Deel

advertentie

Gevraagd: Horecapersoneel in Bergen (aan Zee)

Gratis rubriek voor horecaondernemers

Gevraagd: Horecapersoneel in Bergen (aan Zee)

Wekelijks een bereik van ruim 25.000 lezers.

Altijd al willen werken in de Bergense horeca? Dan is dit je kans!

 

 

 

 

De Bokkesprong Groet. Mise-en-place kok gezocht. Parttime/ Fulltime. Dagen en tijden in overleg. Heb je interesse of weet jij iemand ? Bel of stuur een pb Mailen kan ook [email protected]
#deBokkesprong #bijHansenStacey


Grand Café Bourgogne Schoorl. Per 1 december (eerder in overleg mogelijk) komt de functie van Supervisor in Grand Café Bourgogne vrij.

In deze functie draag je verantwoordelijkheid voor diverse taken die er voor zorgen dat onze gasten een perfect culinair verblijf ervaren.
Samen met de manager en assistent manager ben je verantwoordelijk voor het aansturen en opleiden van een jong en enthousiast team. Samen streven wij een hoog niveau na waarin jij je beste kant kunt laten zien op het gebied van gastvrijheid, etiquette en organisatie.
Zelfstandigheid, flexibiliteit, ervaring en verantwoordelijkheidsgevoel zijn een vereiste.
Wij bieden een hele leuke werkplek, gezellig team, doorgroeimogelijkheden en een plek in een prachtig familiebedrijf.
Wij nodigen je van harte uit voor een kennismakingsgesprek.
Neem graag contact met ons op via [email protected]

Strandpaviljoen Zuid Bergen aan Zee zoekt:  Full-time of Part-time medewerkers bediening en Zelfstandig werkende kok. Bel naar 072-5894687 of mail je CV naar [email protected]

Wonder’s Bergen zoekt enthousiaste collega’s
Ken je Anouk? (foto) Een van onze vaste krachten in de bediening. En wij zoeken nog meer van dit soort toppers! Ben je enthousiast, collegiaal en wil je werken met een fijn team van mensen in een van de leukste restaurants van Bergen? Loop dan even bij ons binnen of bel!

GEZOCHT: ENTHOUSIASTE VRIJWILLIGERS VOOR IN ONS MUSEUMCAFÉ: Voor ons supergezellige café in Museum Kranenburgh in Bergen zoeken we enthousiastelingen die als vrijwilliger een dagdeel willen meedraaien. Het is geen moeilijk werk, je hebt geen horecapapieren of -ervaring nodig, maar wil wel je handen uit de mouwen steken. En een praatje maken met onze bezoekers.

Je komt te werken in een enthousiast en leuk team. Je krijgt korting in het café en in de museumwinkel en bent altijd de eerste die onze tentoonstellingen ziet. Het museum en het museumcafé zijn open op dinsdag tot en met zondag, van 10:30 uur tot 17:00 uur. Neem contact op via: [email protected] of op: 072-2015012


Kinderen naar school en een paar uurtjes in de ochtend werken? Wie wil dat niet. Werktijden van ongeveer 9:30-14:00 Hotel Zeebergen zoekt per direct versterking voor het housekeeping team.
Werkzaamheden: schoonmaken van de kamers, openbare ruimtes, restaurant, keuken. Werktijden zijn in overleg en aan te passen. Voor informatie stuur een mail naar [email protected]

Scholieren / studenten: heb je zin om geld te verdienen! Kom bij ons gezellige team werken. In het weekends, na school, avonden en in de vakanties. Wij zoeken voor ons hotel Zeebergen diverse scholieren die ons kunnen helpen i het restaurant/ achter de bar/ kamers schoonmaken.
Werktijden in overleg. Voor informatie stuur een mail naar [email protected]

Wordt jij onze nieuwe collega bij eetcafé de Lamoraal? Wij zijn per direct, en voor langere tijd op zoek naar een gastvrije collega bediening voor tenminste 3 a 4 dagen per week. Uren in overleg, goede arbeidsvoorwaarden, salaris en gezellig team! Ervaring is wenselijk. Voor info en sollicitatie: Ingrid van Leeuwen 06-51745769 [email protected]

Kom jij bij het Huis met de Pilaren werken? We zijn op zoek naar klantvriendelijke, enthousiaste medewerkers voor in de bediening. Ook is er plaatst voor een gedreven kok. Bel voor meer informatie met Ad Besseling 06-50605602


Vacatures bij Merlet. Wij zijn op zoek naar medewerkers met ambitie!

