Deel

advertentie

Gevraagd: Horecapersoneel in Bergen (aan Zee) Nieuwe vacatures…

Gratis rubriek voor horecaondernemers

Gevraagd: Horecapersoneel in Bergen (aan Zee) Nieuwe vacatures…

Wekelijks een bereik van ruim 25.000 lezers.

 

Altijd al willen werken in de Bergense horeca? Dan is dit je kans!

 

 

 

 

 

 

Mijn familie woont in Egmond-Binnen en Bergen. Ik zou graag mijn 4-kamer-eengezinswoning in Bussum-Zuid willen ruilen voor een gelijkwaardige woning in de aangegeven omgeving. Voor vragen; wijnandina.anderson@gmail.com. Tevens is mijn advertentie met foto’s te zien op de site van woningruil.nl

Gezocht: Topper in de schoonmaak voor onze vakantiewoningen! We zoeken iemand die alleen in de weekenden wil schoonmaken en/of iemand op flexibele basis voor doordeweeks. Ideaal met schoolgaande kinderen. Werktijden tussen 09:00 & 15:00. Wil jij ons team versterken en werken in een prachtige omgeving omringd door paarden? Mail dan naar accommodatie@poelenburgh.nl t.a.v. Merel Mensinga www.accommodatie poelenburgh.nl


Vacatures bij Merlet. Wij zijn op zoek naar medewerkers met ambitie!

Wil jij werken in een van het meest culinaire bedrijf in de kop van Noord Holland. In een hotel met 2 restaurants en in een jong en ambitieus team? Wij zijn een echt leerbedrijf en kunnen jou verder brengen in jouw horeca carrière. Er is veel kennis en er zijn veel enthousiaste leermeesters in dit bedrijf aanwezig om jou de finesse van het horeca vak bij te brengen. Naast Meester kok Jonathan

Zandbergen werken wij met twee afgestudeerde vinologen in het restaurant samen, te weten Stefan Wierda en Wouter Barneveld. Vele medewerkers zijn na een leerzame periode bij Merlet doorgestroomd naar hun eigen zaak of

leraar geworden op een horeca opleiding. Bijzonder trots zijn wij op het feit dat het hele management team van Merlet bestaat uit eigen opgeleide medewerkers.

Wij hebben de volgende functies beschikbaar:

Grand Cafe Bourgogne

Junior sous chef

Supervisor gastheer/vrouw

Michelin Sterren restaurant

Zelfstandig gastheer/ gastvrouw

Aankomend sommelier (een bijdrage in jouw opleiding in de toekomst is mogelijk)

Merlet is aangesloten bij diverse samenwerkingsverbanden (Alliance en Quality lodgings) Deze organisaties bieden ook opleidingsprogramma’s aan voor onze medewerkers.

Lonen zijn conform horeca cao. Interesse? Bel 072-5093644 of mail naar info@merlet.nl tav Familie van Bourgonje


Gevraagd ontbijt medewerkster/er: Voor ons nieuw verbouwde hotel in Bergen zoeken wij per direct een ontbijt medewerkster/ er. Werkzaamheden bestaan uit: klaar zetten van ontbijt buffet
uitchecken en te woord staan van de gasten. Werktijden ongeveer van 8:30 -13:00 Dagen in overleg. Evt te combineren met middag-avond dienst. Salaris € 14,00-€ 15,00 per uur excl alle extra’s Graag minimaal 21 jaar, evt in bezit van Sociaal Hygiene of bereidheid om dit te willen halen. CV naar minja@zeebergen.nl

Altijd al willen werken in de Bergense horeca? Dan is dit je kans! Voor ons luxe boutique hotel Villa Kranenbergh zijn wij -per direct- op zoek naar een medewerker Housekeeping voor 2-3 dagen in de week. Werktijden tussen 10.00 – 15.00 voor meer info graag mailtje sturen info@villakranenbergh.nl t.a.v. Emma

