Coöperatie Bergen Energie (BE) geeft obligaties uit ter financiering van haar project Zonneweide Bergen Fase 3

Open Dagen op zaterdag 14 en zondag 15 oktober

Coöperatie Bergen Energie (BE) geeft obligaties uit ter financiering van haar project Zonneweide Bergen Fase 3

De obligaties kosten € 100,- en geven 5% rente bij een looptijd van 15 jaar. De minimale deelname is met één obligatie. Maximaal kunt u 500 obligaties (€ 50.000,-) aanvragen. Inschrijven kan tot 11 november 2023. Er is een uitgebreid Informatiememorandum beschikbaar via de website.

Elk gezin, bedrijf of instelling in de gemeente Bergen wordt uitgenodigd om mee te doen. Natuurlijk hebben de huidige 200 leden van de coöperatie voorrang bij de toekenning maar de verwachting is dat alle Bergense inschrijvers obligaties kunnen verkrijgen. Ook belangstellenden buiten de gemeente Bergen kunnen zich aanmelden en zij kunnen obligaties nemen als daarvoor ruimte is. Het bestuur van de coöperatie waakt over een juiste verdeling en toekenning. Deelnemers zijn of worden lid van Coöperatie Bergen Energie (BE). De lidmaatschapsbijdrage is € 15,- per jaar. Gezamenlijk zijn de leden eigenaar van de installatie. In het uitgebreide Obligatiememorandum voor Zonneweide Bergen Fase 3 kunt u alles lezen over de toekennings-procedure.

Open Dagen op zaterdag 14 en zondag 15 oktober
Op zaterdag 14 oktober en zondag 15 oktober organiseert de coöperatie Open Dagen van 11.00 tot 16.00 uur bij de zonneweides aan de Bergerweg in Bergen. De toegang is naast Scholten Huize Horeca aan de Bergeweg 125 in Bergen.

Tip: Doe makkelijke schoenen of laarzen aan!

Bij de foto:
Zonneweide Bergen Fase 3 komt aan de  Bergerweg in Bergen ten noorden van de reeds bestaande zonneweides van BE. De installatie krijgt 3250 zonnepanelen van 580 Wp waarmee jaarlijks voor ongeveer 800 huishoudens aan stroom wordt geproduceerd.

Coöperatie Bergen Energie (BE) U.A.
Beek 36, 1862 BK Bergen NH

[email protected]
www.bergenenergie.nl

Klik op de foto voor een uitvergroting.