Fit4lady Bergen is dit jaar als Beste Fitnessclub van Bergen gekozen

Iedere vrouw is welkom voor een GRATIS proefles

Fit4lady Bergen is dit jaar als Beste Fitnessclub van Bergen gekozen

Franchiseneemster Mariska Bom is enorm blij met deze publieksprijs. “Onze leden vinden dat wij deze award verdiend hebben. En dat is echt de mooiste prijs die een ondernemer kan krijgen”, aldus Mariska Bom.

De Dutch Fitness Award is een publieks-  én vakjury prijs die ieder jaar wordt uitgereikt aan de beste personal trainers en fitnessclubs door heel Nederland. De missie van de organisatie is om de fitnessbranche in het zonnetje te zetten. Deze branche werd enorm hard getroffen door de lockdowns.
De fitnessclubs worden genomineerd door een vakjury. Daarna kan het publiek stemmen. Het gaat niet alleen om het aantal stemmen, maar ook om waardering en een rapportcijfer voor kwaliteit, prestatie en waardering.
De club van Bergen scoorde dit jaar als winnaar. Fit4lady valt al sinds 2014 achtereen in de prijzen als keten met een geweldig fitnessconcept voor vrouwen, door vrouwen. Bij Fit4lady train je in een circuit van 30 minuten. In dit circuit staan steps en apparaten. De steps zijn voor het conditionele gedeelte, de apparaten voor de krachttraining. Je wisselt iedere 45 seconden tussen deze twee.

Daarmee is bewezen dat vrouwen hun grenzen opzoeken en dan, heel kort, net even wat meer weerstand op zoeken. Zo wordt de conditie versterkt en bereik je meer kracht. De apparaten werken op weerstand. Hoe meer kracht men zet, hoe zwaarder de training wordt. Daarom kan iedereen bij Fit4lady op haar eigen niveau trainen.
“Een proefles bij Fit4lady Bergen aanvragen is heel eenvoudig. Stap bij ons binnen en maak een afspraak of ga naar de website en klik op ‘Gratis Proefles aanvragen’. Een afspraak is dan zo gemaakt”, aldus Mariska Bom “Iedere vrouw is welkom: trainen op je eigen niveau, werken aan je eigen doelen met begeleiding van jouw sportcoach. Dat maakt dat wij kunnen doen wat we beloven: slimmer sporten, extra energie!”

Sporten bij de Beste Fitnessclub van Bergen: iedere vrouw is welkom voor een GRATIS proefles. (Foto: Marjolein Moens)