

 

Strandpaviljoen Zuid Bergen aan Zee zoekt:  Full-time of Part-time medewerkers bediening en Zelfstandig werkende kok. Bel naar 072-5894687 of mail je CV naar [email protected]

Wonder’s Bergen zoekt enthousiaste collega’s
Ken je Anouk? (foto) Een van onze vaste krachten in de bediening. En wij zoeken nog meer van dit soort toppers! Ben je enthousiast, collegiaal en wil je werken met een fijn team van mensen in een van de leukste restaurants van Bergen? Loop dan even bij ons binnen of bel!

GEZOCHT: ENTHOUSIASTE VRIJWILLIGERS VOOR IN ONS MUSEUMCAFÉ: Voor ons supergezellige café in Museum Kranenburgh in Bergen zoeken we enthousiastelingen die als vrijwilliger een dagdeel willen meedraaien. Het is geen moeilijk werk, je hebt geen horecapapieren of -ervaring nodig, maar wil wel je handen uit de mouwen steken. En een praatje maken met onze bezoekers.

Je komt te werken in een enthousiast en leuk team. Je krijgt korting in het café en in de museumwinkel en bent altijd de eerste die onze tentoonstellingen ziet. Het museum en het museumcafé zijn open op dinsdag tot en met zondag, van 10:30 uur tot 17:00 uur. Neem contact op via: [email protected] of op: 072-2015012


Kinderen naar school en een paar uurtjes in de ochtend werken? Wie wil dat niet. Werktijden van ongeveer 9:30-14:00 Hotel Zeebergen zoekt per direct versterking voor het housekeeping team.
Werkzaamheden: schoonmaken van de kamers, openbare ruimtes, restaurant, keuken. Werktijden zijn in overleg en aan te passen. Voor informatie stuur een mail naar [email protected]

Scholieren / studenten: heb je zin om geld te verdienen! Kom bij ons gezellige team werken. In het weekends, na school, avonden en in de vakanties. Wij zoeken voor ons hotel Zeebergen diverse scholieren die ons kunnen helpen i het restaurant/ achter de bar/ kamers schoonmaken.
Werktijden in overleg. Voor informatie stuur een mail naar [email protected]

Wordt jij onze nieuwe collega bij eetcafé de Lamoraal? Wij zijn per direct, en voor langere tijd op zoek naar een gastvrije collega bediening voor tenminste 3 a 4 dagen per week. Uren in overleg, goede arbeidsvoorwaarden, salaris en gezellig team! Ervaring is wenselijk. Voor info en sollicitatie: Ingrid van Leeuwen 06-51745769 [email protected]

Kom jij bij het Huis met de Pilaren werken? We zijn op zoek naar klantvriendelijke, enthousiaste medewerkers voor in de bediening. Ook is er plaatst voor een gedreven kok. Bel voor meer informatie met Ad Besseling 06-50605602


Vacatures bij Merlet. Wij zijn op zoek naar medewerkers met ambitie!

Wil jij werken in een van het meest culinaire bedrijf in de kop van Noord Holland. In een hotel met 2 restaurants en in een jong en ambitieus team? Wij zijn een echt leerbedrijf en kunnen jou verder brengen in jouw horeca carrière. Er is veel kennis en er zijn veel enthousiaste leermeesters in dit bedrijf aanwezig om jou de finesse van het horeca vak bij te brengen. Naast Meester kok Jonathan

Zandbergen werken wij met twee afgestudeerde vinologen in het restaurant samen, te weten Stefan Wierda en Wouter Barneveld. Vele medewerkers zijn na een leerzame periode bij Merlet doorgestroomd naar hun eigen zaak of

leraar geworden op een horeca opleiding. Bijzonder trots zijn wij op het feit dat het hele management team van Merlet bestaat uit eigen opgeleide medewerkers.

Wij hebben de volgende functies beschikbaar:

Grand Cafe Bourgogne

Junior sous chef

Supervisor gastheer/vrouw

Michelin Sterren restaurant

Zelfstandig gastheer/ gastvrouw

Aankomend sommelier (een bijdrage in jouw opleiding in de toekomst is mogelijk)

Merlet is aangesloten bij diverse samenwerkingsverbanden (Alliance en Quality lodgings) Deze organisaties bieden ook opleidingsprogramma’s aan voor onze medewerkers.

