De gouden tip van Duynstreek Makelaars….

Onderweg 21 - Schoorl

De gouden tip van Duynstreek Makelaars….

Aan de rand van Schoorl verscholen in het groen ligt deze goed onderhouden WOONBOERDERIJ ‘De Boefjeshoeve’ met PAARDENVERBLIJF en WEILAND slechts op 5 minuten fietsafstand van het dorp en het bekende Schoorlse bos- en duingebied met het strand. Met de auto bent u via de N9 binnen 15 minuten in Alkmaar en het kunstenaarsdorp Bergen ligt op ca. 6 km afstand.

De woning heeft inpandig een fraaie BED & BREAKFAST en op het perceel staat een ook nog een RECREATIEWONING welke eventueel vergroot mag worden. De paardenstal met inpandige zadelkamer en toegang tot een paddock maken het stallen van uw eigen paard(en) mogelijk!

Rondom de stolp ligt een luwe, fraai aangelegde tuin ingericht met diverse tuinkamers, houten berging, opstelplaats voor zonnepanelen en een praktische achteruitgang met fraai Engels hekwerk. Deze prachtige plek leent zich om heerlijk te genieten van de rust, eigen dieren en het fraaie polderlandschap.

De woning ligt erg rustig aan de oostkant van Schoorl, nabij enkele vrijstaande stolpen en biedt vrij uitzicht over weilanden en de polder. In de tuin heeft u veel privacy. De ligging is echter niet afgelegen, het gezellige toeristendorp Schoorl is in enkele minuten op de fiets bereikbaar en op loopafstand ligt Plan oost, een woonwijk met vele gezinnen. De (basis)school is dichtbij gelegen en per fiets binnen 10 minuten te bereiken.

Het betreft een ideaal gezinshuis met veel ruimte en mogelijkheden, werkelijk een prachtig plek om te wonen. Wilt u graag landelijk wonen en eigenaar worden van deze prachtige boerderij met groot erf, dan bent u hartelijk welkom voor een bezichtiging.

Meer informatie en foto’s zijn te vinden op www.duynstreek.nl Voor een bezichtiging belt u met 072-20 20 125.