Deel

advertentie

blooming group zoekt Algemeen Directeur

Een unieke werkomgeving, een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bonus

blooming group zoekt Algemeen Directeur

We zijn een van de leukste bedrijven en we proberen letterlijk en figuurlijk een van de groenste bedrijven van Nederland te zijn. De blooming bedrijvengroep uit Bergen NH bestaat uit blooming hotel & conferentielandgoed, fine dining restaurant Zandhoeve, luxe groepsaccommodatie de blooming Villa, het historisch en schitterend gelegen herenhuis Het Hof met eigen biologische moestuin op Landgoed ’t Oude Hof en een trendy strandpaviljoen blooming beach te Bergen aan Zee. De eigenaar is de stichting blooming, verantwoordelijk voor de coördinatie en begeleiding van de door die stichting geselecteerde maatschappelijke projecten. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is officieel onderdeel van blooming, het stroomt door onze aderen en is een essentieel onderdeel van het blooming DNA.

Blooming heeft 130 medewerkers en is een commercieel horecabedrijf met zowel een zakelijke als leisure markt. Blooming hotel is gelegen midden in de bossen van het Schoorlse Duinreservaat, tussen duin en dorp van Bergen (aan Zee) en heeft 130 hotelkamers, één groepsaccommodatie en 26 vergaderruimtes. Het uitgangspunt van de onderneming is de winsten te herinvesteren in de vorm van maatschappelijk verantwoorde projecten of samenwerkingsverbanden, in de organisatie zelf en in de teams.

Blooming is continu in ontwikkeling. Na de pandemie willen wij weer investeren in onze toekomst: onze medewerkers, een mogelijk tweede hotel, onze MVO-missie, nieuwe F&B concepten voor het hotel, Landgoed Het Hof en blooming beach.

You are…
Een bevlogen en ervaren hotelier met nadrukkelijke aandacht voor mensen: gasten, medewerkers en andere stakeholders. Een toegankelijk en inspirerend leider die mensen bijeen brengt en samen resultaten behaalt. Iemand die onderneemt op een menselijke en maatschappelijk verantwoorde manier. Die passie heeft voor het constant verbeteren en het aanpassen van de organisatie aan de volatiele wereld en het team daar in meeneemt. Je bent een verbinder op zowel het zakelijke als menselijke vlak.

Your responsibilities:
– Het succesvol ondernemen zowel op strategisch en operationeel niveau van de gehele organisatie in al haar facetten: hotel, strandpaviljoen en vergaderlocaties;
– een constructieve en inspirerende cultuur bevorderen voor de medewerkers en gasten;
– het in samenwerking met het stichtingsbestuur verder uitwerken van de toekomststrategie. Bijvoorbeeld: een eventueel tweede hotel, nieuwe F&B concepten;
– het maken, uitvoeren en bijsturen van het budget en monitoren van eindresultaten, maandelijkse voortgangsrapportages en analyses aan de Raad van Commissarissen en het Stichtingsbestuur in samenwerking met de Finance Manager;
– het maken en uitvoeren van een investerings- en onderhoudsplan;
– het op een bevlogen wijze invulling geven aan de maatschappelijke opdracht van stichting blooming en de verankering daarvan, zowel buiten als binnen de organisatie.

Your profile:
– Je bent een mensgericht leider, die hoge werknemers- en gasttevredenheid én maatschappelijk verantwoord ondernemen als uitgangspunt neemt om het bedrijf succesvol te maken;
– een bewezen track record in de hotellerie of conferentiecentrum;
– aantoonbare ervaring met het uitwerken en uitrollen van gastbelevingstrajecten;
– een hands-on werkmentaliteit en oplossingsgerichte werkwijze;
– cijfermatig goed onderlegd en in staat processen te doorgronden en verbeteringen in efficiëntie of effectiviteit te realiseren;
– duidelijke visie over MVO;
– een afgeronde HBO Horeca/Hospitality-opleiding;
– ervaring en affiniteit met Food and Beverage is een pré;
– woonachting in Noord-Holland en op de hoogte van de bijzonderheden van deze regio, de mensen, omgeving en evenementen.

We offer you:
Een unieke werkomgeving, een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bonus. Bij aanvang een jaarcontract, daarna voor onbepaalde tijd.

