Crowdfundingsactie voor alle gedupeerde bedrijven van de brand op het Plein

Bergen komt in actie... Doet u mee? Helpt u mee? Wilt u ze ook een steuntje in de rug geven?

Crowdfundingsactie voor alle gedupeerde bedrijven van de brand op het Plein

Een groep betrokken Bergense inwoners heeft een crowdfundingsactie opgestart om alle gedupeerde bedrijven te ondersteunen. Vorige week hebben we allemaal beleefd hoe binnen een mum van tijd het volledige levenswerk van vele ondernemer in  het centrum van Bergen tot stilstand kwam.

Jaren van hard werken en opbouwen van hun bedrijf was in enkele uren tot as gereduceerd. In totaal zijn zeven bedrijven zwaar gedupeerd in hun bedrijfsvoering. Wij willen al deze ondernemers graag een beetje helpen. Een beetje laten zien dat we aan ze denken, dat we er voor ze willen zijn als meelevende Bergenaren.

Omdat elk bedrijf natuurlijk een heel ander aandeel van schade heeft, hebben wij besloten dat wij het opgehaalde bedrag naar rato zullen verdelen. Wij zullen dit niet alleen doen. Wij zullen dit in een comité bepalen en verdelen. Deze boekhouding is voor elke donateur volledig inzichtelijk. Elk bedrijf (de huurders) zal dus een evenredig deel krijgen. Wij zullen dit doen onder toeziend oog van een accountant.

Namens: Merel Haring – Yentl van Velthoven – Mike Jaski

Doet u mee? Helpt u mee? Wilt u ze ook een steuntje in de rug geven?

Klik dan hier voor uw donatie, hoe klein dan ook. Het streef bedrag is € 200.000,-

Alleen is maar alleen en samen als Bergenaren zijn we toch echt sterker!

Klik op de foto voor een uitvergroting.