Deel

advertentie

Gevraagd: Horecapersoneel in Bergen (aan Zee)

Gratis rubriek voor horecaondernemers

Gevraagd: Horecapersoneel in Bergen (aan Zee)

Altijd al willen werken in de Bergense horeca? Dan is dit je kans!

 

 

 

 

 

Wij zijn voor ons hotel 1900 het aankomend seizoen op zoek naar versterking:
Housekeeping – Receptionist(e) – Ontbijtdame.
Enige ervaring is een vereiste. Gezellig maar professioneel & gastgericht team.
Reacties graag incl CV naar [email protected].


Sluit je aan bij onze gezellige Gastvrouwen (met de hoofdletter G!) en tover elke dag een glimlach op het gezicht van onze gasten. Wij zoeken voor het luxe Villa Kranenbergh een Gastvrouw/heer voor het ontbijt op ZZP basis & een allround medewerker voor 16-20 uurdie naast het ontbijt ook assisteert met telefoon, mail & reserveringen. Voor meer informatie klik hier.


De Lamoraal. Word jij onze nieuwe collega? Wij zijn per direct, en voor langere tijd op zoek naar: allround gastheer/gastvrouw fulltime/parttime en Zelfstandig werkend kok fulltime/parttime.
Stuur je cv en motivatie naar: [email protected] of bel naar: 06-51745769
Eetcafé de Lamoraal Oude prinsweg 7- 1861CS- Bergen nh


The Bourbon Room zoekt: aankomend souschef / keukenchef. Wij zijn op zoek naar een jong gedreven talent die toe is aan een volgende stap. Onder begeleiding van “ladychef” Ilka Bon, krijg je de kans om je verder te ontwikkelen naar souschef. Jullie maken samen de menukaart, roeven, bedenken, creëren en sparren over eten & drinken. Tevens zijn wij op zoek naar een leerling kok 32 uur , 2e jaars niveau 3. Wij zoeken een enthousiast, leergierig aanstormend talent die graag de fijne kneepjes van ons mooie vak wil leren . Bij interesse neem contact op met ons; Tel ; 0725813696 (vraag naar Ilka Bon) Mail; [email protected] room.nl


Hotel Zeebergen zoekt per april een allround medewerker voor de bediening & front-office werkzaamheden. Functieomschrijving. Ervaring in de hotelier is vereist. In bezit van Sociaal Hygiene. Goed Duits sprekend. Diverse diensten draaien, of ochtend dienst of middag/avond dienst. Ook weekenden. Minimaal 21 jaar oud. Ervaring in de bediening, ervaring als front-office medewerker, ervaring als bar medewerker. Verzorgd uitziend persoon. Contractduur 7 maanden. Oproep basis +/- 30 per week. Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd. Graag reactie met CV naar [email protected] Tav Minja Nibourg


Restaurant Zilt Bergen aan Zee
We gaan binnenkort weer open. We zijn er klaar voor en we zoeken voor het komend seizoen collega’s voor in de bediening, in de afwas en in de keuken (koks).
Heb je ambitie om verder te komen in de horeca? Bij Zilt bieden we kansen. Zowel met als zonder ervaring (koks dienen wel ervaring te hebben en goede referenties). Het gaat ons erom dat je graag wilt werken in de horeca. We zijn een goed georganiseerd restaurant met veel aandacht voor de mensen die er werken. We bieden een fijne werksfeer en een goede beloning. Je kunt bij ons fulltime of parttime werken.
Bel Robbert (06-53295682) voor een eerste gesprek en hoor wat je mogelijkheden zijn. Alle reacties worden strict vertrouwelijk behandeld.  We ontmoeten je graag!


Gasterij ’t Woud is op zoek naar een chef / zelfstandig werkende kok. Aan de rand van het duin, op de weg tussen Bergen en Egmond bevindt zich ons unieke cafe restaurant Gasterij ‘t Woud. Binnen in de gasterij is de sfeer huiselijk en warm, met in het interieur veel maritieme accessoires van oude scheepswrakken en strandvondsten. Gasterij ‘t Woud bestaat alweer bijna 60 jaar en we gaan goed! Daarom zijn wij altijd opzoek naar een nieuwe talentvolle, gemotiveerde zelfstandig werkende kok. In onze gasterij kunnen onze gasten het hele jaar door heerlijk dineren. Het grootste gedeelte van het jaar draaien wij 30 tot 50 couverts per avond. Je krijgt dus genoeg tijd om aandacht te geven aan je gerechten. Kijk hier voor meer informatie.

