De Bergense Elisah (35) heeft dringend hulp nodig

Via dit artikel kunt u een bijdrage doen voor haar levensreddende operatie

De Bergense Elisah (35) heeft dringend hulp nodig

Mijn naam is Elisah Binnewijzend. Pas geleden heb ik nieuwe diagnoses gekregen waaruit blijkt dat ik spoedig geopereerd moet worden, omdat deze aandoeningen levensbedreigend zijn.
In een notendop zal ik beschrijven wat mijn nieuwe diagnoses zijn.

Ik heb:
een extreem instabiele nek,
een hersenstam die platgedrukt wordt,
verzakte kleine hersenen (het onderste stukje van de kleine hersenen ligt hierbij niet meer in de schedel, maar reikt tot in het wervelkanaal),
beklemde ader tussen hals en hoofd (dit zorgt ervoor dat de afvoer van het bloed niet goed verloopt met als resultaat een te hoge hersendruk),
een nek hernia,
een beschadigde atlas.

Ik heb de laatste jaren verschillende artsen gezien, maar toen ik afgelopen jaar (2019) naar Londen moest voor een upright MRI kwam men er achter dat het allemaal veel gecompliceerder is dan men in Nederland dacht. Er is op dit moment geen specialist in Nederland die deze operatie kan verrichten.
De enige neurochirurg in heel Europa die gespecialiseerd is in mijn problematiek is gevestigd in Barcelona. Ik ben ook al bij hem geweest voor verder onderzoek en een consult en het blijkt allemaal zeer gecompliceerd en ernstig te zijn.

Omdat er in Nederland geen artsen zijn die mij kunnen opereren, vergoedt ons zorgverzekeringssysteem de operatie niet.
Helaas moet ik daarom de operatie zelf betalen. Voor mij is het onmogelijk om dit bedrag zelf te bekostigen.
Daarom ben ik samen met mijn familie een crowdfunding begonnen om hopelijk het bedrag van € 95.000 in te zamelen, zodat ik op korte termijn in 2020 geopereerd kan worden.

U kunt hier een bijdrage (hoe klein ook) leveren voor haar levensreddende operatie.