Deel

advertentie

Bijeenkomen in stijl bij blooming Het Hof

Zakelijke events en vergaderingen op een exclusieve locatie in het bos

Bijeenkomen in stijl bij blooming Het Hof

Bij blooming Landgoed Het Hof in Bergen (NH) kom je in stijl samen. Een prachtige vergader- en evenementenlocatie op een rustige plek in het bos. De bijzondere ligging maakt ontmoetingen op deze plek voor gasten extra aangenaam. Op het landgoed kunnen zij ook buiten inspiratie opdoen, een frisse neus halen of een ontspannen wandeling maken door de historische moestuin. De verschillende ruimtes in Het Hof zijn bij uitstek geschikt voor zakelijke bijeenkomsten: van vergaderingen en conferenties tot strategische sessies en evenementen. Saaie meetings zijn bij blooming verleden tijd.

Compleet verzorgde zakelijke bijeenkomsten
Zakelijke bijeenkomsten worden nog effectiever als ze plaatsvinden op een inspirerende locatie. Blooming Landgoed Het Hof heeft precies de juiste ingrediënten voor een geslaagde organisatie van zakelijke meetings. De vier boardrooms en vijf private rooms zijn stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Van grotere vertrekken (tot 68m2) tot intiemere kamers (25m2) en een luxe salon (35m2). Het Hof is een echte belevingsplek en biedt niet alleen mooie en compleet ingerichte ruimtes aan, je vindt hier ook cultuur, natuur, kunst en gastronomie.

Om ervoor te zorgen dat het gasten aan niets ontbreekt, is een speciaal vergaderarrangement samengesteld, inclusief een luxe tweegangenlunch. Deze kan naar wens worden uitgebreid met bites of fine dining op hoog niveau aan het einde van de dag. Het Hof heeft een eigen restaurant met een chef-kok die zo veel mogelijk vegetarisch kookt met seizoensgebonden producten uit eigen tuin. Denk aan gerechten zoals polenta met pompoen chutney, eend met zuurkool uit eigen tuin, seizoensvis met pastinaakpuree en bospeen met zeewier. Zakelijke gasten worden van aankomst tot vertrek door de keuken in de watten gelegd. Overnachten is mogelijk in het nabijgelegen blooming hotel. In alle privacy samenkomen? Op aanvraag is het gehele Landgoed Het Hof exclusief te huur.

Onvergetelijk samenkomen
Landgoed Het Hof is een unieke plek. Het monumentale pand stamt uit 1643 en het landgoed ligt in een oase van groen. Vlak na de oorlog werd het in gebruik genomen als Volkshogeschool. Het was een plek waar mensen werden uitgedaagd om op allerlei vlakken tot bloei te komen. In 2002 verandert de naam in blooming. Het groeien, bloeien en ontwikkelen van personen en organisaties staat centraal. Na een uitgebreide renovatie en styling door Edward van Vliet is het pand weer helemaal klaar voor de toekomst. De inrichting is modern en stijlvol. Groene elementen uit de bosrijke omgeving zijn doorgetrokken naar binnen: in het pand staan imposante planten en op de muren is bijzondere muurkunst aangebracht. De ligging maakt het voor gasten van Het Hof laagdrempelig om de natuur in te gaan.

De combinatie van de locatie, ligging, kunst en gastronomie maakt Landgoed Het Hof een onvergetelijke plek voor zakelijke bijeenkomsten. Tijdens het verblijf is Hofdame Marie de gehele dag aanwezig om gasten van alle gemakken te voorzien, vragen te beantwoorden en toezicht te houden op een perfect verloop. Het Hof beschikt over 100 eigen parkeerplekken en de mogelijkheid voor vervoer van en naar het nabijgelegen hotel, treinstation of Schiphol.

Over Landgoed Het Hof
Gesitueerd op een idyllisch landgoed, is Landgoed het Hof een tot de verbeelding sprekende ontmoetings- en belevingplek met cultuur, natuur, kunst en gastronomie als belangrijkste uitgangspunten. Het eeuwenoude landgoed staat op de monumentenlijst. Maar Het Hof is meer dan geschiedenis, het is vooral een plek om samen te komen. Het Hof beschikt over stijlvolle ruimtes en boardrooms die bij uitstek geschikt zijn voor zakelijke ontmoetingen: conferenties, vergaderingen, strategische sessies en events.