Heb je zin om te solliciteren? Stuur dan een mail waarin je je bevlogenheid voor deze sector en voor MVO beschrijft met een CV naar het volgende email adres: [email protected]

advertentie

Meer 'Horeca':

Wil jij kans maken op een heerlijk Valentijnsdiner in een van de betere Bergense restaurants?

27 januari 2023

Schrijf een mail naar de Flessenpost en vertel ons waarom jullie dat verdienen...

Inmiddels alweer voor het tiende jaar maken de lezers van de Flessenpost kans op een heerlijk gratis Valentijnsdiner voor twee personen in een van de betere Bergense restaurants. Want... all you need is love!

Rondje horeca 4: nieuws voor de Bergense lekkerbekjes…

27 januari 2023

De Gault&Millau gidslancering 2023 vindt plaats op maandag 13 februari

Tijdens dit event in Utrecht wordt bekendgemaakt welke restaurants tot de absolute top in Nederland behoren volgens het oordeel van de culinaire gids van Gault&Millau.

Lazy Sunday Jazz-middag. Met heerlijke gerechtjes met een passend glas wijn

27 januari 2023

Waar en wanneer: Merlet op zondag 12 februari a.s.

Op deze zondag zal het beste Jazz Trio uit de regio een optreden verzorgen in Merlet! En dit onder het genot van een high wine met de heerlijkste gerechtjes met een passend glas wijn.

Rondje horeca 3: Hotel Victoria in Bergen aan Zee bestaat 50 jaar

20 januari 2023

De tweede foto die u ziet is nog van het oude Hotel Casa Blanca, de naam van het hotel voordat het Hotel Victoria werd. In 1973 is dit hotel overgenomen door Willem Meijer en zijn vier zoons. Al snel kreeg een van de zoons, namelijk Nico Meijer, de leiding over dit hotel en nog altijd is het hotel in handen van de familie. Op dit moment wordt het hotel gerund door de zoon en schoondochter van Nico: Bart Meijer en zijn vrouw Shiri. Van harte namens de Flessenpost.

Ster-chef Jonathan Zandbergen van Merlet in de media (filmpje)

14 januari 2023

Opening Japanse stijl chefs table restaurant

Op de Horecava spraken we chef-kok en ondernemer Jonathan Zandbergen van Merlet in Schoorl. Hij vertelde over hoe het ging met het sterrenstaurant, waar de focus nu ligt én hij deelde een leuk nieuwtje. Zandbergen gaat namelijk een 'Japanse stijl, chefs table' openen. Benieuwd? Bekijk de video óf lees het volledige interview hieronder.

Rondje horeca 2: Robèr Willemsen van KHN: horeca moet prijzen verder verhogen

13 januari 2023

Support Your Lokals!

"De prijzen van eten en drinken op terrassen en in restaurants moeten verder stijgen", zegt Robèr Willemsen, de voorzitter van branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland (KHN).

Het gaat de goede kant op, maar we zijn er nog niet…

13 januari 2023

Inkomsten horeca weer terug op niveau van voor corona

Horecabedrijven verdienden afgelopen jaar in totaal 25,9 miljard euro. Dat is iets meer dan in het laatste jaar voor de pandemie, meldt brancheorganisatie KHN maandag op vakbeurs Horecava. Toch worstelen veel ondernemers nog.

Rondje horeca 1: winnaar bij Fabels eten & drinken (filmpje)

6 januari 2023

Roland Huibers en partner gaan genieten in Lapland

Afgelopen woensdag was de Flessenpost aanwezig bij de uitreiking. Wat was iedereen enthousiast over de kerstlampjesactie van Fabels. Eind vorig jaar kon je meedoen aan de vraag “hoeveel kerstlampjes hangen er in en rondom Fabels”.

Dit zijn de deelnemende zaken bij de amusetour Bergen

6 januari 2023

Wanneer: zondag 12 maart a.s.

De Amusetour Nederland organiseert unieke culinaire belevingen door heel Nederland!

In het nieuwe jaar gaat een biertje 3,50 kosten

6 januari 2023

Horecaondernemers moeten nu meer dan tien procent extra betalen voor een fust Heineken en bijna zeven procent meer voor Grolsch

Deze maand zijn de prijsverhogingen van de biermerken van Heineken en Grolsch ingegaan, na de aankondiging hiervan een maand geleden. Daardoor gaan horecaondernemers nu meer dan tien procent extra betalen voor een fust Heineken en bijna zeven procent meer voor Grolsch. Dit meldt De Ondernemer.

