Culinaire hoogstandjes uit de Bergense keukens

Vegetarisch culinair genieten.... ook dat regelen we voor je!

De feestdagen liggen alweer even achter ons, en ook de meeste nieuwjaarsborrels zijn genuttigd. 2018 is begonnen! Dus wat mij betreft hoogste tijd om de goede voornemens om te zetten in actie.

Bij velen van ons zijn de goede voornemens dit jaar wederom geen verassing. We gaan meer sporten, bewuster eten en meer genieten van elk moment. Mensen gaan niet voor niets steeds meer hun best doen om bewuster te eten. En dat doen zij niet voor niets. Of je nu kiest voor een vegetarisch, semi-vegetarisch, flexitarisch of veganistisch dieet, het draagt allemaal bij aan een betere wereld. Het vermindert niet alleen de hoeveelheid dieren in de vee-industrie, maar ook de uitstoot van de broeikasgassen en als laatste, zeker niet onbelangrijke aspect, het is goed voor je gezondheid. Veel goede argumenten dus om dit voornemen vooral te integreren in je dagelijks leven.

Bewuster bezig zijn met eten, wil natuurlijk niet zeggen dat je niet culinair kunt genieten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een overheerlijke romige pastinaaksoep met gebrande hazelnoten om een gure winterdag mee af te sluiten? Je maakt supersimpel de vegetarische variant door de hamreepjes weg te laten. Maar ook voor culinair genieten met mensen die je avond een gouden randje geven, heeft Van Kokenou overheerlijke vegetarische gerechten. Of je nu een 4-gangen diner wilt bereiden, of juist na de decembermaand kiest voor iets minder. Je kunt kiezen voor een mooie winterse open ravioli bereiden met wilde paddestoelen, spinazie en een puree van pastinaak.  Zoveel prachtige aardse smaken samen laten je daadwerkelijk proeven hoe de winter ook kan smaken.

Dus nodig je vrienden, inclusief hun goede voornemens, gewoon lekker uit om die mooie avond samen te beleven. Ook als je je weer volop op je werk gestort hebt, want wij regelen alles voor je! De knisperverse ingrediënten en duidelijke receptenkaarten brengt Van Kokenou bij jou op de deurmat, zodat je alleen nog maar hoeft te koken en genieten! Zo wordt die saaie grijze januari maand ineens een stuk leuker!

Blijf genieten! Ook in 2018!