Culinaire hoogtepunten
Bij Het Hof wordt veel aandacht besteed aan een hoogwaardige culinaire beleving voor zakelijke gasten. De chef kookt graag met biologische producten uit eigen moestuin. Op het wisselende menu staan seizoensgebonden gerechten, bereid met pure ingrediënten. Gasten worden culinair in de watten gelegd. Van de tweegangenlunch tot luxe tussendoortjes en de optie om te dineren na de vergadering. Het Hof beschikt over een eigen sfeervol restaurant en historische wijnkelder. Deze culinaire hoogtepunten maken een vergaderarrangement bij Het Hof uniek en onvergetelijk.

Over blooming
Landgoed Het Hof maakt deel uit van de blooming groep. De blooming groep bestaat naast het Landgoed Het Hof uit het hotel en de villa, eveneens gevestigd in Bergen, blooming beach in Bergen aan Zee en Restaurant Zandhoeve, gevestigd in blooming hotel. Blooming schrijft het team altijd met een kleine b, omdat ze het als een werkwoord zien. En heel officieel hoort er geen puntje op de i, die zetten ze er graag samen met hun gasten op.

Meer informatie over blooming Landgoed Het Hof, Eeuwigelaan 1, 1861 CL Bergen
Website: weareblooming.com/het-hof
E-mail: [email protected]

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Bijeenkomen in stijl bij blooming Het Hof Bijeenkomen in stijl bij blooming Het Hof
advertentie

Meer 'Horeca':

Tweede Kamer wil zachtere muziek in horeca

24 maart 2023

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is daar op tegen...

De Tweede Kamer nam deze week een motie aan waarin staat dat het maximale geluidsniveau op evenementen en in de horeca naar beneden moet.

Rondje horeca 12: uit de Flessenpost enquête blijkt…. 94% van de reageerders wil dat Taverne blijft

24 maart 2023

Voor twee procent van de lezers maakt het niet uit...

Vorige week plaatsten we een online internet poll om te zien hoe de lezers denken over de voorgenomen sluiting van de Taverne. Uit de tussentijdse stand blijkt dat 94% van de reageerders voor het voortbestaan van de Taverne kiezen. Vier procent vindt dat Schrama BV zelf moet bepalen war er met het pand gebeurt en twee procent maakt het niet uit.

Rondje horeca 11: Het zal toch niet waar zijn?

15 maart 2023

De Taverne sluit begin volgend jaar zijn deuren…

Vorige week sprak ik met uitbater Steef van Leeuwen. Hij meldde mij het droevige nieuws. Eigenaar van het pand Schrama BV heeft de huur opgezegd. Niet duidelijk is wat de plannen zijn, maar dat maakt mij eerlijk gezegd niet zoveel uit.

Kunt u een geheim bewaren?

17 maart 2023

Ontdek het culinaire geheim in het éénmalige secret restaurant op zondag 16 april aanstaande

U maakt een reis door Noord-Holland en geniet van een 8-gangenmenu, verdeeld over de mooiste en exclusieve locaties.

Horeca: Bergenaren in het ‘buitenland’…

10 maart 2023

Vanaf 31 maart zijn zij de trotse eigenaren van dit prachtig gelegen hotel, dat het oudste hotel van Grou is

Martine en Willem Karel Hirschfeld, uitbaters van Hotel Nassau in Bergen aan Zee, hebben afgelopen week bekendgemaakt dat ze de exploitatie van Hotel Oostergoo in Grou overnemen. Samen met vastgoedbelegger Bastiaan Smit, eveneens uit Bergen, zullen zij het hotel in gezamenlijkheid verwerven.

Opening badseizoen Bergen aan Zee

10 maart 2023

Wanneer: zondag 2 april

De dorpsraad organiseert wederom de opening van het badseizoen BAZ op het plein in Bergen aan Zee. In de middag zijn er leuke activiteiten voor de kinderen en er is live muziek.

Amusetour Bergen zondagmiddag 12 maart 2023

10 maart 2023

Na afloop van de Amusetour is er een live tribute aan Elton John in de Taverne...

