Champagne Nieuwjaars Duik 2020 komt er weer aan!

Waar en wanneer: woensdag 1 januari 2020, middenafgang Bergen aan Zee bij Hemingway's Beach

Champagne Nieuwjaars Duik 2020 komt er weer aan!

Jeroen Klepper van Hemingway’s Beach Restaurant en initiator Jelte Tadema hebben wederom het genoegen u uit te nodigen voor De Champagne Nieuwjaars Duik.
Ook dit jaar is het feest gegarandeerd rookworst en soepmutsvrij. “Want”, aldus initiatiefnemers en levensgenieters Klepper en Tadema, “feesten doe je met champagne en niet met worst. Zeker in Bergen op Nieuwjaarsdag.

De duikers én supporters worden weer ruim verwend door onze sponsoren. Behalve een geweldige champagne, hebben we mooie verse oesters van visspecialist Michel Heusy en wintersoep en Glühwein van Hemingway’s. Banketbakkerij Roos verzorgt de overheerlijkste oliebollen. Er is ook aan de kinderen gedacht met volop warme chocomel en appelsap!
Onze funky DJ SALINAS zorgt voor de groovy tunes op het strand.

Tevens loopt er een vakkundige en kritische jury rond (uiteraard geheel undercover), die de winnaars van de verkiezing van Mister én Miss Hottest Cold Dive 2020 selecteert. Dus, dames borst vooruit en heren buik in! De uitreiking van de felbegeerde wisselbekers vindt meteen na de Duik plaats, blijf ook dáárom nog even naborrelen op het strand.

Checklist
– Zelf een flesje bubbels meenemen, om te knallen tijdens de start en om mee ter zee te nemen.
– Soepmuts thuis laten.
– Warm aankleden. Handdoek meenemen.
– Op tijd aanwezig zijn om parkeerproblemen voor te zijn.

Hoe werkt het?

Vanaf 13.00 uur is iedereen welkom op het strand naast Hemingway’s Beach Restaurant. Hapjes en drankjes staan klaar en iedereen maakt zich gereed voor De Grote Plons, onder het genot van al het lekkers en DJ Salinas.

Om 14.30 uur wordt er afgeteld en dan knallen we met z’n allen de kurken en duiken we met het eigen flesje Plop de Noordzee in! Na de duik bubbelen we nog even na op het strand bij Hemingway’s en is de prijsuitreiking.

Daarna thuis heet afdouchen en op naar het dorp voor de roemruchte Bergensche Nieuwjaarsborrel. Zo gaan we het nieuwe jaar weer inluiden!

Tot woensdag 1 januari.
Happy New Year!
Jeroen en Jelte