“De oude dame” doet het nog top!

Met dank aan de vele sponsors

“De oude dame” doet het nog top!

Vanuit de brandweerkazerne aan de Landweg vertrekt met enige regelmaat de brandweerladderwagen 651 om in ons dorp Bergen maar ook in de regio aan een evenement deel te nemen. U heeft de inmiddels 63 jaar “oude dame” vast wel eens voorbij zien komen. Of zelfs meegereden met een rit op Koningsdag, die inmiddels een traditie mag heten.

Ook tijdens de intocht van Sinterklaas dit jaar op zaterdag 23 november kleurt de brandweerladderwagen weer fel rood in de bonte optocht die door het centrum slingert. In coronatijd is de ”oude dame” ingezet voor het rondbrengen van maaltijden tijdens een ludieke actie van restaurant Fabels en met het spandoek ‘Support your Locals’ is er de noodzakelijke aandacht gevraagd voor onze lokale ondernemers.

Een groep van 12 enthousiaste [oud] brandweerlieden houden dit stuk brandweerhistorie nu alweer 23 jaar in goede staat en daarin worden we gesteund door onze trouwe sponsorschare. Onze sponsors staan op fraai vormgegeven banners die bij elk evenement en voor het publiek zichtbaar neergezet worden.
We willen de brandweerladderwagen 651 nog heel lang op de weg houden!!! Wilt u dat ook? Neem dan contact op met Henk Vermeulen via: [email protected].

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

“De oude dame” doet het nog top! “De oude dame” doet het nog top!