Na een dienstverband van bijna vijftien jaar heeft Stefan Wierda in goed overleg met de familie van Bourgonje besloten Merlet te verlaten

23 december 2022

Wouter Barneveld wordt de nieuwe sommelier van Merlet

Wouter is in 2021 afgestudeerd als vinoloog aan de wijnacademie en volgt op dit moment een opleiding als ASI sommelier.

Rondje horeca 46: ook Bergense horeca laat soms gasten vooruitbetalen voor kerstdiner

16 december 2022

Wat zijn 'No Shows'?

Misschien heb je het zelf al ervaren: de reservering voor het kerstdiner moest direct afgerekend worden. Op deze manier hopen horecaondernemers dat hun gasten ook daadwerkelijk komen opdagen.

Er dreigt een champagnetekort zo voor de feestdagen

16 december 2022

Gelukkig hebben we de Bergense www.cavastore.nl nog...

We hadden het vorig jaar al voorspeld: naast de stikstofcrisis, de klimaatcrisis en de oorlog in Oekraïne is er nog een groot probleem in de wereld. Er is een enorm champagnetekort. En dat terwijl de vraag naar champagne in de horeca groter is dan voorheen.

Waar gaan jullie uit eten met de feestdagen?

9 december 2022

horecabergen.nl: het complete overzicht voor alle restaurants in Bergen, Egmond en Schoorl

Uit eten is altijd bijzonder maar tijdens de feestdagen mag het net even wat specialer. Zoek je een spectaculaire dinnershow, een kerstdiner dansant, een familie kerstbrunch? Kijk dan op www.horecabergen.nl

Restaurant Zilt uit Bergen aan Zee omarmt unieke brouwtraditie en wordt Zoigl Stube

9 december 2022

Restaurant Zilt: leisure restaurant en ongedwongen sfeer met uitzicht op zee

Restaurant Zilt uit Bergen aan Zee is het eerste restaurant waar Zoigl op tap verkrijgbaar is, en hiermee de eerste “Zoigl Stube” van Bergen aan Zee.

Veiling: Restaurant Fisher’s Bergen

30 november 2022

De kijkdagen zijn: 1 december van 9-12 & 6 december van 10-12 uur.

Restaurant Fisher’s wordt (door MTP Auctions) geveild en krijgt een nieuw bestemmingsplan, namelijk het bouwen van appartementen

Horeca: coronacrisis overleeft, maar lukt dat ook met de energiecrisis?

25 november 2022

Support Your Locals!

Vakantieparken en hotels zijn volgeboekt en een tafel reserveren in een restaurant valt niet mee. De horecaprijzen zijn bovendien flink omhoog gegaan, zonder dat de bezoekers zich daardoor laten afschrikken. Het klinkt als een ideale situatie voor de ondernemers.

Eindelijk weer een kerst zonder avond lockdown

25 november 2022

Bij restaurants Fabel's en Wonder's hebben ze al flink hun best gedaan...

De Bergense horeca maakt zich op voor super gezellige feestdagen. En ook de sfeervolle straatverlichting hangt inmiddels door het dorp heen.

Rondje horeca 44: Victor en Elvira openen wijnbar in Bistro ElVi

25 november 2022

Elvira: “Naast de 60 wijnen tellende wijnkaart beschikken we over een prachtige geklimatiseerde wijnkast met 100 meer exclusieve wijnen

Chef Victor Fielmich en gastvrouw-sommelier Elvira Kemman hebben afgelopen zomer hun Bistro ElVi  geopend. Het paar serveert er Franse klassiekers in een hedendaags jasje gemaakt van veelal regionale producten.

Ruim 90 procent van de hoteliers maakt zich zorgen over de gestegen energiekosten, blijkt uit een peiling van Misset Horeca

18 november 2022

Zo betaalt een van de respondenten met een groot hotel (ruim 200 kamers) nu ruim € 21.000 per maand méér dan voorheen

Voor velen van hen is de TEK een wassen neus, dus zien ze zich – bij energiekosten die tot wel 300 procent zijn gestegen – genoodzaakt maatregelen te nemen in hun hotel. Dat gaat van de sauna sluiten en de temperatuur van het zwembad terugschroeven tot de verlichting deels uitschakelen of de bar sluiten.