Zilte zoen Schoorl Ben jij op zoek naar de allerleukste baan in de horeca?
Wij zoeken chef-koks met passie voor hun vak, een host(ess) voor de ontvangst, gastvrije wijklopers, runners met een glimlach en afwassers die van een glimmende vaat houden!
Bij ons kan je groeien in je vak; wij vinden niets leuker dan jou opleiden tot een echte horecatijger!
Voel je welkom in ons team en stuur je sollicitatie NU naar [email protected]

Word zelfstandig werkend kok bij Struin, het stoere Strandpaviljoen met zee-terras aan de Noord-Hollandse kust! Verwen individuele bezoekers, hotelgasten, vergadergroepen en feestgangers met lunches en diners waar de kwaliteit en creativiteit van af spat.
Solliciteer meteen als jij die gemotiveerde zelfstandig werkende kok bent die wij zoeken! Stuur je sollicitatie met CV per e-mail t.a.v. dhr. C.M. Tuinfort naar [email protected].
Wij zoeken een collega:
• die weet hoe een zelfstandig werkend kok, de chef-kok optimaal ondersteunt;
• die bestand is tegen wisselende werktijden, variabele drukte en die niet opziet tegen hard werken.
Wij bieden:
• standaard 4 dagen werk per week, in de vakanties 5 dagen
• aanstelling tot 1 november 2021, vaste aanstelling bespreekbaar
• een goed op elkaar ingespeeld keukenteam
• salaris bespreekbaar
• eventueel tijdelijke woonruimte
Sollicitatie met CV per e-mail t.a.v. dhr. C.M. Tuinfort naar [email protected]. of bel met 0617064772

Paviljoen Noord is opzoek naar zelfstandig, gezellig en ervaren personeel met grenzeloze energie, voor in de bediening en keuken! Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]
Hopelijk kom jij snel ons team versterken!
Liefs, Team Noord

Zend je vacature naar: [email protected] o.v.v. ´Horecapersoneel´

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Gevraagd: Horecapersoneel in Bergen (aan Zee) Gevraagd: Horecapersoneel in Bergen (aan Zee)
advertentie

Meer 'Horeca':

Vers van de pers: het Bergens Kookboek. Een ode aan onze horeca

14 mei 2021

Op de foto vlnr. de initiatiefnemers Elána Bon en Liz de Rover

Afgelopen donderdag kwamen Elána en Liz op bezoek bij de redactie van de Flessenpost om het eerste exemplaar van hun prachtige Bergense Kookboek te overhandigen. En… het resultaat overtreft onze stoutste verwachtingen. Het is een juweeltje geworden die in geen enkele keuken in Bergen mag ontbreken.

Rondje horeca… 23. Zaterdag 15 mei gaat het Ruïneveld-terras weer open

14 mei 2021

Interview met André Rzepka

Kom weer genieten op het eeuwenoude Ruïneveld onder het genot van een hapje en drankje...

Gemeente waarschuwt horecaondernemers…

14 mei 2021

Stop criminele 'weldoeners'. Je kunt maar één keer nee zeggen!

Veel horecaondernemingen hebben grote financiële problemen door de pandemie. Daarom is het juist nu voor criminelen interessant om in de horeca te investeren. De grote contante geldstromen die in de horeca gebruikelijk zijn, maken het mogelijk om geld wit te wassen en bijvoorbeeld drugshandel of illegaal gokken te faciliteren in het pand van een ondernemer.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Jeanette Winder

14 mei 2021

Door: Pieter van Dijk

Ziltmeester, deed vandaag al vroeg zijn konde…

Het Bergens Kookboek – een ode aan onze horeca

7 mei 2021

Wouter Apol – chefkok bij de Ware Jacob

In mei rolt Bergens Kookboek eindelijk van de persen! Een kookboek met recepten en verhalen van de horeca uit Bergen & Bergen aan Zee. Totdat Bergens Kookboek daadwerkelijk in de winkels ligt, kun je hier elke week op vrijdag van een voorproefje genieten.