Wil jij werken in een van het meest culinaire bedrijf in de kop van Noord Holland. In een hotel met 2 restaurants en in een jong en ambitieus team? Wij zijn een echt leerbedrijf en kunnen jou verder brengen in jouw horeca carrière. Er is veel kennis en er zijn veel enthousiaste leermeesters in dit bedrijf aanwezig om jou de finesse van het horeca vak bij te brengen. Naast Meester kok Jonathan

Zandbergen werken wij met twee afgestudeerde vinologen in het restaurant samen, te weten Stefan Wierda en Wouter Barneveld. Vele medewerkers zijn na een leerzame periode bij Merlet doorgestroomd naar hun eigen zaak of

leraar geworden op een horeca opleiding. Bijzonder trots zijn wij op het feit dat het hele management team van Merlet bestaat uit eigen opgeleide medewerkers.

Wij hebben de volgende functies beschikbaar:

Grand Cafe Bourgogne

Junior sous chef

Supervisor gastheer/vrouw

Michelin Sterren restaurant

Zelfstandig gastheer/ gastvrouw

Aankomend sommelier (een bijdrage in jouw opleiding in de toekomst is mogelijk)

Merlet is aangesloten bij diverse samenwerkingsverbanden (Alliance en Quality lodgings) Deze organisaties bieden ook opleidingsprogramma’s aan voor onze medewerkers.

Lonen zijn conform horeca cao. Interesse? Bel 072-5093644 of mail naar [email protected] tav Familie van Bourgonje


Altijd al willen werken in de Bergense horeca? Dan is dit je kans! Voor ons luxe boutique hotel Villa Kranenbergh zijn wij -per direct- op zoek naar een medewerker Housekeeping voor 2-3 dagen in de week. Werktijden tussen 10.00 – 15.00 voor meer info graag mailtje sturen [email protected] t.a.v. Emma

Gevraagd gastvrouw/ gast heer Voor ons nieuw verbouwde hotel in Bergen zoeken wij per direct een senior gastheer/ vrouw die meerdere avonden kan werken.
Werktijden van ongeveer 15:30 tot 23:00 uur.
Werkzaamheden
Verwelkomen van gasten
Serveren van diner en drankjes
Bar werkzaamheden
Salaris € 15,00 bruto per uur voor ervaren senior medewerker en in bezit van Sociaal hygiene.
Graag email naar [email protected]

Gezocht: publiciteitsmedewerker, barmedewerkers en gastvrouwen en -heren
Het is fijn vertoeven in een culturele club als Cinebergen!
Publiciteitsmedewerker
Heb je een liefde voor film en een goede pen?
 Barmedewerkers
In ons theatercafé als barmedewerker aan de slag?
Gastvrouwen en -heren
Onze bezoekers welkom heten, begeleiden en een mooie, veilige filmvoorstelling bezorgen?
Geïnteresseerd? Neem dan contact op met [email protected]. Meer informatie via: https://www.cinebergen.nl/vacatures/.

Wij zijn voor ons hotel 1900 het aankomend seizoen op zoek naar versterking:
Housekeeping – Receptionist(e) – Ontbijtdame.
Enige ervaring is een vereiste. Gezellig maar professioneel & gastgericht team.
Reacties graag incl CV naar [email protected].


Sluit je aan bij onze gezellige Gastvrouwen (met de hoofdletter G!) en tover elke dag een glimlach op het gezicht van onze gasten. Wij zoeken voor het luxe Villa Kranenbergh een Gastvrouw/heer voor het ontbijt op ZZP basis & een allround medewerker voor 16-20 uurdie naast het ontbijt ook assisteert met telefoon, mail & reserveringen. Voor meer informatie klik hier.


