Gevraagd: Horecapersoneel in Bergen (aan Zee)
Gratis rubriek voor horecaondernemers
Gepubliceerd: 11 januari 2023
Wekelijks een bereik van ruim 25.000 lezers.
Altijd al willen werken in de Bergense horeca? Dan is dit je kans!
De Bokkesprong Groet. Mise-en-place kok gezocht. Parttime/ Fulltime. Dagen en tijden in overleg. Heb je interesse of weet jij iemand ? Bel of stuur een pb Mailen kan ook [email protected]
#deBokkesprong #bijHansenStacey
Grand Café Bourgogne Schoorl. Per 1 december (eerder in overleg mogelijk) komt de functie van Supervisor in Grand Café Bourgogne vrij.
Ken je Anouk? (foto) Een van onze vaste krachten in de bediening. En wij zoeken nog meer van dit soort toppers! Ben je enthousiast, collegiaal en wil je werken met een fijn team van mensen in een van de leukste restaurants van Bergen? Loop dan even bij ons binnen of bel!
Je komt te werken in een enthousiast en leuk team. Je krijgt korting in het café en in de museumwinkel en bent altijd de eerste die onze tentoonstellingen ziet. Het museum en het museumcafé zijn open op dinsdag tot en met zondag, van 10:30 uur tot 17:00 uur. Neem contact op via: [email protected] of op: 072-2015012
Kom jij bij het Huis met de Pilaren werken? We zijn op zoek naar klantvriendelijke, enthousiaste medewerkers voor in de bediening. Ook is er plaatst voor een gedreven kok. Bel voor meer informatie met Ad Besseling 06-50605602
Vacatures bij Merlet. Wij zijn op zoek naar medewerkers met ambitie!
Wil jij werken in een van het meest culinaire bedrijf in de kop van Noord Holland. In een hotel met 2 restaurants en in een jong en ambitieus team? Wij zijn een echt leerbedrijf en kunnen jou verder brengen in jouw horeca carrière. Er is veel kennis en er zijn veel enthousiaste leermeesters in dit bedrijf aanwezig om jou de finesse van het horeca vak bij te brengen. Naast Meester kok Jonathan
Zandbergen werken wij met twee afgestudeerde vinologen in het restaurant samen, te weten Stefan Wierda en Wouter Barneveld. Vele medewerkers zijn na een leerzame periode bij Merlet doorgestroomd naar hun eigen zaak of
leraar geworden op een horeca opleiding. Bijzonder trots zijn wij op het feit dat het hele management team van Merlet bestaat uit eigen opgeleide medewerkers.
Wij hebben de volgende functies beschikbaar:
Grand Cafe Bourgogne
Junior sous chef
Supervisor gastheer/vrouw
Michelin Sterren restaurant
Zelfstandig gastheer/ gastvrouw
Aankomend sommelier (een bijdrage in jouw opleiding in de toekomst is mogelijk)
Merlet is aangesloten bij diverse samenwerkingsverbanden (Alliance en Quality lodgings) Deze organisaties bieden ook opleidingsprogramma’s aan voor onze medewerkers.
Lonen zijn conform horeca cao. Interesse? Bel 072-5093644 of mail naar [email protected] tav Familie van Bourgonje
Wij zijn voor ons hotel 1900 het aankomend seizoen op zoek naar versterking:
Housekeeping – Receptionist(e) – Ontbijtdame.
Enige ervaring is een vereiste. Gezellig maar professioneel & gastgericht team.
Reacties graag incl CV naar [email protected].
Sluit je aan bij onze gezellige Gastvrouwen (met de hoofdletter G!) en tover elke dag een glimlach op het gezicht van onze gasten. Wij zoeken voor het luxe Villa Kranenbergh een Gastvrouw/heer voor het ontbijt op ZZP basis & een allround medewerker voor 16-20 uurdie naast het ontbijt ook assisteert met telefoon, mail & reserveringen. Voor meer informatie klik hier.
De Lamoraal. Word jij onze nieuwe collega? Wij zijn per direct, en voor langere tijd op zoek naar: allround gastheer/gastvrouw fulltime/parttime en Zelfstandig werkend kok fulltime/parttime.
Stuur je cv en motivatie naar: [email protected] of bel naar: 06-51745769
Eetcafé de Lamoraal Oude prinsweg 7- 1861CS- Bergen nh
The Bourbon Room zoekt: aankomend souschef / keukenchef. Wij zijn op zoek naar een jong gedreven talent die toe is aan een volgende stap. Onder begeleiding van “ladychef” Ilka Bon, krijg je de kans om je verder te ontwikkelen naar souschef. Jullie maken samen de menukaart, roeven, bedenken, creëren en sparren over eten & drinken. Tevens zijn wij op zoek naar een leerling kok 32 uur , 2e jaars niveau 3. Wij zoeken een enthousiast, leergierig aanstormend talent die graag de fijne kneepjes van ons mooie vak wil leren . Bij interesse neem contact op met ons; Tel ; 0725813696 (vraag naar Ilka Bon) Mail; info@thebourbon room.nl
Hotel Zeebergen zoekt per april een allround medewerker voor de bediening & front-office werkzaamheden. Functieomschrijving. Ervaring in de hotelier is vereist. In bezit van Sociaal Hygiene. Goed Duits sprekend. Diverse diensten draaien, of ochtend dienst of middag/avond dienst. Ook weekenden. Minimaal 21 jaar oud. Ervaring in de bediening, ervaring als front-office medewerker, ervaring als bar medewerker. Verzorgd uitziend persoon. Contractduur 7 maanden. Oproep basis +/- 30 per week. Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd. Graag reactie met CV naar [email protected] Tav Minja Nibourg
Restaurant Zilt Bergen aan Zee
Gevraagd: Afwasser voor 3-4 dagen per week en Zelfstandig werkend kok voor 2 dagen per week
Helemaal naar Bergen aan Zee? Je krijgt een gratis Van Moof S3 fiets ter beschikking.
Fijne werksfeer, goede betaling. www.ziltbaz.nl Bel naar: Robbert op 0653295682
Wij zoeken chef-koks met passie voor hun vak, een host(ess) voor de ontvangst, gastvrije wijklopers, runners met een glimlach en afwassers die van een glimmende vaat houden!
Bij ons kan je groeien in je vak; wij vinden niets leuker dan jou opleiden tot een echte horecatijger!
Voel je welkom in ons team en stuur je sollicitatie NU naar [email protected]
Zend je vacature naar: [email protected] o.v.v. ´Horecapersoneel´