Lonen zijn conform horeca cao. Interesse? Bel 072-5093644 of mail naar [email protected] tav Familie van Bourgonje


Altijd al willen werken in de Bergense horeca? Dan is dit je kans! Voor ons luxe boutique hotel Villa Kranenbergh zijn wij -per direct- op zoek naar een medewerker Housekeeping voor 2-3 dagen in de week. Werktijden tussen 10.00 – 15.00 voor meer info graag mailtje sturen [email protected] t.a.v. Emma

Gevraagd gastvrouw/ gast heer Voor ons nieuw verbouwde hotel in Bergen zoeken wij per direct een senior gastheer/ vrouw die meerdere avonden kan werken.
Werktijden van ongeveer 15:30 tot 23:00 uur.
Werkzaamheden
Verwelkomen van gasten
Serveren van diner en drankjes
Bar werkzaamheden
Salaris € 15,00 bruto per uur voor ervaren senior medewerker en in bezit van Sociaal hygiene.
Graag email naar [email protected]

Gezocht: publiciteitsmedewerker, barmedewerkers en gastvrouwen en -heren
Het is fijn vertoeven in een culturele club als Cinebergen!
Publiciteitsmedewerker
Heb je een liefde voor film en een goede pen?
 Barmedewerkers
In ons theatercafé als barmedewerker aan de slag?
Gastvrouwen en -heren
Onze bezoekers welkom heten, begeleiden en een mooie, veilige filmvoorstelling bezorgen?
Geïnteresseerd? Neem dan contact op met [email protected]. Meer informatie via: https://www.cinebergen.nl/vacatures/.

Wij zijn voor ons hotel 1900 het aankomend seizoen op zoek naar versterking:
Housekeeping – Receptionist(e) – Ontbijtdame.
Enige ervaring is een vereiste. Gezellig maar professioneel & gastgericht team.
Reacties graag incl CV naar [email protected].


Sluit je aan bij onze gezellige Gastvrouwen (met de hoofdletter G!) en tover elke dag een glimlach op het gezicht van onze gasten. Wij zoeken voor het luxe Villa Kranenbergh een Gastvrouw/heer voor het ontbijt op ZZP basis & een allround medewerker voor 16-20 uurdie naast het ontbijt ook assisteert met telefoon, mail & reserveringen. Voor meer informatie klik hier.


De Lamoraal. Word jij onze nieuwe collega? Wij zijn per direct, en voor langere tijd op zoek naar: allround gastheer/gastvrouw fulltime/parttime en Zelfstandig werkend kok fulltime/parttime.
Stuur je cv en motivatie naar: [email protected] of bel naar: 06-51745769
Eetcafé de Lamoraal Oude prinsweg 7- 1861CS- Bergen nh


The Bourbon Room zoekt: aankomend souschef / keukenchef. Wij zijn op zoek naar een jong gedreven talent die toe is aan een volgende stap. Onder begeleiding van “ladychef” Ilka Bon, krijg je de kans om je verder te ontwikkelen naar souschef. Jullie maken samen de menukaart, roeven, bedenken, creëren en sparren over eten & drinken. Tevens zijn wij op zoek naar een leerling kok 32 uur , 2e jaars niveau 3. Wij zoeken een enthousiast, leergierig aanstormend talent die graag de fijne kneepjes van ons mooie vak wil leren . Bij interesse neem contact op met ons; Tel ; 0725813696 (vraag naar Ilka Bon) Mail; [email protected] room.nl


Hotel Zeebergen zoekt per april een allround medewerker voor de bediening & front-office werkzaamheden. Functieomschrijving. Ervaring in de hotelier is vereist. In bezit van Sociaal Hygiene. Goed Duits sprekend. Diverse diensten draaien, of ochtend dienst of middag/avond dienst. Ook weekenden. Minimaal 21 jaar oud. Ervaring in de bediening, ervaring als front-office medewerker, ervaring als bar medewerker. Verzorgd uitziend persoon. Contractduur 7 maanden. Oproep basis +/- 30 per week. Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd. Graag reactie met CV naar [email protected] Tav Minja Nibourg


Restaurant Zilt Bergen aan Zee

Gevraagd: Afwasser voor 3-4 dagen per week en Zelfstandig werkend kok voor 2 dagen per week

Helemaal naar Bergen aan Zee? Je krijgt een gratis Van Moof S3 fiets ter beschikking.

