Binnenkort MamaCafé bij restaurant Loetje

Eerste editie op 17 januari van 10.00 tot 11.30 uur

Verloskundigenpraktijk Duin en Dijk kwam op het idee om een MamaCafé op te starten, aangezien de verloskundigen van deze praktijk veel moeders treffen die net in de gemeente Bergen zijn komen wonen en behoefte hebben aan contact met andere (aanstaande ) moeders uit de omgeving.

Deze oproep is enthousiast ontvangen op Facebook en zo ontstond het MamaCafé Bergen.

Het MamaCafé Bergen is er voor alle moeders en aanstaande moeders uit Bergen en omgeving. Vandaar dat voor een centrale locatie gekozen is. Zo leer je door een bezoekje aan het MamaCafé misschien wel moeders uit je eigen buurt kennen. De ideale manier om je sociale netwerk te vergroten.

Een fijne en gezellige plek waar moeders, aanstaande moeders en kinderen elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen uitwisselen. We gaan ook deskundigen uitnodigen om ons van informatie te voorzien. We denken daarbij aan een lactatiekundige, draagconsulent of medewerker van CJG.

Elke maand komen we afwisselend op woensdag en vrijdag bij elkaar bij Loetje op het plein in Bergen. Loetje stelt het cafégedeelte speciaal voor ons beschikbaar.

We zien je graag bij het eerste MamaCafé Bergen op 17 januari 2018 van 10.00  tot 11.30 uur bij Loetje.

Omdat we we er graag voor alle moeders willen zijn zullen we wisselende dagen aanhouden, houd ons daarom via Facebook in de gaten!

Het is onze wens dat er een speelhoekje komt. Hiervoor zijn giften welkom. Heeft u nog iets op zolder wat niet meer gebruikt wordt? Wij zijn er blij mee.