Deel

advertentie

Coby van Duin van de vuilcontainers bij de Harmonie

Veel aardige mensen...

Coby van Duin van de vuilcontainers bij de Harmonie

Leuke contacten, door het artikel over mij, in de Flessenpost. Hoorde ik vele keren zeggen, mevrouw Duin. Maar het is van Duin! Als ik op maandag-, woensdag- en vrijdagmorgen help met de Papier Containers naar de HVC auto te brengen, die aan de weg staat, dan komt er vaak een mevrouw al vroeg haar oud papier brengen. “Fijn dat ik u tref, ik heb een goede puzzel, wilt u die hebben?”
“Jazeker, daar kan ik altijd iemand mee plezieren en zeker zo’n leuke met al die kleurige auto’s erop!!!”
Zo ook die meneer, die, als hij mij ziet werken, weer eens even naar huis fietst, voor wat spullen, voor wie dan ook.

Nu dat onbegrip: komt er een mevrouw met een grote doos, met een heel stel lege dozen erin. Ik vraag haar die plat te maken, want het was een meer dan half volle PC op deze manier. Ik begin dus te helpen, nou dat wilde deze mevrouw persé niet. Had ik ook nog een toeschouwer die er wat van zei en mij daardoor steunde. Maar nee, mevrouw was er klaar mee. Jammer. Voor iedereen meer ruimte met platte dozen.

Vorige week nog een paar grote blauwe plastic zakken in de PC met PVC-buizen erin. Duidelijk van een bedrijf,
dat eigenlijk een eigen opruimcontainer zou moeten hebben. Gelukkig kon iemand van de Harmonie deze zakken eruit halen.

Zeker, toch ook nog wat leuks. Een ouder Duits echtpaar vroeg mij wat of ik daar bij die PC deed. Lege dozen plat maken en zooi eruit halen. Die meneer vertelde dat hij ook ‘Ehrenamtlich’ werk in Duitsland doet. Maar oh, wat waren ze blij weer naar Holland te mogen reizen. “So gemütlich und schöne Umgebung.” Naar de zee kunnen en wandelingen maken. Héérlijk!

Te wensen dat alles zo goed mag blijven gaan.
Een fijn en zonnig weekend allen.

Gegroet Coby

advertentie
Inschrijven Flessenpost uit Bergen
Dan spoelt het flesje iedere vrijdag aan in je mail
AANMELDEN
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de Flessenpost uit Bergen. U kunt altijd de afmeldlink gebruiken, deze is opgenomen in de nieuwsbrief.
close-link
Terug