Gaat een Bergenaar er met de hoofdprijs vandoor…

7 april bij SBS6: inwoners Bergen jagen op miljoenen in Postcode Loterij

Gaat een Bergenaar er met de hoofdprijs vandoor…

Een spannend vooruitzicht voor vijftig inwoners van Bergen uit postcodegebied 1861. Zij nemen plaats in de studio van Postcode Loterij Miljoenenjacht en strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro. Of de inwoners van Bergen daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 7 april vanaf 19.55 uur te zien bij SBS6.

Gonda is een van de gelukkigen die naar de Miljoenenjachtstudio gaat. Ze is helemaal voorbereid op haar bezoek: “Ik ga nog wat uitzendingen terugkijken, dan weet ik precies wat me te wachten staat”, zegt ze blij. Als ze met een mooie geldprijs naar huis gaat, heeft Gonda al een leuke bestemming gevonden. “Als het zo mag zijn dat ik win, dan zou ik een huisje kopen op een plek waar de zon lekker vaak schijnt.”

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro
De vijftig inwoners van Bergen zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de vijfhonderd aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

Bron: Mediapartner RTV80