Deel

Gevraagd: horecapersoneel in Bergen (aan Zee)

Gratis rubriek voor horecaondernemers

Gevraagd: horecapersoneel in Bergen (aan Zee)

Altijd al willen werken in Bergense horeca? Dan is dit je kans!

 

 

 

 

 

 

Strandpaviljoen Noord (Bergen aan Zee) is op zoek voor het komende seizoen naar: Fulltime/Partime zelfstandig werkende koksHulp-/leerlingkoks niveau 2/3. Medewerkers bediening. Afwashulp.

CV en motivatie naar info@strandpaviljoennoord.nl


Vanaf eind maart gaat ons strandpaviljoen blooming beach weer open en daarom zijn wij nu hard op zoek naar vaste en oproepkrachten voor onze strandploeg.

Ben jij diegene die ons terras een “beachy look and feel” kan geven, laat het ons dan z.s.m. weten. Bij voorkeur heb je al ervaring in de horeca opgedaan. We zoeken naar flexibele, gastvrije collega’s die eigen initiatief tonen en kunnen werken onder hoge werkdruk. Je diensten zijn wisselend, ook in de avonduren en weekenden zijn we vaak druk. Tijdens het hoogseizoen, dus ook in de schoolvakanties, ben je veel beschikbaar. Een vooraf aangegeven vakantie kan uiteraard ingepland worden.

Wil jij dit jaar meewerken aan het zomersucces van blooming? Stuur dan je cv en korte motivatie per e-mail naar hr@weareblooming.com.

Wat en wie zoeken we zoal?

Kok: onze keuken gaat dit seizoen hippe en snelle beach bites verzorgen die klein en makkelijk af te halen zijn. Denk bijvoorbeeld aan een saladebowl, charcuterie of een speltbol geitenkaas van de Klompenhoeve. Je bent in staat een klein team aan te sturen, bent goed opgeleid in keukenmanagement en bent uitstekend op de hoogte van alle HACCP regels
Bedieningspersoneel: meiden bereidt (warme) dranken aan de bar waar de gasten hun bestelling plaatsen, die ze zelf komen ophalen na het afgaan van een buzzer. Daarnaast breng je incidenteel bestellingen naar tafels en ruimt die meteen ook af. Tijdens evenementen of besloten partijen wordt verwacht dat je ook netjes aan tafel kunt serveren. Meer ervaren medewerkers worden ingezet bij het (cashless) afrekenen en bij het bereiden van cocktails. Op mooie dagen wordt je ook gevraagd om te assisteren bij de uitgifte en verhuur van de strandbedjes en windschermen. Ter voorbereiding van evenementen kun je worden ingezet bij op- en afbouw van een podium of schaduwtent.
Keukenhulp: onze koks kunnen niet goed werken zonder goede assistenten. Keukenhulpen helpen bij het bereiden van simpele gerechten, verrichten snijwerk, zorgen voor goede Mise en Place. Aan het eind van de dag zijn ze ook betrokken bij het opruimen van de keuken en/of wegbrengen van het afval. Bij afwezigheid van een afwasser dien je ook wel eens de vaatwasser te bedienen. Handige jongens zullen incidenteel gevraagd worden te helpen bij op- of afbouw van een podium of tent bij een evenement.
Afwassers: ben jij sterk en bestand tegen een soms hoge werkdruk? Dan kun je bij ons in de afwas starten. Schoonmaak en afwas is een gezamenlijk verantwoordelijkheid maar in het weekend en op drukke zomerdagen kan de keuken jouw extra hulp goed gebruiken. Bij blooming beach gaan we deels werken met hippe disposables maar bijvoorbeeld het glaswerk en al het keukenmateriaal gaat wel door de vaatwasser en op drukke dagen zijn er veel handen nodig en is er een hoog tempo. Kun jij dit aan, reageer dan snel!!

Het is handig als je in Bergen aan Zee of directe omgeving woont, mede i.v.m. het gebrek aan parkeermogelijkheden. Verder ben je communicatief vaardig en is mondelinge kennis van de Engelse en Duitse taal een pré. In verband met de arbeidstijdenwet en bepalingen voor werken in de horeca ben je minstens 16 jaar.

