Een evenement organiseren in de gemeente Bergen aankomend jaar…

Meld het aan bij de gemeente!

In onze regio worden veel grote en kleine evenementen georganiseerd, zo ook in onze gemeente. Deze evenementen vragen de nodige aandacht van de organisaties zelf, maar ook van de gemeente en de hulpdiensten.

Regionale evenementenkalender Veiligheidsregio NHN
De Veiligheidsregio NHN en de gemeenten houden samen een regionale evenementenkalender bij. Op deze kalender plaatst de gemeente alle evenementen die aangemeld zijn. Zo heeft de Veiligheidsregio NHN goed inzicht in alle evenementen in de regio en kan daaraan de benodigde inzet van de hulpdiensten (brandweer, politie en ambulance) koppelen.

Evenement organiseren in 2023
Organiseert u in 2023 een evenement in onze gemeente? Meld uw evenement uiterlijk 24 oktober 2022 bij ons aan. Alleen dan kan de Veiligheidsregio NHN op tijd de inzet van de hulpdiensten beoordelen.
U vindt het formulier ‘Aanmelden regionale evenementenkalender’ op www.bergen-nh.nl.

Let op
Dat u uw evenement bij ons aanmeldt, betekent niet automatisch dat u een evenementenvergunning krijgt. Een evenementenvergunning vraagt u namelijk pas aan na uw melding en nadat de regionale evenementenkalender is goedgekeurd door de Veiligheidsregio NHN. De goedkeuring gebeurt meestal in januari van het betreffende jaar.

Meer informatie?
Hebt u nog vragen over de regionale evenementenkalender, het meldingsformulier 2023 of het indienen van een aanvraag van een evenementenvergunning, mailt u dan naar [email protected].