En de winnaar is… Nancy Wolters

Elske Doets schreef haar tweede boek, ‘Bloei’ en geeft een gesigneerd exemplaar weg

En de winnaar is… Nancy Wolters

Op 22 juni komt haar nieuwe boek uit. In samenwerking met boekhandel Thomas verloot Flessenpost twee gesigneerde exemplaren. Vandaag, 19 juli maken we de winnaar via de Flessenpost bekend. I.v.m. vakantie van het Flesje kregen de dames eerst ook nog een heerlijke fles Cava.

Foto: vlnr Harry Steunenberg en Nancy Wolters 

Het nieuwe boek van Elske Doets uit Bergen kwam donderdag van de drukker, maar de boekpresentatie vond eigenlijk vorige week plaats tijdens een wandeling door de duinen bij Bergen met Twan Huys. In de podcast die hiervan is gemaakt, spreekt de zakenvrouw van het jaar 2017 en eigenaar van Doets Reizen in Heerhugowaard over haar nieuwe kijk op economische voorspoed.

Bloei in plaats van groei bepleit de zakenvrouw in het nieuwe boek. Het verschijnt 22 juni. Doets schetst erin de contouren van een economie in de ‘volgende fase’ die levensgeluk niet langer als een bijproduct van welvaart beschouwt, maar als de absolute kern. Een gesigneerd exemplaar van het nieuwe boek ‘Bloei’ geven de rotaryclubs in de regio Alkmaar kado aan tien mensen die dit boek door familie of vrienden wordt gegund.

Elske sprak met Twan Huys al wandelend door Bergen over haar boek. Klik hier voor de *podcast