Gevraagd gastvrouw/ gast heer Voor ons nieuw verbouwde hotel in Bergen zoeken wij per direct een senior gastheer/ vrouw die meerdere avonden kan werken.
Werktijden van ongeveer 15:30 tot 23:00 uur.
Werkzaamheden
Verwelkomen van gasten
Serveren van diner en drankjes
Bar werkzaamheden
Salaris € 15,00 bruto per uur voor ervaren senior medewerker en in bezit van Sociaal hygiene.
Graag email naar minja@zeebergen.nl

Gezocht: publiciteitsmedewerker, barmedewerkers en gastvrouwen en -heren
Het is fijn vertoeven in een culturele club als Cinebergen!
Publiciteitsmedewerker
Heb je een liefde voor film en een goede pen?
 Barmedewerkers
In ons theatercafé als barmedewerker aan de slag?
Gastvrouwen en -heren
Onze bezoekers welkom heten, begeleiden en een mooie, veilige filmvoorstelling bezorgen?
Geïnteresseerd? Neem dan contact op met info@cinebergen.nl. Meer informatie via: https://www.cinebergen.nl/vacatures/.

Wij zijn voor ons hotel 1900 het aankomend seizoen op zoek naar versterking:
Housekeeping – Receptionist(e) – Ontbijtdame.
Enige ervaring is een vereiste. Gezellig maar professioneel & gastgericht team.
Reacties graag incl CV naar info@hotel1900.com.


Sluit je aan bij onze gezellige Gastvrouwen (met de hoofdletter G!) en tover elke dag een glimlach op het gezicht van onze gasten. Wij zoeken voor het luxe Villa Kranenbergh een Gastvrouw/heer voor het ontbijt op ZZP basis & een allround medewerker voor 16-20 uurdie naast het ontbijt ook assisteert met telefoon, mail & reserveringen. Voor meer informatie klik hier.


De Lamoraal. Word jij onze nieuwe collega? Wij zijn per direct, en voor langere tijd op zoek naar: allround gastheer/gastvrouw fulltime/parttime en Zelfstandig werkend kok fulltime/parttime.
Stuur je cv en motivatie naar: eetcafe.lamoraal@quicknet.nl of bel naar: 06-51745769
Eetcafé de Lamoraal Oude prinsweg 7- 1861CS- Bergen nh


The Bourbon Room zoekt: aankomend souschef / keukenchef. Wij zijn op zoek naar een jong gedreven talent die toe is aan een volgende stap. Onder begeleiding van “ladychef” Ilka Bon, krijg je de kans om je verder te ontwikkelen naar souschef. Jullie maken samen de menukaart, roeven, bedenken, creëren en sparren over eten & drinken. Tevens zijn wij op zoek naar een leerling kok 32 uur , 2e jaars niveau 3. Wij zoeken een enthousiast, leergierig aanstormend talent die graag de fijne kneepjes van ons mooie vak wil leren . Bij interesse neem contact op met ons; Tel ; 0725813696 (vraag naar Ilka Bon) Mail; info@thebourbon room.nl


Hotel Zeebergen zoekt per april een allround medewerker voor de bediening & front-office werkzaamheden. Functieomschrijving. Ervaring in de hotelier is vereist. In bezit van Sociaal Hygiene. Goed Duits sprekend. Diverse diensten draaien, of ochtend dienst of middag/avond dienst. Ook weekenden. Minimaal 21 jaar oud. Ervaring in de bediening, ervaring als front-office medewerker, ervaring als bar medewerker. Verzorgd uitziend persoon. Contractduur 7 maanden. Oproep basis +/- 30 per week. Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd. Graag reactie met CV naar minja@zeebergen.nl Tav Minja Nibourg


Restaurant Zilt Bergen aan Zee

Gevraagd: Afwasser voor 3-4 dagen per week en Zelfstandig werkend kok voor 2 dagen per week

Helemaal naar Bergen aan Zee? Je krijgt een gratis Van Moof S3 fiets ter beschikking.