Het Bergens Kookboek – een ode aan onze horeca

30 april 2021

Ilka Bon – Ladychef bij The Bourbon Room over haar recept: kip, patat & appelmoes

In mei rolt Bergens Kookboek eindelijk van de persen! Een kookboek met recepten en verhalen van de horeca uit Bergen & Bergen aan Zee. Totdat Bergens Kookboek daadwerkelijk in de winkels ligt, kun je hier elke week op vrijdag van een voorproefje genieten.

Rondje horeca 22. En ook dit jaar is in Bergen Bevrijdingsdag weer groots gevierd

5 mei 2021

BN'er Gerard Joling brengt maaltijdboxen naar inwoners die de oorlog nog hebben meegemaakt

Vele tientallen maaltijdboxen zijn evenals vorig jaar op Bevrijdingsdag in Bergen en Schoorl door jeeps en legertrucks bezorgd.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Puppyvet

30 april 2021

Door: Pieter van Dijk

Dag twee dat de terrassen weer open zijn en natuurlijk is het gelijk een regenachtige dag. Het is de horeca niet gegund, om weer wat omzet te draaien. Blijkbaar moet de gifbeker helemaal leeg.

De terrassen zijn deze week (voor een deel) weer geopend…

30 april 2021

Maar nu nog personeel vinden!

Na maanden wachten mocht afgelopen woensdag de horeca eindelijk weer gedeeltelijk open. We kunnen dus weer lekker naar het terras. Maar wie gaat ons bedienen? De horeca heeft te maken met extreme leegloop van personeel.

Rondje horeca… 21. Bergen komt weer tot leven

28 april 2021

De Flessenpost maakte een sfeerimpressie (foto's)

Veel Bergense horecaondernemers waren vanochtend al vroeg opgestaan om vandaag hun terras tiptop in orde te maken, want de verwachting was, zeker met het zonnige weer, dat het wel eens druk zou kunnen worden. En.. dat werd het dan ook.

5 mei. Bevrijdingsdag vieren met Merlet – Fabels – Bergen Binnen

30 april 2021

Doen jullie weer mee? Support your locals! Filmpje

Na een fantastisch bezorg-event afgelopen jaar zullen op 5 mei de dorpen Bergen, Bergen aan Zee en Schoorl weer worden gesierd met een indrukwekkende colonne van voertuigen uit de 2e Wereldoorlog om maaltijdboxen bij u thuis te bezorgen.

Filmpje van de week: De grootste pluktuin van Nederland vind je in… Bergen (filmpje)

23 april 2021

Veel voor weinig en kakelvers

Je kunt natuurlijk een bosje bloemen bij de bloemist of supermarkt kopen, maar het is volgens initiatiefnemer Rebecca veel leuker om zelf je bloemen te plukken. Samen met haar vader opende ze kortgeleden in Bergen de grootste pluktuin van Nederland. "Het brengt de mensen dichterbij de natuur. Een mooi uitje om in het weekend met het hele gezin je eigen handen te gebruiken om een mooie bos bloemen te plukken." Hoe je er komt? Vanuit Bergen neem je de Groeneweg. Aangekomen bij het Ecodorp (voormalig vliegveld Bergen) sla je rechtsaf. Er is een klein parkeerterreintje en ook een koffie/thee take away.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Met gokkers geen medelijden

23 april 2021

Door: Pieter van Dijk

Een waarheid als een koe! De reden is dat de andere van jou wil winnen en jij wil hem graag wat geld afpakken. Het is een soort recht van de sterkste of is het meer geluk?

Het Bergens Kookboek – een ode aan onze horeca

23 april 2021

Chiel van Driest – Onder de Linde

In mei rolt Bergens Kookboek eindelijk van de persen! Een kookboek met recepten en verhalen van de horeca uit Bergen & Bergen aan Zee. Totdat Bergens Kookboek daadwerkelijk in de winkels ligt, kun je hier elke week op vrijdag van een voorproefje genieten.

Prachtige verbouwing bij BELLO Food Master op het Plein

23 april 2021

Bekend om zijn verse frites

Kortgeleden werd er bij snackbar BELLO in het centrum van Bergen een stevige verbouwing uitgevoerd. De voorzijde kreeg een mooie gebogen lijn en werd bekleed met getinte latten. Ook het interieur onderging een efficiënte, smaakvolle metamorfose verzorgd door Piet Jan van de Kommer.