De Lamoraal. Word jij onze nieuwe collega? Wij zijn per direct, en voor langere tijd op zoek naar: allround gastheer/gastvrouw fulltime/parttime en Zelfstandig werkend kok fulltime/parttime.
Stuur je cv en motivatie naar: [email protected] of bel naar: 06-51745769
Eetcafé de Lamoraal Oude prinsweg 7- 1861CS- Bergen nh


The Bourbon Room zoekt: aankomend souschef / keukenchef. Wij zijn op zoek naar een jong gedreven talent die toe is aan een volgende stap. Onder begeleiding van “ladychef” Ilka Bon, krijg je de kans om je verder te ontwikkelen naar souschef. Jullie maken samen de menukaart, roeven, bedenken, creëren en sparren over eten & drinken. Tevens zijn wij op zoek naar een leerling kok 32 uur , 2e jaars niveau 3. Wij zoeken een enthousiast, leergierig aanstormend talent die graag de fijne kneepjes van ons mooie vak wil leren . Bij interesse neem contact op met ons; Tel ; 0725813696 (vraag naar Ilka Bon) Mail; info@thebourbon room.nl


Hotel Zeebergen zoekt per april een allround medewerker voor de bediening & front-office werkzaamheden. Functieomschrijving. Ervaring in de hotelier is vereist. In bezit van Sociaal Hygiene. Goed Duits sprekend. Diverse diensten draaien, of ochtend dienst of middag/avond dienst. Ook weekenden. Minimaal 21 jaar oud. Ervaring in de bediening, ervaring als front-office medewerker, ervaring als bar medewerker. Verzorgd uitziend persoon. Contractduur 7 maanden. Oproep basis +/- 30 per week. Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd. Graag reactie met CV naar [email protected] Tav Minja Nibourg


Restaurant Zilt Bergen aan Zee

Gevraagd: Afwasser voor 3-4 dagen per week en Zelfstandig werkend kok voor 2 dagen per week

Helemaal naar Bergen aan Zee? Je krijgt een gratis Van Moof S3 fiets ter beschikking.

Fijne werksfeer, goede betaling. www.ziltbaz.nl Bel naar: Robbert op 0653295682


Gasterij ’t Woud is op zoek naar een chef / zelfstandig werkende kok. Aan de rand van het duin, op de weg tussen Bergen en Egmond bevindt zich ons unieke cafe restaurant Gasterij ‘t Woud. Binnen in de gasterij is de sfeer huiselijk en warm, met in het interieur veel maritieme accessoires van oude scheepswrakken en strandvondsten. Gasterij ‘t Woud bestaat alweer bijna 60 jaar en we gaan goed! Daarom zijn wij altijd opzoek naar een nieuwe talentvolle, gemotiveerde zelfstandig werkende kok. In onze gasterij kunnen onze gasten het hele jaar door heerlijk dineren. Het grootste gedeelte van het jaar draaien wij 30 tot 50 couverts per avond. Je krijgt dus genoeg tijd om aandacht te geven aan je gerechten. Kijk hier voor meer informatie.

Zilte zoen Schoorl Ben jij op zoek naar de allerleukste baan in de horeca?
Wij zoeken chef-koks met passie voor hun vak, een host(ess) voor de ontvangst, gastvrije wijklopers, runners met een glimlach en afwassers die van een glimmende vaat houden!
Bij ons kan je groeien in je vak; wij vinden niets leuker dan jou opleiden tot een echte horecatijger!
Voel je welkom in ons team en stuur je sollicitatie NU naar [email protected]