Fijne werksfeer, goede betaling. www.ziltbaz.nl Bel naar: Robbert op 0653295682


Gasterij ’t Woud is op zoek naar een chef / zelfstandig werkende kok. Aan de rand van het duin, op de weg tussen Bergen en Egmond bevindt zich ons unieke cafe restaurant Gasterij ‘t Woud. Binnen in de gasterij is de sfeer huiselijk en warm, met in het interieur veel maritieme accessoires van oude scheepswrakken en strandvondsten. Gasterij ‘t Woud bestaat alweer bijna 60 jaar en we gaan goed! Daarom zijn wij altijd opzoek naar een nieuwe talentvolle, gemotiveerde zelfstandig werkende kok. In onze gasterij kunnen onze gasten het hele jaar door heerlijk dineren. Het grootste gedeelte van het jaar draaien wij 30 tot 50 couverts per avond. Je krijgt dus genoeg tijd om aandacht te geven aan je gerechten. Kijk hier voor meer informatie.

Zilte zoen Schoorl Ben jij op zoek naar de allerleukste baan in de horeca?
Wij zoeken chef-koks met passie voor hun vak, een host(ess) voor de ontvangst, gastvrije wijklopers, runners met een glimlach en afwassers die van een glimmende vaat houden!
Bij ons kan je groeien in je vak; wij vinden niets leuker dan jou opleiden tot een echte horecatijger!
Voel je welkom in ons team en stuur je sollicitatie NU naar schoorl@ziltezoen.nl

Word zelfstandig werkend kok bij Struin, het stoere Strandpaviljoen met zee-terras aan de Noord-Hollandse kust! Verwen individuele bezoekers, hotelgasten, vergadergroepen en feestgangers met lunches en diners waar de kwaliteit en creativiteit van af spat.
Solliciteer meteen als jij die gemotiveerde zelfstandig werkende kok bent die wij zoeken! Stuur je sollicitatie met CV per e-mail t.a.v. dhr. C.M. Tuinfort naar info@struin.nu.
Wij zoeken een collega:
• die weet hoe een zelfstandig werkend kok, de chef-kok optimaal ondersteunt;
• die bestand is tegen wisselende werktijden, variabele drukte en die niet opziet tegen hard werken.
Wij bieden:
• standaard 4 dagen werk per week, in de vakanties 5 dagen
• aanstelling tot 1 november 2021, vaste aanstelling bespreekbaar
• een goed op elkaar ingespeeld keukenteam
• salaris bespreekbaar
• eventueel tijdelijke woonruimte
Sollicitatie met CV per e-mail t.a.v. dhr. C.M. Tuinfort naar info@struin.nu. of bel met 0617064772

Paviljoen Noord is opzoek naar zelfstandig, gezellig en ervaren personeel met grenzeloze energie, voor in de bediening en keuken! Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar info@strandpaviljoennoord.nl
Hopelijk kom jij snel ons team versterken!
Liefs, Team Noord

Zend je vacature naar: info@flessenpostuitbergen.nl o.v.v. ´Horecapersoneel´

advertentie

Meer 'Horeca':

Horeca in Egmond negeert horecatoegangsbewijs

17 september 2021

Meerdere horecaondernemers in Egmond (gemeente Bergen) geven geen gehoor aan de plicht om gasten te vragen naar hun coronatoegangsbewijs

Demissionair minister-president Rutte en demissionair minister De Jonge informeerden de Nederlanders over deze maatregel tijdens de persconferentie op dinsdag 14 september.

The Best Chef Award 2021

17 september 2021

Chefkok van sterrestaurant Merlet, Jonathan Zandbergen valt in de prijzen

Hij behoort sinds deze week tot de 100 beste chefs ter wereld! Gister waren de uitreikingen in Amsterdam.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Darkroom

17 september 2021

Door: Pieter van Dijk

Dat we nu echt vrienden waren, zal ik niet zeggen. Vaker het tegenovergestelde. Maar toch zijn de verhalen over mensen waarmee je een beetje schuurt, vaak te leuk om niet te vertellen.

Sfeerimpressie opening van het De Story Bistro-terras

17 september 2021

Heerlijke champagne, cava én oesters

Tijdens de druk bezochte opening afgelopen zondag 12 september van het nieuwe terras van De Story Bistro aan de Breelaan is het feestje volop gevierd met heerlijke champagne, cava én voortreffelijke oesters. Het bleef nog lang aangenaam toeven op het zonovergoten terras...