Fijne werksfeer, goede betaling. www.ziltbaz.nl Bel naar: Robbert op 0653295682


Gasterij ’t Woud is op zoek naar een chef / zelfstandig werkende kok. Aan de rand van het duin, op de weg tussen Bergen en Egmond bevindt zich ons unieke cafe restaurant Gasterij ‘t Woud. Binnen in de gasterij is de sfeer huiselijk en warm, met in het interieur veel maritieme accessoires van oude scheepswrakken en strandvondsten. Gasterij ‘t Woud bestaat alweer bijna 60 jaar en we gaan goed! Daarom zijn wij altijd opzoek naar een nieuwe talentvolle, gemotiveerde zelfstandig werkende kok. In onze gasterij kunnen onze gasten het hele jaar door heerlijk dineren. Het grootste gedeelte van het jaar draaien wij 30 tot 50 couverts per avond. Je krijgt dus genoeg tijd om aandacht te geven aan je gerechten. Kijk hier voor meer informatie.

Zilte zoen Schoorl Ben jij op zoek naar de allerleukste baan in de horeca?
Wij zoeken chef-koks met passie voor hun vak, een host(ess) voor de ontvangst, gastvrije wijklopers, runners met een glimlach en afwassers die van een glimmende vaat houden!
Bij ons kan je groeien in je vak; wij vinden niets leuker dan jou opleiden tot een echte horecatijger!
Voel je welkom in ons team en stuur je sollicitatie NU naar [email protected]

Word zelfstandig werkend kok bij Struin, het stoere Strandpaviljoen met zee-terras aan de Noord-Hollandse kust! Verwen individuele bezoekers, hotelgasten, vergadergroepen en feestgangers met lunches en diners waar de kwaliteit en creativiteit van af spat.
Solliciteer meteen als jij die gemotiveerde zelfstandig werkende kok bent die wij zoeken! Stuur je sollicitatie met CV per e-mail t.a.v. dhr. C.M. Tuinfort naar [email protected].
Wij zoeken een collega:
• die weet hoe een zelfstandig werkend kok, de chef-kok optimaal ondersteunt;
• die bestand is tegen wisselende werktijden, variabele drukte en die niet opziet tegen hard werken.
Wij bieden:
• standaard 4 dagen werk per week, in de vakanties 5 dagen
• aanstelling tot 1 november 2021, vaste aanstelling bespreekbaar
• een goed op elkaar ingespeeld keukenteam
• salaris bespreekbaar
• eventueel tijdelijke woonruimte
Sollicitatie met CV per e-mail t.a.v. dhr. C.M. Tuinfort naar [email protected]. of bel met 0617064772

Paviljoen Noord is opzoek naar zelfstandig, gezellig en ervaren personeel met grenzeloze energie, voor in de bediening en keuken! Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]
Hopelijk kom jij snel ons team versterken!
Liefs, Team Noord

Zend je vacature naar: [email protected] o.v.v. ´Horecapersoneel´

advertentie

Meer 'Horeca':

Horeca maakt dit jaar grote inhaalslag na coronapandemie

13 mei 2022

Pas in 2023 is sprake van volledig herstel van de crisis

De horeca gaat dit jaar een grote inhaalslag maken van de coronapandemie, toen cafés en restaurants tijdens de lockdowns gesloten bleven. Volgens onderzoekers van ING kunnen de verkoopvolumes met wel 35 procent toenemen, hoewel naar verwachting pas in 2023 sprake is van volledig herstel van de crisis. Voorwaarde is wel dat er geen nieuwe lockdown voor de horeca komt door een opleving van het coronavirus.

Rondje horeca 18: Het Flesje ging op bezoek bij Beau wijnproeverijen in Schoorl

13 mei 2022

Beau biedt diverse arrangementen aan als geslaagde activiteit met vrienden, kennissen of als bedrijfsuitje...

U maakt kennis met verschillende soorten wijnen en ontwikkelt op deze manier een eigen smaakprofiel. Zo ontdekt u welk wijntype u bent.

Rondje horeca 17: In gesprek met André en Ingrid op het geopende Ruïnekerkterras (filmpje)

6 mei 2022

Vier horecaondernemers gaan u aankomende zomer weer verwennen op het mooiste terras van Bergen

Voor het derde jaar achtereen is er weer een fijn terras op het Ruïneveld. Horecaondernemers van café d'Alderliefste, Huis met de Pilaren, eetcafé De Lamoraal en Fabels staan klaar voor een mooie zomer.