Horecaondernemers Bergen, Egmond en Schoorl ontmoeten nieuwe raadsleden

18 november 2022

Afgelopen woensdag bij strandpaviljoen Nautilus aan Zee

Dat was een fijne kennismaking met de nieuwe raadsleden van de gemeente Bergen en bestuur en leden van KHN - Koninklijke Horeca Nederland Bergen, Egmond, Schoorl bij Nautilus aan Zee.

Rondje horeca 43: de feestdagen zijn in aantocht. Waar gaan we dit jaar uit eten…

18 november 2022

Support your locals!

Nederlanders kijken uit naar Kerstmis. Van alle respondenten houdt 85% (heel erg) van kerst, 53% gaat (waarschijnlijk) bij anderen eten, terwijl 48% (waarschijnlijk) thuis gasten ontvangt. 62% van de respondenten zegt graag te koken tijdens de feestdagen en 67% is van plan zelf (een deel van) het kerstmenu te bereiden.

Merlet Theater: heerlijke muziek én lekker eten

11 november 2022

Wanneer: diverse data in november

Geniet bij Restaurant Hotel Merlet van een heerlijk verblijf en avondvullend programma. Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij de lounge omgebouwd tot theater waar u in de maand november kunt genieten van prachtige theaterconcerten. De line-up voor het Merlet Theater is bekend! 

Rondje horeca 42: Thanksgiving is kalkoendag… (filmpje)

11 november 2022

Thanksgiving (donderdag 24 november) & Black Friday: twee dagen lang genieten. Let’s celebrate!

Thanksgiving is een nationale feestdag in de Verenigde Staten waarop dank wordt gezegd voor de oogst en voor allerlei andere goede dingen. In de Verenigde Staten wordt deze dag gevierd op de vierde donderdag in november en dat is dit jaar op 24 november.

Bijeenkomen in stijl bij blooming Het Hof

11 november 2022

Zakelijke events en vergaderingen op een exclusieve locatie in het bos

Bij blooming Landgoed Het Hof in Bergen (NH) kom je in stijl samen. Een prachtige vergader- en evenementenlocatie op een rustige plek in het bos. De bijzondere ligging maakt ontmoetingen op deze plek voor gasten extra aangenaam.

Rondje horeca 41: Sterrestaurant Merlet stijgt met twee plaatsen naar plek 31 in top honderd van de Lekker (filmpje)

4 november 2022

Ook restaurant Onder de Linde heeft een mooie recensie in de Lekker

Chef-kok Jonathan Zandbergen kookt steeds smakelijker. Vanaf de heerlijke amuses tot en met het dessert word je in dit prachtig in de duinen gelegen restaurant van Martin en Carla van Bourgonje verrast door fantastische gerechten. Publiekstrekker van jewelste.

Cafés lijden het meest onder een recessie…

28 oktober 2022

De horecasector kende een uitstekend tweede kwartaal dit jaar

In totaal kwam de omzet zelfs boven de gerealiseerde omzet van het pre-corona jaar 2019 uit. Ook de zomerperiode lijkt goed te zijn geweest. Ondanks dit goede herstel moet de sector zich klaar maken voor een onzekere winter. Dit blijkt uit cijfers van de Rabobank.

Rondje horeca 40: we drinken weer bier als vanouds…

28 oktober 2022

Kabinet wil belasting op alcoholvrij bier verhogen

De bierverkopen in ons land zijn terug op het niveau van voor de coronacrisis. We bezoeken weer massaal de horeca voor een glas pils, terwijl thuis minder gerstenat wordt gedronken. Dat blijkt uit cijfers van Nederlandse Brouwers.

Schoorlse bokkentocht

28 oktober 2022

Wanneer: op zaterdag 29 oktober vanaf 14.00 uur

Op deze zaterdag vindt de Schoorlse Bokkentocht plaats. Daarbij staat het herfstbockbier centraal. Dit weekend gaat ook de wintertijd in, dus er kan uitgeslapen worden op zondag! De uitbaters van zeven etablissementen...

Rondje horeca 39: wat levert de Kunst10Daagse de horeca eigenlijk op?

21 oktober 2022

Nieuw strandpaviljoen in Camperduin, een beetje zoals De Republiek in Zandvoort...

Onderschat is wellicht de commerciële functie van de Kunst10Daagse: in die 10 dagen is door de ongeveer 30.000 bezoekers in totaal ruim 3.3 miljoen euro uitgegeven.

Partij Ons Dorp
close-link
Terug