 


Strandpaviljoen Zuid
Bij ons kan je aan de slag!
Wij zijn op zoek naar een Zelfstandig werkende kok, keukenhulp en afwaskrachten.

Neem voor meer informatie contact op met Pouliche Sterker 072 5894687 of stuur een mail naar info@strandpaviljoenzuid.nl


All round medewerker bediening gezocht bij Hotel Meyer & Grand Café Maz in Bergen aan Zee. Par-time of ful-time, enige kennis van de Duitse taal is een pre. Bezit van eigen vervoer. Voor info of reactie: Marc van de Pas 06-53873732 of kantoor@hotelmeyer.nl


Fabel eten & Drinken zoekt horecatoppers!

Ze zijn per direct opzoek naar enthousiaste medewerkers voor in de bediening. Ben jij gastvrij, vriendelijk, gedreven, flexibel, representatief en kan je zelfstandig werken? Reageer dan voor een part-time of full-time job. Mail je motivatiebrief en CV naar info@fabels-bergen.nl


Brasserie Nero Bergen

Horecatoppers gezocht!!
Nero is per 1 januari overgenomen door een nieuwe eigenaar.
Nu zijn we op zoek naar nieuwe mensen om weer vanouds te knallen met dit mooie bedrijf!
Ben jij of ken jij iemand? Stuur een mail naar info@nero.nl
– chefkok
– souschef
– zelfstandig werkend kok
– bediening
– afwassers
– bezorgers
– interieurverzorger


Italiaans restaurant La Terrazza

Wordt jij onze nieuwe collega?

Bedienend personeel (M/V)
• Leeftijd: 18 tm 30 jaar
• Ervaring: vereist
• Uren: min 20 – max 38 ( 3-5 dagen)
• Werktijden: tussen 12.00 en 23.00 uur.
(begin: 12u-14u-15u-16u-17u)
• Flexibiliteit
• Woonachtig regio Alkmaar /Bergen ( straal van 10 a 20 km) hangt van vervoer af.

Heb je interesse, stuur je cv naar: cmmurgia@gmail.com


Eetcafé de Lamoraal in Bergen *Voorzien!

Vraagt per direct een zelfstandig werkende kok m/v Fulltime, niveau 3/4

Voor inlichtingen en sollicitaties: eetcafe.lamoraal@quicknet.nl

of 06-51745769


Hotel restaurant Victoria Bergen aan Zee

Gezellige medewerker bediening gezocht bij Hotel Restaurant Victoria

Ervaring en Duitse taal is wel gewenst, maar niet vereist.

Voor vragen of een gesprek mail; bart@hotelvictoria.nl.


Hotel Meijer Bergen aan Zee

Het team van de Housekeeping kan nog collega’s gebruiken.

Reactie naar: Kantoor@hotelmeyer.nl

Of 06-53873732


Pizzeria Montagne

Voor onze nieuwe te openen ijssalon zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers. Vindt je het leuk om met een breed assortiment ambachtelijk geproduceerd Italiaans ijs te werken, kom dan even langs voor een kennismaking. Je kunt ook bellen met Taha voor meer informatie, 06-46087224 of 072-8881881. Gelateria Montagne is gevestigd aan de Breelaan 35 in Bergen.


Duinvermaak Bergen

Het bekendste pannenkoekenrestaurant van Noord-Holland, met een unieke sfeer en gelegen in een prachtig monumentaal pand in Bergen, zoekt een gedreven en ervaren serveerster (m/v, 18+) voor 24-32 uur per week. Zonder late avonddiensten!!

Wij bieden een dynamisch bedrijf met een leuk jong team en een zeer grote variatie in gasten, van sportieve groepen en kids in de speeltuin tot 80+!

Ben jij diegene die in drukke periodes het hoofd koel kan houden en Bergen kunt verzetten? Kom bij ons langs, je bent welkom!