Bijzondere prestatie: Merlet en Grand Café Bourgogne in de prijzen

6 mei 2022

Vanaf nu twee toprestaurants onder één dak!

Afgelopen dinsdag werden maar liefst twee Gault&Millau Nederland schilden afgeleverd bij Restaurant Hotel Merlet. Restaurant Merlet staat met 17,5/20 punten in de gids en Grand Café Bourgogne is met 12 punten als nieuwkomer opgenomen in de beroemde gele gids. Dus vanaf nu twee toprestaurants onder één dak!

Loungeconcert Hotel Restaurant Merlet

29 april 2022

Wanneer: zondag 22 mei van 16:00-18:00 uur

Rienk Stuive zingt luisterliedjes in de lounge van Hotel Merlet onder begeleiding van de Cassetteband.

Rondje horeca 16: Bergense brouwerij wint goud

29 april 2022

Lokaal bier onderscheiden met goud bij de Dutch Beer Challenge

De Hibiscus Radler heeft goud gewonnen bij de Dutch Beer Challenge. Eerder viel de Unfiltered Lager al in de prijzen bij de World Beer Awards en kwam hun tweede bier Zoigl op nationale televisie. De Hibisus Radler is het derde bier dat de brouwers op de markt hebben gebracht en heeft de eerste prijs gehaald in de categorie innovatie/speciaal: Alcoholarm.

Rondje horeca 15: Een bezoek aan het nieuwe Liberté Schoorl

22 april 2022

Bergense horecaondernemers openden kortgeleden hun vierde zaak

Koert Hans Smit en chefkok Jeroen Klepper startten enkele jaren geleden Hemingway's Beach en Noorderlicht in Bergen aan Zee. Korte tijd later openden ze restaurant Liberté in Egmond aan de Hoef en afgelopen paasdagen ging restaurant Liberté Schoorl in het hart van het dorp open.

Wonder’s Bergen doet mee aan ‘Het beste terras 2022’

22 april 2022

Zullen we ze een handje helpen?

Wonder's Bergen doet dit jaar mee aan de Misset Terras Top 100. Stem op Wonder's en help hen mee de publieksprijs te winnen.

Vijftien procent van horecaondernemers heeft financiële problemen

22 april 2022

Begin april is de staatssteun voor ondernemers die door de coronamaatregelen geraakt zijn, gestopt

Maar veel ondernemers zijn nog lang niet bijgekomen van de klap. Vaak hebben ze hun pensioenpotje opgegeten en een fikse schuld – onder andere bij de belastingdienst – opgebouwd. Tegelijkertijd zijn de energiekosten en de inflatie torenhoog. Met als gevolg dat het aantal faillissementen oploopt. Vijftien procent van de horecaondernemers heeft serieuze en acute problemen.

Eigenaar Dirk Kat van Bistronomie ’t Parkje, “tijdelijke sluiting”

15 april 2022

Nota bene op mijn 69ste verjaardag moet ik U met deze brief over bovenstaand besluit informeren!

Als groot liefhebber van culinaire maaltijden en mooie wijnen startte ik in juli 2016 met veel enthousiasme Bistronomie ’t Parkje met als doel om hoog kwalitatieve en gezonde maaltijden te serveren en wijn minnend Bergen te voorzien van een prachtige gevarieerde wijnkaart.

Rondje horeca 14: Ook dit jaar geen culinair festival in Bergen

8 april 2022

Organisatie 'Heerlijk Bergen' slaat ook 2022 over...

Het Ruïnekerkterrein wordt in de zomer van 2022 gebruikt als horecaterras door de omliggende horecazaken. Stichting Heerlijk Bergen organiseert Heerlijk Bergen ter promotie van de horeca uit ons bruisende dorp en daarom kiezen wij ervoor om diezelfde...

Zaterdag 9 april lanceert het Bergense kunstenaarscollectief Circus Andersom vanuit de Kunstkazerne: Sexpack Leuterbier

8 april 2022

Leuterbier laat mannen echt over seks praten...

Circus Andersom uit Bergen en de Nijmeegse Brouwerij Oersoep presenteren op 9 april in Tivoli Vredenburg het Sexpack Leuterbier.

