Culinaire tip van de week: Mason jar noodles
Recept van May Anema
Gepubliceerd: 26 mei 2023
Ingrediënten:
– voorgekookte noodles
– gerookte kipfilet in stukjes
– wortel julienne
– taugé
– bosui
– edamame boontjes
– boschampignons
– rode puntpaprika
– koriander
– rode currypasta
– sojasaus
– vissaus
– cocoscrème santen of kokosmelk
– grote weckpotten
Vul de weckpotten met de noodles, kipfilet, wortel, paprika, champignons, edamame boontjes, taugé en bosui en leg er naar smaak koriander op. Leg boven op het geheel een flink stuk cocoscrème, een eetlepel rode curry, een paar druppels vissaus en een scheut sojasaus. Zo kun je de weckpotten bewaren in de koelkast tot gebruik. Je hoeft er alleen maar kokend water bij te doen tot de rand, paar minuten dicht doen en daarna even roeren zodat je er heerlijk van kunt gaan genieten! Laat het weer ruim smaken!
Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.