BOOBIE TRAP genomineerd voor publieksprijs BoekGoud

Bergense schrijfster Ingrid van de Pas vraagt support

De Bergense schrijfster Ingrid van de Pas (59), die eind vorig jaar debuteerde met haar roman BOOBIE TRAP, is genomineerd voor de publieksprijs BoekGoud.

BoekGoud geldt als een erkenning voor de prestaties van de deelnemende auteurs en heeft als doel schrijvers te stimuleren om hun creativiteit ten volle te benutten, te ontwikkelen en te etaleren en daarbij het plezier te ervaren dat met schrijven samengaat.

De publieksverkiezing is opgesplitst in twee ronden. De genomineerde boeken strijden allereerst onderling om de winnaar te worden in hun genre. Het boek met de meeste stemmen in zijn of haar genre wint de eerste ronde.

Stemmen
De eerste ronde duurt van 9 februari t/m 28 februari 2022 12:00 uur. In de tweede ronde strijden alle genrewinnaars tegen elkaar voor de overalltitel. De overallwinnaar is het boek dat in de eerste én tweede ronde gezamenlijk de meeste stemmen heeft verzameld.

Vanaf vandaag kan er via Flessenpost uit Bergen worden gestemd op het boek BOOBIE TRAP van Ingrid.  Dit loopt via site: https://www.boekgoud.nl/stemmen/12321

Vakjury
Bij de vakjuryprijzen maakt de jury een inhoudelijke keuze voor het beste boek in drie verschillende categorieën: ‘Non Fictie’, ‘Fictie’ en ‘YO!’. De vakjuryprijzen worden uitgereikt in deze drie categorieën zodat alle auteurs kans maken.

Op de site www.boobietrap.nl is het boek nog te bestellen.