Rondje horeca… 20. Vier vrienden uit regio Bergen starten eerste brouwerij in Bergen

23 april 2021

Eerste batch Stoked 'unfiltered lager' komt 25 april op de markt

Het eerste bier van de Bergense brouwerij komt 25 april op de markt. Dustin Paul, brouwer van het STOKED BEER: “Hoe fijn is het dat precies de lockdown-maatregelen worden versoepeld, de terrassen weer open kunnen en ons bier precies klaar is om te introduceren.” Stoked Beer is de eerste bierbrouwerij in Bergen.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Hillbilliën

16 april 2021

Door: Pieter van Dijk

Wie het werkwoord verzonnen heeft, weet ik niet meer. Ergens staat me bij van Jelte, maar het kan ook uit de hoek van Careltje D. en Chiel G. komen?

Opening van terrassen en de opheffing van de avondklok voorlopig uitgesteld tot 28 april

16 april 2021

KHN reageert op opnieuw uitblijven versoepelingen

Uitermate teleurstellend en opnieuw een keiharde klap in het gezicht van horecaondernemers, aldus KHN. Het is onbegrijpelijk dat door een falend overheidsbeleid en (opnieuw) een vertraging in het rijksvaccinatieprogramma er na dertien maanden nog steeds nauwelijks stappen worden gezet om de economie weer op gang te brengen. KHN volgt uiteraard de ontwikkelingen op de voet en de volksgezondheid staat ook bij horecaondernemers op één, maar de horeca kan én wil echt veilig en verantwoord open.

Het Bergens Kookboek – een ode aan onze horeca

16 april 2021

Nu in de voorverkoop bij Boekhandel Thomas én online: bergenskookboek.nl

In mei rolt Bergens Kookboek eindelijk van de persen! Een kookboek met recepten en verhalen van de horeca uit Bergen & Bergen aan Zee. Totdat Bergens Kookboek daadwerkelijk in de winkels ligt, kun je hier elke week op vrijdag van een voorproefje genieten.

Rondje horeca… 19 én nog steeds is er geen verandering op komst

16 april 2021

Een terugblik: een inkijkje hoe Take Away in een Bergens restaurant in zijn werk gaat

Chefkok Ilka Bon van The Bourbon Room: van het bedenken van een menu tot aan het eindresultaat. In de serie gesprekken met Bergense horecaondernemers krijgt u in deze aflevering een kijkje achter de schermen.

ING-rapport: Horeca zet in 2021 eerste stap naar herstel

9 april 2021

Nederlandse gast blijft ontzettend belangrijk

Na een stroeve start van 2021 keert de horeca vanaf het tweede kwartaal weer terug op de weg omhoog.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden…

9 april 2021

Door: Pieter van Dijk

Horeca verwacht personeelstekort

9 april 2021

Veel mensen in de horeca werken 'erbij', omdat ze studeren of nog een ander baantje hebben

Veel horecapersoneel is door de gedwongen sluiting van de horeca verdwenen en dat zorgt voor problemen als de horeca straks weer open gaat. Dat zegt Gijsbregt Brouwer, horeca-expert. Brouwer verwacht dat er een groot personeelstekort in de horeca gaat ontstaan.

Rondje horeca… 18

9 april 2021

Luxueuze cruiseboot is tot eind april omgedoopt tot de M.S. Merlet

Sterchef Jonathan Zandbergen en zijn team van het sterrenrestaurant Merlet bereiden tijdens een cruise tussen Alkmaar en de Zaanstreek een vijfgangenlunch voor de gasten. Iedere gast krijgt de lunch afgeleverd voor de deur van de eigen hut, die daarvoor is omgebouwd tot een private diningroom. Daardoor gelden niet de coronabeperkingen voor de restaurants, maar de mogelijkheden voor de hotels.

Rotary Club Bergen organiseert op 10 april een Horeca Support Rally ter ondersteuning van de horeca

2 april 2021

De opbrengst gaat naar de deelnemende horecabedrijven!

De horeca heeft het moeilijk, zeer moeilijk. En wij missen het uit eten kunnen gaan. Wat kunnen we organiseren om aan allebei iets te doen? Zorgen dat het mes aan twee kanten snijdt? Rotary Club Bergen heeft het initiatief genomen om een rally te organiseren ter ondersteuning van de plaatselijke horeca.

