De Beeck komt langzaam maar zeker weer tot leven…

Een van onze doelstellingen is De Beeck voor elke Bergenaar een interessante locatie te maken waar sport en bewegen centraal staan

De Beeck komt langzaam maar zeker weer tot leven…

Holland Sport tekende eerder deze week alweer een mooie samenwerking voor De Beeck. Deze keer met Bodyvit Personel Training. Vanaf de opening op 1 september mogen alle leden van Bodyvit gratis komen zwemmen in De Beeck. Eddy Bakker, manager exploitatie Holland Sport en Mischa de Jong, eigenaar van Bodyvit zetten met een grote glimlach hun handtekening onder het contract.

De Jong: “De samenwerking past perfect in onze visie om iedereen individueel zo goed mogelijk te begeleiden om zijn eigen gezondheidsdoelstellingen te realiseren. Zwemmen en krachttraining gaan ontzettend goed samen.” De zwembeweging is erg goed voor de spiersouplesse. Dat geldt voor mensen van alle leeftijden, maar het meest voor ouderen bij wie de spierkracht en lenigheid afneemt. “Bij Bodyvit is het vrije inloop dus zit je niet vast aan vaste tijden of lessen maar kun je komen sporten wanneer jou dat uitkomt,” vertelt De Jong. Dat laatste past ook in de doelstelling van Eddy Bakker.
Eddy Bakker: “Een van onze doelstellingen is De Beeck voor elke Bergenaar een interessante locatie te maken waar sport en bewegen centraal staan. Onderlinge samenwerkingen zoals die met Bodyvit gaan daar zeker aan bijdragen. Ook voor de ouders van leszwemmers is de sportschool in De Beeck een mooie aanvulling. Hoe mooi om straks ouders de mogelijkheid te geven zelf ook te sporten terwijl hun kinderen zwemles volgen. Daar wordt toch iedereen blij van?”

Bodyvit is al jaren een instituut voor personal training, smallgroup training en lifestylebegeleiding in Bergen en omstreken. De sportschool met persoonlijke begeleiding is een groot succes en was al een tijdje klaar voor uitbreiding. In De Beeck opent Bodyvit na de zomer een fonkelnieuw en eersteklas fitnessparadijs van 600m2 waar je met of zonder afspraak kunt trainen. In de nieuwe gym kun je straks ook terecht bij een fysio- of een manueeltherapeut, een masseur en een diëtist. Zwemmen, fitness, trainingen, herstel en advies: je vindt straks alles op het gebied van vitaliteit op één plek in het nieuwe sportcentrum.

Klik op de foto voor een uitvergroting.