Eerste Oosterscheldekreeft sinds twee jaar weer aan land gebracht

8 april 2022

Hoe verser deze Zeeuwse lekkernij gegeten wordt, des te lekkerder hij is

De feestelijke opening van het Oosterscheldekreeftseizoen was dit jaar minder massaal maar niet minder feestelijk. Een kleine 200 gasten waren in de ochtend getuige van het binnenhalen van de eerste Oosterscheldekreeft van het seizoen 2022. Het kreeftenseizoen loopt elk jaar vanaf de laatste donderdag in maart tot en met 15 juli.

Rondje horeca 13: de meeste restaurants in onze regio hebben wel een fijne paasbrunch of diner

8 april 2022

Paasbrunch, paaslunch, paas High Tea of paasdiner, je vindt het op www.horecabergen.nl

Vier de paasdagen lekker buiten de deur in je favoriete restaurant. Gezellig met vrienden of familie genieten van een paasbrunch, paaslunch, paasdiner, paas High Tea of buffet – de mogelijkheden op www.horecabergen.nl zijn talrijk. Je vindt restaurants met paasaanbiedingen door de hele gemeente Bergen.

Plastic wegwerpbekers en -maaltijdverpakkingen in de ban

1 april 2022

Herbruikbaar wordt de norm

Vanaf 2024 zijn wegwerpbekers, -bestek en -maaltijdverpakkingen niet meer toegestaan in de horeca, op kantoor en op festivals, schrijft staatssecretaris Vivianne Heijnen (Milieu) in een brief aan de Tweede Kamer.

Rondje horeca 12: blooming beach club gaat swingen deze zomer…

1 april 2022

Dans elke eerste vrijdag van de maand de zonsondergang tegemoet

Een lichte zeebries door je haren, drankje in je hand, dansende mensen om je heen en uitzicht op de ondergaande zon.

Support your locals: horecabergen.nl

5 mei 2022

Het complete overzicht voor alle restaurants in Bergen, Egmond en Schoorl

Weet jij al waar jullie een terrasje pakken of fijn gaan dineren?

Rondje horeca 11: mooi initiatief horecaondernemers

25 maart 2022

Doet Bergen ook mee?

In het kader van Giro555, Samen in actie voor Oekraïne, doen horecascholen en -bedrijven in heel Nederland de komende weken mee aan de steunactie Koken voor Oekraïne, waarvan alle opbrengsten worden gedoneerd aan Giro555. Doe jij ook mee? #KokenvoorOekraïne

Alle coronamaatregelen zijn met ingang van 23 maart komen te vervallen

25 maart 2022

Geen restricties meer

Vooralsnog golden er in bepaalde horecasectoren nog restricties. Zo mochten clubs sinds 25 februari volgens de normale sluitingstijden open, maar daar waar binnen in één ruimte meer dan 500 personen ongeplaceerd aanwezig zijn, gold een testplicht, het zogenoemde 1G.

Rondje horeca 11: Grand Café Bourgogne uit Schoorl staat in de lijst met nieuwkomers in de Gault&Millau

18 maart 2022

Restaurant Merlet zelf staat met een score van 17.5 in de Nederlandse culinaire top

Nieuw opgenomen in de beroemde gele gids! Grand Café Bourgogne staat in de lijst met nieuwkomers met twaalf punten. Supertrots op deze aanwezigheid in de Gault&Millau gids!

Horeca Herstelplan

18 maart 2022

Concrete suggesties voor economisch herstel

KHN pleit er bij het kabinet voor om de horeca langer en gerichter financieel te steunen en presenteert daarom een Horeca Herstelplan. Nu de meeste beperkingen zijn opgeheven, moet de komende tijd uitwijzen hoe de horeca zich herstelt.

Rondje horeca 10: Hotel Restaurant Victoria op de schop

11 maart 2022

Begin april hoopt het team dat alles weer op orde zal zijn

Door oponthoud met de vergunning en coronaperikelen is het dan na drie jaar eindelijk zover en is het Hotel Restaurant Victoria in Bergen aan Zee nu in de derde week van de totaal vijf-zes weken renovatie aangeland.