Gastvrijheidssector wil uit de startblokken en samen met eigen minister werken aan welzijn en herstel

2 april 2021

KHN pleit zelf al jaren voor een minister van Horeca & Toerisme

De gastvrijheidssector pleit voor een minister van Toerisme en Gastvrijheid en presenteert hiervoor vandaag een vacature en inwerkprogramma.

Rondje horeca… 16

2 april 2021

In gesprek met de ambitieuze sterchef Jonathan Zandbergen van restaurant Merlet

Merlet kreeg weer voor de 23ste keer een Michelinster. Jonathan Zandbergen werkt sinds 2015 als executive chef voor restaurant Merlet.

Rondje horeca… 15

2 april 2021

Bistronomie 't Parkje behoudt Bib Gourmand en krijgt nieuwe exploitanten

Vandaag hebben we een internationaal gezelschap voor de camera. Zij zijn degene die vanaf vandaag Bistronomie 't Parkje nieuw leven inblazen.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Harakierewiet

2 april 2021

Door: Pieter van Dijk

Oftewel het ritueel zelfmoord plegen middels het roken van wiet, waar je voor het einde, eerst compleet gek wordt. Afgelopen woensdag hoorde ik op de autoradio een bericht van een radiostation waar ze de naast gewone cupcakes, ook een paar met wiet hadden gebakken. Een leukerd, had echter het waarschuwingsbordje erbij, weggehaald en de directeur had onderweg terug naar huis moeten stoppen, om zijn auto langs de kant van de weg te laten staan en een dj kon zijn show niet meer doen, zo in de war was hij!

Economische impact op de horeca

2 april 2021

Volgens ING zal de horeca in 2021 weer opleven, maar...

Nu de pandemie en daaropvolgende lockdowns en reisrestricties al meer dan een jaar voortduren, is het duidelijk dat de horeca een van de zwaarst getroffen sectoren is. Uit cijfers van het CBS blijkt dat de omzet van de horeca in 2020 enorm is gedaald met 33,9% ten opzichte van een jaar eerder.

De maatschappelijke waarde van toerisme en recreatie

26 maart 2021

Gastvrij Nederland doet een oproep aan de politiek met tien concrete punten om te zorgen dat de sector na de coronacrisis een nog grotere bijdrage kan leveren aan de samenleving

In het onderzoek ‘Maatschappelijke waarde van toerisme en recreatie’ brengen Gastvrij Nederland en CELTH voor het eerst de maatschappelijke waarde van de gastvrijheidssector in kaart. De economische waarde is bekend. Het belang van toerisme en recreatie is echter veel breder.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Bergen aan Zee

26 maart 2021

Door: Pieter van Dijk

Las ik van de week een berichtje van Sarah Schwarz bij een foto uit 1982 op facebook, waar ze als lagere schoolmeisje met Ananda Groot en Emiel van Draanen als kleine peuter, lekker en ongedwongen in het zonnetje zaten. Het was een herinnering aan Huize Rozebottel en een onbezorgde tijd.

Twee derde van de gemeenten zegt horeca meer ruimte toe als terrassen open mogen

26 maart 2021

Ook de gemeente Bergen biedt weer ruimte voor de horeca

Meer dan tweehonderd gemeenten hebben aan hun lokale horeca al toegezegd dat de terrassen, als die eenmaal open mogen, meer ruimte krijgen. Van Aa en Hunze via Krimpenerwaard tot aan Zutphen, zo blijkt uit de lijst van 225 gemeenten die Koninklijke Horeca Nederland (KHN) op verzoek van NU.nl heeft opgesteld. Ongeveer een vijfde van de horecaondernemers is geholpen met een ruimer terras.

Rondje horeca… 14 De gemeente Bergen heeft 24 kilometer kust en daar staan maar liefst 20 strandpaviljoens op

26 maart 2021

Maar eentje springt er deze zomer wel erg uit...

Volgens de ANWB staat strandpaviljoen Hargen aan Zee op nummer 1 in de top 10 van Nederland. Als je door de duinen van Hargen aan komt rijden, bekruipt je gelijk een vakantiegevoel.

Terug