Op 12 maart wandelen we de Amusetour rond Bergen. Geniet deze editie van maar liefst zeven verschillende combinaties van amuses en wijnen. Deze editie pakken we uit, naast zes toprestaurants hebben wij de dames van de Oesterfiets uitgenodigd om deel te nemen aan onze tour. Zij zullen hun delicatesse voor jullie bereiden in combinatie met een bijpassende bubbel.

Prince George in Camperduin wordt het meest gave en nieuwe strandpaviljoen van NH

3 maart 2023

We zijn opzoek naar echte horeca tijgers!

Wat kan een mens toch druk in zijn hoofd zijn. Daar bedoel ik mee: met nadenken over wat er allemaal nog moet gebeuren.

Culinair genieten tijdens het paaspreuvenement van blooming

3 maart 2023

Een middag vol eten, drinken en activiteiten op z’n paasbest

Dit jaar organiseert blooming weer een feestelijke paasbijeenkomst in het blooming hotel in Bergen. Tijdens het vreugdevolle paaspreuvenement, op eerste paasdag, kunnen bezoekers samen met vrienden, familie en geliefden de feestdag vieren in blooming stijl. Dat wil zeggen, de lekkerste gerechten, live-entertainment, paaseieren zoeken en nog heel veel meer.

Rondje horeca 8: blooming Beach over in andere handen… Soul Beach is coming

24 februari 2023

Jeroen Klepper en Koert Smit keren terug op het strand in Bergen aan Zee

Heel Bergen kon het meemaken vorige zomer: hoe snel de ziel weglekte twee fijne paviljoens in Bergen aan Zee. 

Cinema Culinair: film Boiling Point & Lekker eten

24 februari 2023

Op 4 maart organiseert Lionsclub Schoorl i.s.m. het Filmhuis Schoorl en kookclub Cookfella’s een culinaire filmavond

Verenigd Koninkrijk, 92 min., regie: Philip Barantini, met: Stephen Graham, Vinette Robinson, Alice May Feetham, genre: drama, thriller

Verwennerij bij Bistro ElVi (filmpje)

17 februari 2023

Smullen tijdens Valentijnsdag

Afgelopen dinsdag (Valentijnsdag) ging de Flessenpost op bezoek bij Bistro ELVI aan de Oude Prinsweg in hartje Bergen. We gingen de winnaars bezoeken van de meer dan honderd inzendingen voor een gratis Valentijnsdiner.

Sinds juni vorig jaar staat een plantaardige biefstuk Bali 0.0 op de kaart bij restaurant Loetje

17 februari 2023

Inmiddels is ongeveer één op de tien verkochte biefstukkken Bali’s 0.0

Loetje wil er voor iedereen zijn. Daarom vindt de restaurantketen het belangrijk om gasten veel keuzes te geven om lekker uit eten te gaan.

Rondje horeca 7: een kijkje in de keuken én het hotel bij sterrestaurant Merlet

17 februari 2023

Heeft u altijd al een kijkje willen nemen in de keuken of achter de schermen?

Dit is uw kans, op 22 en 23 maart staan de deuren van Merlet voor u open.

Rondje horeca 6: in aantocht… de Schoorlse Bokkentocht

10 februari 2023

Wanneer: op 25 maart a.s.

Op deze zaterdag organiseren ze in Schoorl weer een Bokkentocht! De lente editie… Na een historisch gezellige herfst bokkentocht afgelopen jaar, kunnen ze niet wachten en organiseren ze daarom nu samen met de volgende cafés en restaurants uit Groet en Schoorl een lente bokkentocht!

Winnaars gratis Valentijnsdiner bekend

10 februari 2023

Het was deze keer een hele moeilijke keuze...

Van meer dan honderd lezers kregen we op een oproep, dat de redactie van de Flessenpost uitgerekend jullie voor dat heerlijke gratis Valentijnsdiner zou moeten kiezen. Er stroomden soms dramatische maar ook hele romantische verhalen onze mailbox binnen.

De espresso-martini is nu een van de meest gedronken cocktails in de horeca

10 februari 2023

Gasten drinken het oorspronkelijke dessertdrankje nu net zo makkelijk als een biertje...

De vraag naar de cocktail espresso-martini of ‘esma’ zoals hij door veel jongeren wordt genoemd, is groot. Waarom is deze cocktail van espresso, wodka, koffielikeur en suikersiroop zo populair en hoe zet je hem op de kaart?