Rondje horeca 38… Horeca ziet niets in plan ‘testen voor toegang’

17 september 2021

KHN vindt dat het kabinet de sector gebruikt om mensen onder druk te zetten

De horeca ziet niets in plannen van het kabinet om toegang tot cafés en restaurants, maar ook de cultuursector alleen toe te staan voor mensen die gevaccineerd zijn of een negatieve coronatest kan overleggen. Branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland (KHN) vindt dat het kabinet de sector gebruikt om mensen onder druk te zetten zich te laten vaccineren en stelt dat ondernemen zo moeilijker wordt gemaakt.

Rondje horeca 37… Op bezoek bij NY Bistro Style Liberté

10 september 2021

In gesprek met chefkok Jeroen Klepper

Jeroen is samen met Koert Smit mede-eigenaar van strand paviljoens Hemingway’s Beach en Noorderlicht in Bergen aan Zee. Een klein jaar geleden zijn ze restaurant Liberté gestart in Egmond aan den Hoef onder de 'rook' van de slot kapel.

De Duinhap maakt een doorstart in dorpshuis De Blinkerd

10 september 2021

Op vrijdag 24 september is de officiële en feestelijke heropening

Vanwege herinrichting van de Sanderij in Schoorl verhuist restaurant De Duinhap naar De Blinkerd. De vrijwillige keukenbrigade onder leiding van chef-kok Frans Siekman gaat proefdraaien op vrijdag 17 september.

Het mag eindelijk weer…

Kom wijn proeven in het nieuwe proeflokaal van de Gouden Ton

Zaterdag 18 september staan er een aantal wijnen open om te proeven in het nieuwe proeflokaal. Het monumentale pand waar wij in gevestigd zijn, staat hier al sinds 1923 en was toen al een wijnhandel. Nu 90 jaar verder is dit nog steeds de meest toonaangevende wijnwinkel in de regio.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Cor van Hel

3 september 2021

Door: Pieter van Dijk

Sommige mensen hebben een stempel gedrukt op het leven in een bepaalde periode. Nou Cor van Hel was daar zeker één van!

De horeca heeft in het tweede kwartaal geprofiteerd van de versoepelingen van de coronamaatregelen

3 september 2021

Ten opzichte van 2019 lag de omzet in het tweede kwartaal ruim 35 procent lager

Mede daardoor steeg de omzet flink ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Toch is de verkoop nog ver verwijderd van het niveau van voor de coronacrisis, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) dinsdag.

Rondje horeca… 36. Altijd al je eigen koffie-, ontbijt- en lunchzaak in Bergen willen hebben?

3 september 2021

Dat kan nu dus...

Dit is je kans om een vliegende start te maken! Bij Merel is een drukbezochte koffiezaak op een geweldige plek, per direct te aanvaarden. Ben jij die enthousiaste gedreven ondernemer die Bij Merel die fijne plek laat blijven en verder uitbouwt naar eigen inzicht?

Limoncello is populairder dan ooit, er is zelfs een internationale Limoncello Dag!

27 augustus 2021

Fiorito Limoncello is de enige Nederlandse limoncello die het keurmerk Limoncello Superiore mag voeren

In Nederland kenden we limoncello voornamelijk van Italiaanse restaurants die het likeurtje serveerden na het diner, om de rekening te verzachten. Inmiddels is limoncello hier uitgegroeid...

Minister geeft groen licht aan overwinteren strandbedrijven: belangrijke stap voor strandbedrijven

27 augustus 2021

Door te mogen blijven staan, realiseren de strandbedrijven een forse kostenbesparing

Deze week liet Rijkswaterstaat telefonisch aan KHN weten dat Minister Cora van Nieuwenhuizen ermee akkoord gaat dat de niet-permanente strandbedrijven ook deze winter kunnen blijven staan.

