De Bergense Hetty Houtenbos... heeft eigenlijk alles in huis

UP-store is leuk omdat er altijd wel iets moois te vinden is

De Bergense Hetty Houtenbos... heeft eigenlijk alles in huis

Ken je Up-Store al? Het is een online én offline winkel aan de Edisonweg in Alkmaar die eigenlijk alles verkoopt wat er maar voorbij komt. Het is een marktplaats voor producten met een verhaal.

Hetty: “Ik ben geboren en getogen in Bergen, maar voor deze onderneming had ik veel ruimte nodig, dus belandde ik in Alkmaar. Bij Up-Store verkopen we werkelijk van alles. Ook doen we kleine reparaties en opknapwerk, waarmee we werk creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.”

Circulaire winkel
“We zijn een circulaire winkel waar we zo min mogelijk weggooien en elke kans pakken om spullen nog een keer te gebruiken. In ons fraaie winkelpand vind je allerlei artikelen, die trouwens ook op Marktplaats staan. Heb je een oogje op een item? Dan kun je het in de winkel nog net even beter bekijken.”

UP-store is leuk omdat er altijd wel  iets moois te vinden is. Fijn voor het milieu omdat oude spullen niet naar de afvalberg gaan. Lekker wanneer gebruikte producten nog wat geld voor u kunnen opleveren. Mooi voor onze samenleving omdat we er mensen mee aan het werk helpen.

Edisonweg 7E,
1821 BN Alkmaar
[email protected]
www.up-store.nl
06-57198630
Openingstijden
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: op afspraak