Foto van de week… spontane reactie Bergens echtpaar op, ‘Real ‘message in a bottle’

Je zal straks maar een van de gelukkigen zijn! Jutten langs het strand...

Foto van de week… spontane reactie Bergens echtpaar op, ‘Real ‘message in a bottle’

Greetje en Ruud Luder uit Bergen zijn al jaren groot fan van de Flessenpost en stuurden de redactie onderstaande foto en een kort bericht. “We lezen de Flessenpost al vele jaren, met veel genoegen. Moedig voorwaarts en we zien uit naar jullie leuke actie.”

Op 6 september a.s. spoelt het 500ste Flesje (14e jaargang) bij de lezers in de mailbox aan

Dit unieke moment willen we niet zonder de nodige aandacht en publiciteit voorbij laten gaan. Dus hebben we een ludieke actie bedacht die in die week (Jazz & Sail weekend) van start zal gaan.

Via de Flessenpost en ook andere lokale en landelijke media communiceren wij het volgende.

In week 36 vertrekt de redactie in samenwerking met de reddingsbrigade richting zee. Daar worden uiteindelijk onder toeziend oog van een camerateam en mensen uit de media een 30 tot 40-tal Flessenpostjes tussen Egmond en Camperduin te water gelaten.

De vinders zullen beloond worden met… Dat is dus aan u. Lijkt het u leuk om uw onderneming in de spotlights te zetten middels een diner, geschenkbon of ander leuk cadeautje? Aan u te bedenken wat leuk is voor de lezers, maar vooral de uiteindelijke vinders van de Flessenpost. En natuurlijk besteden we daar ook weer aandacht aan in de media.

Kortom een ludieke actie, waarmee we ondernemers én Bergen weer eens positief op de kaart gaan zetten.

Inmiddels hebben tientallen ondernemers zich enthousiast aangemeld. Wilt u ook uw eigen ‘message in a bottle’ aan laten spoelen op de kust? Laat het ons weten via: [email protected] of bel even naar: 06-29449917.

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Foto van de week… spontane reactie Bergens echtpaar op, ‘Real ‘message in a bottle’ Foto van de week… spontane reactie Bergens echtpaar op, ‘Real ‘message in a bottle’