Strandpaviljoen Luctor et Emergo verkocht

27 augustus 2021

De overdracht is naar verwachting 1 oktober of 1 november

Strandpaviljoen Luctor et Emergo in Camperduin heeft een nieuwe eigenaar. Dat meldt HVAB Horecamakelaardij op haar website. Ook de bijbehorende 46 strandhuisjes zijn verkocht. Mede-eigenaar Kevin Bredewout bevestigt dat de verkoop ‘onder voorbehoud rond is’.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… In memoriam…De moeder der kroegtijgers

27 augustus 2021

Door: Pieter van Dijk

Afgelopen zaterdag 21 augustus, overleed onze moeder Marian Tine Polderdijk. Niet dat zij zelf zo een kroegtijger was? Maar broer Jaap, ik zelf en ook ons zusje Annemiek, hebben er toch flink wat aan gedaan…

Rondje horeca 35… STOKED! Unfiltered Lager na succesvolle start van Bergens Brouwerij krijgt nu al internationale erkenning

25 augustus 2021

Lokaal bier internationaal onderscheiden met zilveren prijs World Beer Award

Na de succesvolle start van “Unfiltered Lager” die snel de harten van zowel particulieren en de plaatselijke horeca heeft veroverd in de regio is er wederom goed nieuws en komt er nu al internationale erkenning. De jury van de World Beer Award heeft de Unfiltered Lager beloont met Zilver in de categorie Lagers.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Back from the USA

20 augustus 2021

Door: Pieter van Dijk

Om nabij 13 jaar heb ik in de Horeca gewerkt. Bijna in alle café's, in de uitgaans hoogtij dagen van Bergen, heb ik wel gewerkt of eens ingevallen en toen was het over.

Nu in Bergen… ‘fruits de mer’ uit Zeeland

20 augustus 2021

Verkrijgbaar bij restaurant Fisher's in Bergen aan Zee

Fruits de mer stijgen razendsnel in populariteit, maar hoeveel mensen weten er nu eigenlijk dat deze lekkernijen uit onze eigen Noordzee komen? We kennen de prachtige etagères op de pittoreske Franse terrasjes, vol met Noordzeekrab, mesheften en langoustines. Laat de Franse naam je niet in verwarring brengen, want deze worden allemaal voor onze eigen deur gevangen.

Rondje horeca 34… De Flessenpost bracht een bezoek aan het fameuze Molenkrocht Tennistoernooi

20 augustus 2021

Een interview met Jan Donders

Tennispark De Molenkrocht in Bergen is het oudste tennispark (103 jaar) in Nederland en het toernooi is voor velen het sportieve hoogtepunt van het jaar. We gingen een kijkje nemen.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Oude en nieuwe horecaverhalen

Door: Pieter van Dijk

Laat ik beginnen met te zeggen dat. “Ik vind het terras op het ruïnekerk terrein, zo verschrikkelijk gezellig.” Dat ik oprecht hoop, dat dit privilege voor nog heel wat jaren mag gelden?

Bergense hotelier Bart Dijkstra maakt een statement…

13 augustus 2021

‘Een beetje respect voor de horeca’

Bart Dijkstra, mede-eigenaar van de Dijkstra Hotel Groep, heeft in zijn hotels een brief opgehangen waarin hij zijn gasten vraagt een beetje respect te hebben voor de horeca. Het blijkt de vinger op de zere plek. Op social media gaat de brief viral. 'Van de gasten hebben we gelukkig alleen maar begripvolle reacties gekregen', vertelt Dijkstra.

Rondje horeca…33. Hebben we binnenkort een vaccinatiebewijs nodig om in Bergen uit eten te kunnen?

13 augustus 2021

Op 13 augustus wordt gekeken of 'Testen voor Toegang' weer gebruikt kan worden

Steeds meer landen voeren zogenoemde coronapassen in voor een bezoek aan restaurants. Zonder vaccin of negatieve test mag je niet meer naar binnen.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Schik met Kick

6 augustus 2021

Door: Pieter van Dijk

Het leuke van nog steeds in je geboortedorp wonen is, dat je nog steeds oude vrienden van vroeger tegenkomt. Zo zie ik Michel nog zo af en toe en ook Kick, ken ik net als Michel nog van de kleuterschool, lagere school en middelbare school.

