Binnenkort…. nieuw in Bergen Staunton | The High Class Traveler Brand Shop

Waar en wanneer: Jan Oldenburglaan 8. Opening zaterdag 13 april

Binnenkort…. nieuw in Bergen Staunton | The High Class Traveler Brand Shop

Maartje van Egmond, bedenker en ontwerper van het label Staunton, opent samen met haar partner Hjalmar Njiokiktjien, die piloot is, de deuren op zaterdag 13 april van Staunton | The High Class Traveler Brand Shop alwaar een vijfsterren Shopping Experience te beleven is.

Dit is een Concept Store waar met trots het eigen Label Staunton gepresenteerd gaat worden en ook vol trots de samenwerking met Extreme Lifestyle Brand Code|Zero en andere selectieve merken als Step Aboard Milano, Toshy Art, Goti Artist Fragrances en Sieraden en nog meer. Wat deze selectieve brands gemeen hebben, is dat ze allemaal tot de groep behoren van de reislustige, creatieve, esthetische en avontuurlijke mindset. De mix van deze elementen en brands onder één dak levert een bijzondere dynamisch, elegante en creatieve sfeer op.

Maartje en Hjalmar zijn zelf zeer reislustig en nieuwsgierig naar de wereld om zich heen en houden van mooie eilanden en van stedentrips in het bijzonder. Om anderen te inspireren komt er aan de buitenzijde van de shop een boekenkastje waar men reisboeken kan omruilen. Heb je je reisboek uit, ruil deze dan om voor een ander reisverhaal en laat je inspireren op relaxmomenten.

Op zaterdag 13 april kunnen gasten zich laten verrassen door de aanwezigheid van Toshy Artist, hij gaat een muurschildering maken aan de buitenzijde van de shop, zo ook is zijn werk te koop en kun je gekochte kunstwerken en prints persoonlijk laten signeren.
Leuk om te vertellen is dat op deze feestelijke openingsdag iedere gast bij aankoop een verrassing krijgt.