Reacties graag naar info@duinvermaak.nl of 072-5813927, Hans Weber


Bistronomie ’t Parkje

Vacature: medewerk(st)er bediening (parttime/fulltime)

Met jou in onze bedieningsbrigade ontbreekt het onze gasten aan niets. Je geeft het woord gastvrijheid echt inhoud met kennis, passie en persoonlijkheid. Ben je hoffelijk, voorkomend en nauwkeurig, dan zijn wij op zoek naar jou! Wil jij ons team komen versterken, mail dan naar info@parkje.com (cv en motivatiebrief).


Hemingway’s beach restaurant, Bergen aan zee.

Zoekt

-ass. Bedrijfsleider

-bediening medewerkers

-leerling gastheer/gastvrouw

-terras tijgers / runners

-afwassers

-Zelfstandig werkend kok

-Leerling kok (bol & bbl)

-oproep / hulpkoks

Denk aan de ruige zee, de luchten en de zon. De vrijheid en de gasten die komen genieten, daar waar we werken onder toeziend oog van de gasten, werken we met lokaal, veelal biologisch, eerlijk, duurzaam met producten van eigen teelt, brood van ruige Bio bakkers, vlees van terroir boeren, vis van nachtbootjes en strandvissers, mooie wijnen van de Gouden Ton Bergen. Voor coffee specials van de barista, drukke lunches, borrels en diners. Hemingway’s kent daarom vele gezichten en mogelijkheden van de ochtend tot laat in de avond. We zoeken jou! Om met ons Hemingway’s op de kaart te zetten. Als ontmoetingsplek voor gasten die van genieten houden. De toeristen en de locals, de foodies en de culigekken, maar ook de buurman, je tante en vrienden en jezelf. Een plek waar iedereen zich thuis voelt. Ga je het avontuur aan, de kust aan, permanent op het strand!

Het wordt een ontdekkingsreis en jij kan mee!

Voor de oproepkrachten; de maanden juni/juli/augustus minimaal 20 uur per week.

Zit het koken in je? Ben je enthousiast? Houd je van verse producten? Het ambacht?! Spreekt het strand je aan? Wil je werken aan een van de mooiste plekken van Nederland? Met een team dat voor elkaar door het vuur gaat? Wil je groeien op vele fronten?

Spreek dit je aan? Dan ben jij degene!

Stuur een mail naar Jeroen Klepper: jeroenklepper@hotmail.com


 

Restaurant Bergen Binnen

Restaurant Bergen Binnen is op zoek naar partimers in de bediening én een fulltime zelfstandig werkende kok. Enige ervaring is vereist. Reageer voor meer info via: info@bergen binnen.nl


Restaurant De Duinerij in Bergen aan Zee

Restaurant De Duinerij in Bergen aan Zee is per direct op zoek naar: Personeel voor de bediening, fulltime/parttime.

Heb je zin om bij ons te komen werken stuur een mailtje naar info@deduinerij.nl t.a.v. Yvonne Meijer.


‘Het Huis met de Pilaren’

Gezocht. Per direct. Medewerk(st)er bediening

Voor ons restaurant ‘Het Huis met de Pilaren’ in Bergen.

Zoek jij een leuke Full-time baan, neem dan contact met ons op. Tel. 072-5812187

Email. pilaren@quicknet.nl Of kom langs.


Proeflokaal Café d’Alderliefste

Proeflokaal Café d’Alderliefste zoekt collega’s. Ben jij een horecakanjer van 22 jaar of ouder met veel ervaring, en horeca papieren? Ben jij gastgericht? heb je goede productkennis? Dan zijn we dus op zoek naar JOU! Laat van je horen en stuur ons een mail. info@cafe-Alderliefste.nl


Zend je vacature naar: info@flessenpostuitbergen.nl o.v.v. ´Horecapersoneel´

Meer 'Horeca':

waarom in de horeca werken goed is voor je carrière. Door Manon Heitkamp

16 februari 2018

Je leert prioriteiten stellen

Werken in de horeca is populair onder jongeren en studenten. Het is niet alleen leuk, maar je leert ook een hoop door te werken in de horeca. Deze ervaring neem je voor altijd met je mee en kan wellicht van toegevoegde waarde zijn in je verdere carrière.