Te huur: twee horecalocaties in hartje Bergen

6 augustus 2021

Gelegen tegenover Ruïnekerk op een A1-locatie

Deze twee casco horecaruimten zijn gelegen aan de Oude Prinsweg op een A1-centrum locatie in Bergen.

Personeelstekort in horeca groter dan ooit

6 augustus 2021

Koks worden uit Spanje en Portugal gehaald...

Nu de horeca weer grotendeels open mag, is een ander groot probleem zichtbaar geworden: het nijpende personeelstekort. Ondernemers gaan noodgedwongen op zoek naar koks uit Portugal, Spanje of Griekenland. Besparen op personeel door bezoekers via een tablet te laten bestellen. Of laten de directeur zelf even in de keuken bijspringen.

Rondje horeca…32. Gaat de sloop van het Parkhotel dan eindelijk beginnen?!

6 augustus 2021

Bekijk hier het interview met eigenaar Dirk Kat en je weet weer wat er speelt...

Gaan we nu eindelijk beginnen Dirk? Locatie het nieuwe Bergense restaurant de Story.

Week van de horeca…. Oh yes we do! Dus, save the date: 20-25 september

6 augustus 2021

Worden jullie het leukste horecateam van Nederland?

Eén week vol met horecaprofessionals die een kijkje achter de schermen geven, studenten die van hun hobby hun werk willen maken en gasten die het liefst elke dag uit eten gaan! Ja, die week komt er.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… EHBO Post BAZ

30 juli 2021

Door: Pieter van Dijk

Nu ben ik al een aantal jaren gebrouilleerd met Jelte en zoals wel vaker het geval is, gaan dit soort ruzies om weinig, tot niets. Maar in mijn korte schrijfvakantie heb ik besloten dat de avonturen die we beleefd hebben, te leuk zijn om niet te vermelden en wie weet waar het toe leidt?

Rondje horeca…31. Bergen heeft zijn eigen ‘escape room’

30 juli 2021

Probeer er maar eens uit te ontsnappen...

Het perfecte uitje is daar; de blooming escape room. Of je nou een origineel teamuitje zoekt, of met het hele gezin een korte doch uitdagende activiteit wilt beleven. De blooming escape route past bij iedereen en is voor iedereen...

Wat verlangen we terug naar knallende feestjes in ons dorp…

30 juli 2021

Terugblik.... Ladies Night bij Fabels in 2012

En ook toen al was de Flessenpost er natuurlijk bij...

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Ruigoord

23 juli 2021

Door: Pieter van Dijk

Mijn kinderen zijn voor een langere periode naar hun moeder, omdat ik elke dag moet werken. Maar in plaats van me netjes te gedragen, verviel ik gelijk weer in oude gewoontes en bij oude gewoontes horen ook oude liefdes en verhalen.

Rondje horeca… 30. Hoogste tijd om weer eens bij sterrenrestaurant Merlet aan te schuiven

23 juli 2021

Lamsrug in bijenwas met lamsvet, hooi, goudsbloem en venkelbloesem

Afgelopen dinsdagavond schoven we weer eens aan op het geweldige fijne terras van restaurant Merlet. We hadden namelijk wat te vieren. Bij binnenkomst een warm onthaal van eigenaar Martin van Bourgogne en zijn brigade.

Kom werken in de horeca!

23 juli 2021

8 redenen waarom iedereen ooit in de horeca moet werken

Wil jij ook werken in de leukste branche en van je liefde voor eten, drinken en slapen jouw beroep maken? De horeca is het beste kantoor, aldus de Cityguys. Wil jij ook werken in de leukste branche en van je liefde voor eten, drinken en slapen jouw beroep maken? De horeca is het beste kantoor, aldus de Cityguys.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Ben Klaver

16 juli 2021

Door: Pieter van Dijk

Nu heb ik drie weken schrijfvakantie gehad en ben al drie weken bezig met te bedenken wat ik zou gaan schrijven? Heb nog wel onderwerpen genoeg, om het tot het eind van dit jaar uit te houden.

Terug