Binnenkijken bij bedrijven: bezoekers kunnen nu aanmelden op KBBBD.nl!

Meer dan 150 bedrijven openen hun deuren tussen 20 t/m 25 maart

In de week van 20 t/m 25 maart 2023 zijn de Kom Binnen bij Bedrijven Dagen in Noord-Holland Noord. Ruim 150 bedrijven openen hun deuren voor potentiële werknemers, buurtbewoners, studenten en andere belangstellenden. Inschrijven voor bezoekers is nu mogelijk via www.kbbbd.nl. Deze open bedrijvenweek is dé gelegenheid om een kijkje te nemen in de keuken van Noord-Hollandse organisaties.

Tijdens de Kom Binnen bij Bedrijven Dagen kunnen inwoners kennismaken met bedrijven en zien hoe er wordt gewerkt in heel Noord-Holland Noord. Werkzoekenden ontdekken welke mooie kansen er op de arbeidsmarkt bij hen in de buurt zijn. Scholieren en studenten zien wat er in de regio allemaal voor werk gebeurt en dat er ook dicht bij huis carrièremogelijkheden zijn. Maar het is ook een mooi moment om familie, vrienden of buren met trots het bedrijf te laten zien.

Meld je aan!
Ben je werkzoekend, op zoek naar een stage of nieuwe carrière? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar dat ene bedrijf bij jou om de hoek? Meld je dan nu aan via www.kbbbd.nl. Daar vind je een overzicht van alle bedrijven die meedoen. Alle branches zijn vertegenwoordigd, dus voor ieder wat wils. Bedrijven kunnen zich nog tot 15 maart aanmelden.

Initiatief
De KBBBD is een initiatief van het WerkgeversServicepunt NHN, RPAnhn en Ontwikkelingsbedrijf NHN en wordt nu voor de vijfde keer georganiseerd. Tijdens de vorige editie in 2022 openden 144 organisaties hun deuren. Gezamenlijk ontvingen zij zo’n 3500 bezoekers.