Rondje horeca...7

16 februari 2018

Na een aantal jaren rust ‘op het rookfront’ zal deze uitspraak voor enorme onrust zorgen onder horecaondernemers

In een eerste reactie laat Koninklijke Horeca Nederland (KHN) weten ‘teleurgesteld’ te zijn in de uitspraak van het hof in Den Haag. Dat bepaalde deze week dat rookruimtes niet langer mogen in de horeca.

KHN stuurt brandbrief naar VWS over verbod rookruimtes

16 februari 2018

Veel horecaondernemers hebben tienduizenden euro’s geïnvesteerd

Koninklijke Horeca Nederland heeft een brandbrief naar staatssecretaris Blokhuis van VWS gestuurd om haar zorgen te uiten over het verbod op rookruimten in de horeca.

Rondje horeca...6

9 februari 2018

Fijne culinaire thema’s bij Bergense restaurants

Lekker uit eten kun je natuurlijk overal in ons dorp, maar hoe leuk is het om met een gezelschap aan te schuiven bij een special georganiseerd culinair evenement. Ik heb er een aantal voor u op een rijtje gezet.

Lekker met je lief uit eten op Valentijnsdag

9 februari 2018

Waar en wanneer: In de beste Bergense restaurants op 14 februari a.s.

Je kunt je lief  een roos geven of een kaartje sturen, maar wat dacht je van een romantisch diner in een van de vele fijne Bergense restaurants? De liefde wordt deze woensdag wereldwijd gevierd.

Samenvatting van de horeca conceptnota gemeente Bergen

14 februari 2018

Verruimen openingstijden strandexploitanten

De conceptnota zal nog aan het college voorgelegd worden. Een goed functionerende horecabranche is van belang voor het aantrekken van bezoekers, waaronder toeristen en winkelend publiek, maar ook een belangrijke vestigingsvoorwaarde voor bewoners en bedrijven. De horeca fungeert als ontmoetingsplek van bewoners, bezoekers en voor flexwerkers.

Rondje horeca... 5

2 februari 2018

Nieuw in Bergen, de Bourgondiër bij je thuis

De Bourgondiër ‘bij je thuis’ is sinds een aantal weken het thuisbezorgrestaurant van de sympathieke chef-kok Tim Bakker. Nadat Tim de laatste tien jaar o.a. als chef-kok bij restaurant Van Speijk heeft gewerkt en momenteel eigenaar is van Café MontBlanc, is hij nu begonnen met het bezorgen van fijne gerechten uit verschillende werelddelen.

Heb jij wel eens nagedacht over een fijne job in de Bergense horeca?

19 januari 2018

Elf kenmerken van een geboren gastvrouw en -heer

Gastvrijheid, wat is dat nou precies? Sommige mensen stralen het van nature uit, anderen moeten er hard voor werken. Het is een gevoel wat moeilijk te definiëren is. Toch herken je het meteen als iemand gastvrij is!

Vanaf half februari van start, Egmonds abdijbier uit de eigen ketels

25 januari 2018

Abdijbier Sancti Adalberti. Het eerste bier wordt opgedragen aan graaf Lamoraal van Egmont

Brouwerij Egmond gaat half februari officieel van start. De opening wordt verricht door abt Gerard Mathijsen van de Sint Adelbertabdij en burgemeester Hetty Hafkamp. Zij zullen het productieproces starten voor het eerste Egmonds abdijbier uit de eigen ketels sinds de verwoesting van de abdij in 1573.

Uitnodiging voor horecaondernemers...

25 januari 2018

Kennissessie ‘Kansen in de Horeca’ op 14 februari

De Horeca in de regio Bergen is goud waard! Want de horeca in combinatie met de prachtige omgeving, trekt veel publiek. Daarbij is de horeca ook zeer innovatief. Deze innovaties zijn vaak vooral gericht op de beleving van de gasten en de kwaliteit van producten.

