De gouden tip van Duynstreek Makelaars…

Fabriekserf 28 - Alkmaar

De gouden tip van Duynstreek Makelaars…

Royaal 4 kamer appartement met fantastisch uitzicht!

Riant en uniek gelegen 4 KAMERAPPARTEMENT met een zonnig DAKTERRAS op het zuidwesten en een prachtig uitzicht over het Noordhollandsch kanaal en de binnenstad van Alkmaar. Dit appartement heeft misschien wel het mooiste uitzicht van Alkmaar. Het is gelegen in de voormalige Ringers chocoladefabriek en heeft de daarbij behorende industriële kenmerken zoals bijvoorbeeld hoge plafonds en grote stalen ramen. Het appartement is in mei 2023 opgeleverd.

Het appartement is gelegen op de derde verdieping en heeft een vloeroppervlak van 177 m2 en een 40 m2 groot dakterras. Het appartement heeft twee keukens, 2 badkamers en twee parkeerplaatsen. Het gehele appartement heeft een bijzonder hoog afwerkingsniveau en biedt de mogelijkheid tot het realiseren van een apart woongedeelte (inclusief eigen badkamer, keuken, toilet en toegang tot het terras). Het huis heeft voor het creëren van een warme sfeer een extra Casambi-belichtingssysteem en heeft uiteraard een A++ energielabel.

Alle belangrijke voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar. Pal om de hoek bevindt zich een winkelcentrum met een grote Albert Heijn, en via een loopbrug ben je direct in het centrum van de stad. Het NS- station, het theater en de bioscoop liggen op respectievelijk 10, 5 en 5 minuten loopafstand. De zee en het strand zijn in ruim 15 minuten met de auto bereikbaar. Ook is Amsterdam of Haarlem eenvoudig vanuit Alkmaar aan te rijden.

Meer informatie en foto’s zijn te vinden op www.duynstreek.nl Voor een bezichtiging belt u met 072-20 20 125.