Annemieke Eberharter geeft pizzaworkshop bij De Story Bistrobar

11 maart 2022

Leer zelf een echte traditionele Italiaanse pizza in een steenoven bakken

Annemieke Eberharter gaat een te gekke workshop geven. Tijdens de workshop zullen de gasten werken met een echte Italiaanse oven en aan de slag gaan met heerlijke producten.

Bergense vinoloog haalt duizenden euro’s op voor Oekraïne met wijnveiling

11 maart 2022

Barbara Verbeek heeft 4100 euro opgehaald voor Oekraïne met een wijnveiling op Marktplaats.

‘In de laatste 20 minuten klom het veilingbedrag van 1250 naar 2100 euro’, vertelt Barbara Verbeek. ‘Ik heb meegejoeld en geschreeuwd. Wat was dat spannend!’

Uitbreiding terrassen ook voor zomerseizoen 2022 in de dorpen en op de stranden van de gemeente Bergen

2 maart 2022

De ondernemers hoeven hiervoor geen extra leges (belastingen) aan de gemeente te betalen

Ook dit zomerseizoen mogen horecaondernemers in de gemeente Bergen hun terras uitbreiden. Het college heeft dat besloten om ondernemers van restaurants, cafés en strandpaviljoens, die hard geraakt zijn de afgelopen twee jaar, te steunen. Met de tijdelijke terrasuitbreiding kunnen horecaondernemers deze zomer meer gasten op hun terras ontvangen, en zo in ieder geval een deel van hun gederfde omzet inhalen.

Rondje horeca 9: De bekende Bergense lady chef Ilka Bon heeft nieuws

4 maart 2022

Ooit op 12-jarige leeftijd als bordenwasser begonnen en nu....

De Flessenpost ging eerder deze week op bezoek in The Bourbon Room en sprak met lady chef Ilka Bon over haar plannen.

De Bergense Barbara Verbeek is dol op Fruits de Mer én de wijnen die je erbij kan drinken

25 februari 2022

Schaal- en schelpdierenboek

Mijn culinaire hart maakte weer een sprongetje toen de directrice van Adri & Zoon, Inge Bruijnooge, mij vroeg haar te helpen met de wijnsuggesties voor haar nieuwe schaal- en schelpdierenboek.

STOKED! lanceert Zilte Zoen in Schoorl als derde Zoigl-Stube

Bergense brouwerij STOKED! start nieuwe unieke brouwtraditie en introduceert zijn tweede bier: Zoigl

Zilte Zoen is de eerste locatie in Schoorl waar Zoigl op tap verkrijgbaar is, en hiermee de eerste Zoigl-Stube van Schoorl. Voor hun tweede bier hebben de brouwers zich laten inspireren door een eeuwenoude brouwtraditie uit Duitsland.

Rondje horeca 8: Levendigheid in horeca keert terug

25 februari 2022

Vanavond diverse fijne feestjes in het dorp: in de Taverne o.a. Thank God It's Friday, DJ's Frank en Guido

Iedereen is enorm blij dat het merendeel van de restricties per vandaag vrijdag 25 februari wordt losgelaten.

Amusetour Bergen 2022

25 februari 2022

De kaartjes vliegen als warme amuses over de toonbank!

Wandel mee tijdens de Amusetour Bergen op zondag 13 maart! Het perfecte uitje op de zondagmiddag! Gezellig met vrienden, familie en/of collega's. Je kunt ook een van onze culinaire tours cadeau geven. Bestel snel via: www.amusetour.nl

Rondje horeca 6: Bergense ondernemers openen binnenkort hun vierde horecazaak

11 februari 2022

Onder aan het klimduin in Schoorl

Ondernemer Koert Hans Smit en chefkok Jeroen Klepper startten enkele jaren geleden hun eerste strandpaviljoen in Bergen aan Zee. Het inmiddels bekende Hemingway’s Beach, vormgegeven door architect Piet Boon.

Gemeente Bergen gaat opnieuw huurovereenkomst aan met strandpaviljoenhouders

4 februari 2022

In totaal tekenen 23 horeca ondernemers een nieuw contract

Op 2 februari tekenden wethouder Erik Bekkering en Michiel Gooijer, voorzitter van de strandondernemersvereniging, een nieuwe huurovereenkomst voor de horecapaviljoens op het strand. Na een aantal constructieve gesprekken besloten gemeente en ondernemers tot een voortzetting van de goede relatie.

Partij Ons Dorp
close-link
Terug