Gepland voor het najaar… Flessenpost KUNST-special op komst. Support Your Locals

Geen officiële Kunst10Daagse, maar genoeg kunst te beleven in de maand oktober

Gepland voor het najaar… Flessenpost KUNST-special op komst. Support Your Locals

Dit jaar zal door de coronacrisis geen officiële Kunst10Daagse plaatsvinden. Afgelopen week heeft de redactie geïnformeerd bij diverse betrokken partijen. Wat blijkt? Galeries en individuele kunstenaars in Bergen exposeren in de maand oktober in Bergen en Bergen aan Zee. In eigen huizen, ateliers en tuinen, volgens de RIVM-richtlijnen en op persoonlijke titel.

De Flessenpost uit Bergen biedt tegen gereduceerd tarief de mogelijkheid om door middel van persberichten en foto’s deel te nemen in de KUNST-special. Bezoekers willen vanzelfsprekend wel weten wie, wat en waar het aanbod is.

Individuele kunstenaars betalen €100,- ex BTW inclusief opmaak voor een vermelding in het KUNST-katern. Oplage van deze speciale editie: 15.000 exemplaren.

De geboden ruimte: Tekst (55 woorden) en max. 2 foto’s (1 MB per stuk) met vanzelfsprekend het adres van de plek waar u exposeert.

U kunt uw bevestiging en materiaal zenden aan:  [email protected]

Let op! Het kan zijn dat u voor het openstellen van uw atelier of expositie-locatie
een ontheffing of vergunning nodig hebt van de gemeente.
Als u daarover twijfelt of als u het zeker wilt weten wat er voor uw expositie geldt, dan neemt u contact op met de gemeente Bergen, Afdeling APV (072) 8880000, 0625756160 (whats app (ma/vr) of [email protected] nh.nl

Foto: werk van de Bergense kunstenaar Erik Tierolf