Word zelfstandig werkend kok bij Struin, het stoere Strandpaviljoen met zee-terras aan de Noord-Hollandse kust! Verwen individuele bezoekers, hotelgasten, vergadergroepen en feestgangers met lunches en diners waar de kwaliteit en creativiteit van af spat.
Solliciteer meteen als jij die gemotiveerde zelfstandig werkende kok bent die wij zoeken! Stuur je sollicitatie met CV per e-mail t.a.v. dhr. C.M. Tuinfort naar [email protected].
Wij zoeken een collega:
• die weet hoe een zelfstandig werkend kok, de chef-kok optimaal ondersteunt;
• die bestand is tegen wisselende werktijden, variabele drukte en die niet opziet tegen hard werken.
Wij bieden:
• standaard 4 dagen werk per week, in de vakanties 5 dagen
• aanstelling tot 1 november 2021, vaste aanstelling bespreekbaar
• een goed op elkaar ingespeeld keukenteam
• salaris bespreekbaar
• eventueel tijdelijke woonruimte
Sollicitatie met CV per e-mail t.a.v. dhr. C.M. Tuinfort naar [email protected]. of bel met 0617064772

Paviljoen Noord is opzoek naar zelfstandig, gezellig en ervaren personeel met grenzeloze energie, voor in de bediening en keuken! Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]
Hopelijk kom jij snel ons team versterken!
Liefs, Team Noord

Zend je vacature naar: [email protected] o.v.v. ´Horecapersoneel´

advertentie

Meer 'Horeca':

Vertrek Jonathan Zandbergen

24 november 2023

Na een zeer intensieve en succesvolle periode van ruim acht jaar vertrekt Jonathan Zandbergen als Executive Chef bij Merlet

Jonathan Zandbergen/Martin van Bourgonje: “We zijn gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat de tijd daar is om nieuwe paden in te slaan.

Vijf goede redenen om met de feestdagen bij blooming en Het Hof aan te schuiven…

24 november 2023

Veertien hectare natuur als backyard!

Blooming is meer dan een hotel alleen!

Rondje horeca 45: het beste beach restaurant van Noord-Holland staat in de gemeente Bergen (filmpje)

24 november 2023

Prince George in Camperduin is door het publiek gekozen als beste beach restaurant

In heel Nederland staan ze op de derde plaats.

Rondje horeca 44: het leek zo’n goed plan

17 november 2023

Nog steeds veel schaamte rondom doggybag

Wanneer je na een etentje in een restaurant het bestelde eten niet op krijgt, kun je vragen om een doggybag om het mee te nemen.

Verkiezingen 2023 – wat zeggen de partijen over de horeca

17 november 2023

Politieke partijen hebben verschillende standpunten en meningen als het aankomt op de horeca en ondernemen in het algemeen

Misset Horeca dook in de lijvige verkiezingsprogramma's en zet van de 13 grootste partijen en NSC de belangrijkste standpunten over horeca en ondernemen op een rij.

Tree is a… crowd thursday

10 november 2023

Waar en wanneer: The Bourbon Room op donderdag 30 november a.s.

Op veler verzoek staan Ilka Bon & Remco Sterk weer samen achter de pannen en hebben zij een heerlijk 5-gangen-diner samengesteld.

Rondje horeca 43: het aantal (bruine) cafés in Nederland neemt in sneltreinvaart af

10 november 2023

Het klassieke café verdwijnt uit het straatbeeld

Het is een trend die in meer landen in Europa speelt: het klassieke café verdwijnt uit het straatbeeld. En in Nederland lijkt die afname te versnellen: gemiddeld verdwijnen elk jaar iets meer dan 200 cafés, maar in de eerste drie kwartalen van 2023 waren dat er al 238.

Het Hof gaat extra open

9 november 2023

Ga je binnenkort wandelen of fietsen in het Bergerbos? Kom langs bij Het Hof, vind een lekker plekje voor de openhaard en kom genieten...

We zijn blij aan te kondigen dat Het Hof haar openingstijden uitbreidt. Vanaf donderdag 16 november gaat Het Hof al om 10:00 uur open voor koffie met gebak en lunch.

Rondje horeca 42: Wijnliefhebbers opgelet…

3 november 2023

In november organiseert Restaurant Merlet maar liefst twee prachtige evenementen welke u als wijnliefhebber echt niet mag missen

Vrijdag 10 november: Wine Battle diner - Battle of the Bottles

Afscheid Martine en Willem-Karel Hirschfeld van Hotel Nassau Bergen aan Zee

3 november 2023

We kijken vol vertrouwen uit naar de toekomst...