Rondje horeca 5: een nieuw strandpaviljoen in het noordelijkste puntje van de gemeente Bergen

3 februari 2023

Strandrestaurant Prince George in Camperduin

Mede-eigenaar Arthur Dontje: ’Het is een beetje te duur uitgevallen...

Lazy Sunday Jazz-middag. Met heerlijke gerechtjes met een passend glas wijn

27 januari 2023

Waar en wanneer: Merlet op zondag 12 februari a.s.

Op deze zondag zal het beste Jazz Trio uit de regio een optreden verzorgen in Merlet! En dit onder het genot van een high wine met de heerlijkste gerechtjes met een passend glas wijn.

Rondje horeca 3: Hotel Victoria in Bergen aan Zee bestaat 50 jaar

20 januari 2023

De tweede foto die u ziet is nog van het oude Hotel Casa Blanca, de naam van het hotel voordat het Hotel Victoria werd. In 1973 is dit hotel overgenomen door Willem Meijer en zijn vier zoons. Al snel kreeg een van de zoons, namelijk Nico Meijer, de leiding over dit hotel en nog altijd is het hotel in handen van de familie. Op dit moment wordt het hotel gerund door de zoon en schoondochter van Nico: Bart Meijer en zijn vrouw Shiri. Van harte namens de Flessenpost.

Ster-chef Jonathan Zandbergen van Merlet in de media (filmpje)

14 januari 2023

Opening Japanse stijl chefs table restaurant

Op de Horecava spraken we chef-kok en ondernemer Jonathan Zandbergen van Merlet in Schoorl. Hij vertelde over hoe het ging met het sterrenstaurant, waar de focus nu ligt én hij deelde een leuk nieuwtje. Zandbergen gaat namelijk een 'Japanse stijl, chefs table' openen. Benieuwd? Bekijk de video óf lees het volledige interview hieronder.

Rondje horeca 2: Robèr Willemsen van KHN: horeca moet prijzen verder verhogen

13 januari 2023

Support Your Lokals!

"De prijzen van eten en drinken op terrassen en in restaurants moeten verder stijgen", zegt Robèr Willemsen, de voorzitter van branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland (KHN).

Het gaat de goede kant op, maar we zijn er nog niet…

13 januari 2023

Inkomsten horeca weer terug op niveau van voor corona

Horecabedrijven verdienden afgelopen jaar in totaal 25,9 miljard euro. Dat is iets meer dan in het laatste jaar voor de pandemie, meldt brancheorganisatie KHN maandag op vakbeurs Horecava. Toch worstelen veel ondernemers nog.

Rondje horeca 1: winnaar bij Fabels eten & drinken (filmpje)

6 januari 2023

Roland Huibers en partner gaan genieten in Lapland

Afgelopen woensdag was de Flessenpost aanwezig bij de uitreiking. Wat was iedereen enthousiast over de kerstlampjesactie van Fabels. Eind vorig jaar kon je meedoen aan de vraag “hoeveel kerstlampjes hangen er in en rondom Fabels”.

Dit zijn de deelnemende zaken bij de amusetour Bergen

6 januari 2023

Wanneer: zondag 12 maart a.s.

De Amusetour Nederland organiseert unieke culinaire belevingen door heel Nederland!

In het nieuwe jaar gaat een biertje 3,50 kosten

6 januari 2023

Horecaondernemers moeten nu meer dan tien procent extra betalen voor een fust Heineken en bijna zeven procent meer voor Grolsch

Deze maand zijn de prijsverhogingen van de biermerken van Heineken en Grolsch ingegaan, na de aankondiging hiervan een maand geleden. Daardoor gaan horecaondernemers nu meer dan tien procent extra betalen voor een fust Heineken en bijna zeven procent meer voor Grolsch. Dit meldt De Ondernemer.

Na een dienstverband van bijna vijftien jaar heeft Stefan Wierda in goed overleg met de familie van Bourgonje besloten Merlet te verlaten

23 december 2022

Wouter Barneveld wordt de nieuwe sommelier van Merlet

Wouter is in 2021 afgestudeerd als vinoloog aan de wijnacademie en volgt op dit moment een opleiding als ASI sommelier.

Partij Ons Dorp
close-link
Terug