Bistronomie ’t Parkje weer open. Nieuwe kaart, nieuwe gezichten, nieuwe activiteiten

26 januari 2018

Remco Tensen nieuwe Chefkok

Bistronomie ’t Parkje was zo’n twee weken dicht om na de drukte van de feestdagen weer een frisse wind door de zaak te kunnen laten waaien. Dat is gelukt! Vanaf vandaag treft u Remco Tensen als chef-kok aan in de keuken.

Restaurant Bergen Binnen bestaat 10 jaar

26 januari 2018

Special 3 gangen jubileum menu

Het is in februari alweer 10 jaar geleden dat Sander Houtenbos en Natasja Klaver restaurant Bergen Binnen overnamen. Ze zijn indertijd begonnen met een laagdrempelige kaart, maar door de jaren heen is het niveau aanzienlijk gestegen en daar zijn ze best trots op.

Rondje horeca...

26 januari 2018

Een van Frankrijks grootste culinaire helden is niet meer RIP

De wereldberoemde Franse topkok Paul Bocuse is vorige week in zijn slaap overleden Hij is 91 jaar oud geworden. Bocuse was een van de grondleggers van de Nouvelle Cuisine, waarmee hij alle regels van de Franse keuken overboord gooide.

Horecatrends in 2018: Alcohol op z'n retour

19 januari 2018

Maar of dat ook voor Bergen geldt...

Er komen steeds meer alcoholvrije bieren en cocktails in cafés en ook restaurants die een alcoholvrij arrangement bieden. Dan krijg je bijvoorbeeld gefermenteerde drankjes of een heel bijzondere thee, wat je in de Aziatische keuken al veel vaker ziet.

Rondje horeca...

19 januari 2018

Rijstepap, maar dan uit de culinaire zevende hemel

Als er één gerecht is waar ik echt dol op ben, dan is het wel risotto. En dan met name truffelrisotto. Ik maak het zelf met enige regelmaat, maar als ik in een restaurant ben waar het op de kaart staat, dan is mijn keuze snel gemaakt. De voorlaatste keer dat ik het mocht proeven, was op oudejaarsavond bij The Bourbon Room. Aan tafel bereid door eigenaar Sherwin. Voortreffelijk!

Rondje horeca...

Waar Bergen uniek in is

Bergenaren zijn als het om gezelligheid gaat echte ‘die hards’, want zeg nou zelf… wie bedenkt het om na oudejaarsavond op de eerste dag van het nieuwe jaar gelijk weer vol gas te geven en na de champagneplons in Bergen aan Zee even een warme douche te nemen en daarna gelijk het feestgedruis weer in te rollen?

Altijd al vinoloog willen worden?

12 januari 2018

Heb je serieuze wijnambities? Je bent dan bij de Vinologenopleiding aan het juiste adres

Onconventioneel met een unieke online leermethode. De Vinologenopleiding is een wijnopleiding voor zowel mensen die wijn als hobby hebben en een serieuze wijnopleiding willen volgen als voor mensen die beroepsmatig een wijnopleiding willen volgen.

Restaurants komen met concurrent voor reserveringssite Iens

12 januari 2018

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) lanceert 'Bookdinners'

Uit onvrede over de hoge kosten en macht van reserveringssite Iens komt de restaurantbranche met een eigen, concurrerende site. Koninklijke Horeca Nederland (KHN) lanceert 'Bookdinners' eerder deze week op de Horecava-beurs.

Hotel blooming door Zoover uitgekozen tot beste accommodatie van Noord-Holland

En het 5e best scorende hotel van heel Nederland!

Dit jaar is er een nieuwe Award uitgereikt: de Zoover Award Regiowinnaar. In de twaalf provincies en de Waddeneilanden hebben de best scorende accommodaties een Zoover Award Regiowinnaar ontvangen.

Rondje horeca...

12 januari 2018

En toen was er even rust

De feestdagen zijn achter de rug en de Ruïnekerk IJsbaan is afgebroken. U, ik en de horeca moeten de saaie wintermanden door zien te komen. De boog kan natuurlijk niet altijd gespannen zijn, dus logisch dat iedereen nu even op adem moet komen.

Terug