Sinds 2011 heeft ons hotel het voorrecht gehad om gerund te worden door Martine en Willem-Karel Hirschfeld. Hun toewijding heeft ervoor gezorgd dat Strandhotel Nassau-Bergen een plek was waar gasten zich altijd welkom en thuis voelden, met de allerbeste persoonlijke service.

Nieuwe Lekker top-100 met de beste restaurants

3 november 2023

De Lekker500 is nu bij de boekhandel verkrijgbaar...

De Lekker heeft de top-100 beste restaurants van Nederland bekendgemaakt. Restaurant De Librije is ook deze editie de nummer één in de top-100 van restaurantgids Lekker500. De top-3 wordt dit jaar compleet gemaakt door Restaurant Brut172 van Hans van Wolde op de tweede plaats en Tribeca in Heeze op plaats drie. Bekijk hier de gehele Lekker top-100 samen met de Gault&Millau-punten en Michelinsterren van de beste restaurants van Nederland.

Vermogend en met steeds meer: 55-plussers spekken kas toeristische sector

27 oktober 2023

De vakantiebestedingen van senioren gaan nog verder oplopen...

De tijd dat 55-plussers er alleen op uit trekken voor een punt appeltaart en een kop koffie lijkt voorbij. Volgens ABN Amro zijn 55-plussers reislustiger dan ooit en neemt hun belang voor de reisbranche de komende jaren met miljoenen euro's toe.

Rondje horeca 41: pauze…

27 oktober 2023

Bergen weer even voor de Bergenaren

Het laatste weekend van de Kunst10Daagse is begonnen en na zondag valt er dan weer een weldadige stilte over ons dorp.

Rondje horeca 40: opening expo Ron Moret bij Zilt in Bergen aan Zee (filmpje)

20 oktober 2023

En... binnenkort Indonesisch eten...

Afgelopen donderdag was de redactie van het Flesje even op bezoek bij het fijne restaurant Zilt aan de Zeiler Boulevard in Bergen aan Zee. Eigenaar Robbert Peek heeft een nieuwtje voor ons.

Exploitatie Hoeve Overslot definitief gegund aan Brouwerij Egmond

20 oktober 2023

De afgelopen maanden zijn zorgvuldig gebruikt om tot een definitieve gunning te komen...

In april dit jaar besloot het college de exploitatie van Hoeve Overslot te gunnen aan Brouwerij Egmond. Het betrof een voorlopige gunning.

‘Wild’ wijnmakers diner met PoP4Wine in Schoorl

13 oktober 2023

Wijnmakers diner bij restaurant Duingroet i.s.m. PoP4Wine

Op 7 november 2023 is Samuel Kirr, de assistent wijnmaker van Dreissigacker, in Nederland. Samen met hem hebben restaurant Duingroet in Schoorl en PoP4Wine een aantal prachtige wijnen geselecteerd die heerlijk samen gaan met speciaal voor dit diner gecreëerd wild menu.

Geen sterren, maar sleutels: Michelin beoordeelt vanaf 2024 ook hotels

13 oktober 2023

Vanaf volgend jaar regent het niet alleen sterren, maar ook sleutels...

Michelin gaat vanaf 2024 ook hotels beoordelen. Hiermee wil het Franse bandenmerk gasten helpen bij het uitkiezen van hun overnachting voor (gastronomische) trips.

Rondje horeca 39: met Merlet de donkere dagen door…

13 oktober 2023

13 oktober: opening Kunst10Daagse expositie

Het programma omvat onder andere  cabaret, jazz, musical of een romantisch vertelconcert. Ook kunnen gasten genieten van unieke culinaire evenementen bij Merlet.

Rondje horeca 38: maar liefst twee van de vijf genomineerde strandpaviljoens staan in de gemeente Bergen

6 oktober 2023

Entree Awards Best New Beachclub 2023

Er komen steeds meer goede horecazaken aan het Nederlandse strand. Een mooie ontwikkeling, want ze dragen op positieve manier bij aan de kwaliteit en populariteit van badplaatsen.

De Lekker500 2024 komt er weer aan…

6 oktober 2023

Wil jij alvast een exemplaar reserveren zonder verzendkosten?

Al 46 jaar dé restaurantgids van Nederland waar culi liefhebbers elk jaar reikhalzend naar uitkijken. Te lekker om te laten liggen! Deze bijzondere editie verschijnt op 30 oktober en ligt vanaf 31 oktober in de winkels.

Rondje horeca 37: opgepast!

29 september 2023

Hackers misbruiken Booking.com om gasten te bestelen, duizenden hotels geraakt

Hackers hebben de inloggegevens van mogelijk duizenden hotels op Booking.com buitgemaakt. Met deze gegevens versturen de hackers uit naam van de hotels mails naar gasten om hen zo geld af te troggelen.

Boek uw filmdiner bij Merlet

29 september 2023

Holland Short Film Festival - voorpremière bij Merlet

Het Holland Short Film Festival is een internationaal filmfestival, waarbij lekker eten in de beste restaurants in combinatie met genieten van de leukste, grappigste, spannendste of emotioneelste korte films de hoofdingrediënten vormen.

Bergense horeca in de media: ElVi, de combinatie met een wijnbar is uniek voor Bergen

22 september 2023

Victor en Elvira runden eerder restaurant ElVi in Utrecht, bekroond met een Bib Gourmand-onderscheiding van Michelin

Bergen in Noord-Holland ligt vlak bij zee en is een echt kunstenaarsdorp waar schilders vroeger (Charlie Toorop) en nu (Rob Scholte) inspiratie vonden.

Nederlanders geven recordbedrag uit in horeca, maar ondernemers profiteren er weinig van

22 september 2023

Vooral jongeren geven geld uit buitenshuis...

Nederlanders geven dit jaar waarschijnlijk een recordbedrag uit in restaurants en cafés. Dat meldt kennisplatform FoodService Instituut Nederland (FSIN), dat verwacht dat de totale omzet zal groeien naar 22 miljard euro.

Rondje horeca 35: geen zomerterras meer op het Ruïneveld, dan maar een winterterras…

15 september 2023

Wat elders kan, kan in Bergen ook?

Voor velen in ons dorp was de teleurstelling groot toen er dit jaar geen zomerterras op het Ruïneveld kwam.

Kom dit weekend fijn bij Het Hof dineren!

15 september 2023

Met de mooie weersvoorspellingen kun je ook lekker buiten zitten... culinair & cultuur

Ontdek vrijdag de schoonheid van Het Hof en proef de Hoftuin tijdens het kunstdiner. Een unieke dinerervaring, omringd door kunst & geschiedenis en begeleid door Tillie van der Poel.

Rondje horeca 34: Indische Foodfestival Pasar Kecil

8 september 2023

Ik ben een groot liefhebber van Aziatisch voedsel

Normaal gesproken schrijf ik alleen over culinaire onderwerpen en horecagelegenheden binnen de gemeentegrenzen van Bergen. Maar tsja... dit keer toch even over onze directe buren in Alkmaar, want wij hebben nu eenmaal helaas nog geen Indisch Foodfestival.

Bergense horeca in de media: Soul Beach en Prince George genomineerd

8 september 2023

Soul Beach is in Bergen aan Zee het meest zuidelijk gevestigd en Prince George zit rechts op het strand in Camperduin

Er komen steeds meer goede horecazaken aan het Nederlandse strand. Een mooie ontwikkeling, want ze dragen op positieve manier bij aan de kwaliteit en populariteit van badplaatsen.

Rondje horeca 33: de tapjes kunnen weer open

1 september 2023

Bergen Live & Jazz&Sail van start

Vanavond start het fameuze muziek- én drinkfeestje in Bergen weer. Vorig jaar was het alleen op de vrijdag, maar dat waren nog de naweeën van corona.

Merlet Latin Night, Salsa & Zuid-Amerikaanse barbecue

1 september 2023

Dit jaar viert de sous-chef van Grand Café Bourgogne Nico Blanco zijn 5-jarig jubileum bij Merlet

Geniet van een avond met Spaanse tapas, Argentijnse klassiekers en gerechten van de barbecue. Latin Moves zal heerlijke salsamuziek verzorgen.

Partij Ons Dorp
close-link
Terug