Deel

advertentie

Bijeenkomen in stijl bij blooming Het Hof

Zakelijke events en vergaderingen op een exclusieve locatie in het bos

Bijeenkomen in stijl bij blooming Het Hof

Bij blooming Landgoed Het Hof in Bergen (NH) kom je in stijl samen. Een prachtige vergader- en evenementenlocatie op een rustige plek in het bos. De bijzondere ligging maakt ontmoetingen op deze plek voor gasten extra aangenaam. Op het landgoed kunnen zij ook buiten inspiratie opdoen, een frisse neus halen of een ontspannen wandeling maken door de historische moestuin. De verschillende ruimtes in Het Hof zijn bij uitstek geschikt voor zakelijke bijeenkomsten: van vergaderingen en conferenties tot strategische sessies en evenementen. Saaie meetings zijn bij blooming verleden tijd.

Compleet verzorgde zakelijke bijeenkomsten
Zakelijke bijeenkomsten worden nog effectiever als ze plaatsvinden op een inspirerende locatie. Blooming Landgoed Het Hof heeft precies de juiste ingrediënten voor een geslaagde organisatie van zakelijke meetings. De vier boardrooms en vijf private rooms zijn stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Van grotere vertrekken (tot 68m2) tot intiemere kamers (25m2) en een luxe salon (35m2). Het Hof is een echte belevingsplek en biedt niet alleen mooie en compleet ingerichte ruimtes aan, je vindt hier ook cultuur, natuur, kunst en gastronomie.

Om ervoor te zorgen dat het gasten aan niets ontbreekt, is een speciaal vergaderarrangement samengesteld, inclusief een luxe tweegangenlunch. Deze kan naar wens worden uitgebreid met bites of fine dining op hoog niveau aan het einde van de dag. Het Hof heeft een eigen restaurant met een chef-kok die zo veel mogelijk vegetarisch kookt met seizoensgebonden producten uit eigen tuin. Denk aan gerechten zoals polenta met pompoen chutney, eend met zuurkool uit eigen tuin, seizoensvis met pastinaakpuree en bospeen met zeewier. Zakelijke gasten worden van aankomst tot vertrek door de keuken in de watten gelegd. Overnachten is mogelijk in het nabijgelegen blooming hotel. In alle privacy samenkomen? Op aanvraag is het gehele Landgoed Het Hof exclusief te huur.

Onvergetelijk samenkomen
Landgoed Het Hof is een unieke plek. Het monumentale pand stamt uit 1643 en het landgoed ligt in een oase van groen. Vlak na de oorlog werd het in gebruik genomen als Volkshogeschool. Het was een plek waar mensen werden uitgedaagd om op allerlei vlakken tot bloei te komen. In 2002 verandert de naam in blooming. Het groeien, bloeien en ontwikkelen van personen en organisaties staat centraal. Na een uitgebreide renovatie en styling door Edward van Vliet is het pand weer helemaal klaar voor de toekomst. De inrichting is modern en stijlvol. Groene elementen uit de bosrijke omgeving zijn doorgetrokken naar binnen: in het pand staan imposante planten en op de muren is bijzondere muurkunst aangebracht. De ligging maakt het voor gasten van Het Hof laagdrempelig om de natuur in te gaan.

De combinatie van de locatie, ligging, kunst en gastronomie maakt Landgoed Het Hof een onvergetelijke plek voor zakelijke bijeenkomsten. Tijdens het verblijf is Hofdame Marie de gehele dag aanwezig om gasten van alle gemakken te voorzien, vragen te beantwoorden en toezicht te houden op een perfect verloop. Het Hof beschikt over 100 eigen parkeerplekken en de mogelijkheid voor vervoer van en naar het nabijgelegen hotel, treinstation of Schiphol.

Over Landgoed Het Hof
Gesitueerd op een idyllisch landgoed, is Landgoed het Hof een tot de verbeelding sprekende ontmoetings- en belevingplek met cultuur, natuur, kunst en gastronomie als belangrijkste uitgangspunten. Het eeuwenoude landgoed staat op de monumentenlijst. Maar Het Hof is meer dan geschiedenis, het is vooral een plek om samen te komen. Het Hof beschikt over stijlvolle ruimtes en boardrooms die bij uitstek geschikt zijn voor zakelijke ontmoetingen: conferenties, vergaderingen, strategische sessies en events.

Culinaire hoogtepunten
Bij Het Hof wordt veel aandacht besteed aan een hoogwaardige culinaire beleving voor zakelijke gasten. De chef kookt graag met biologische producten uit eigen moestuin. Op het wisselende menu staan seizoensgebonden gerechten, bereid met pure ingrediënten. Gasten worden culinair in de watten gelegd. Van de tweegangenlunch tot luxe tussendoortjes en de optie om te dineren na de vergadering. Het Hof beschikt over een eigen sfeervol restaurant en historische wijnkelder. Deze culinaire hoogtepunten maken een vergaderarrangement bij Het Hof uniek en onvergetelijk.

Over blooming
Landgoed Het Hof maakt deel uit van de blooming groep. De blooming groep bestaat naast het Landgoed Het Hof uit het hotel en de villa, eveneens gevestigd in Bergen, blooming beach in Bergen aan Zee en Restaurant Zandhoeve, gevestigd in blooming hotel. Blooming schrijft het team altijd met een kleine b, omdat ze het als een werkwoord zien. En heel officieel hoort er geen puntje op de i, die zetten ze er graag samen met hun gasten op.

Meer informatie over blooming Landgoed Het Hof, Eeuwigelaan 1, 1861 CL Bergen
Website: weareblooming.com/het-hof
E-mail: [email protected]

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Bijeenkomen in stijl bij blooming Het Hof Bijeenkomen in stijl bij blooming Het Hof
advertentie

Meer 'Horeca':

Veiling: Restaurant Fisher’s Bergen

30 november 2022

De kijkdagen zijn: 1 december van 9-12 & 6 december van 10-12 uur.

Restaurant Fisher’s wordt door (MTP Auctions) geveild en krijgt het een nieuw bestemmingsplan, namelijk het bouwen van appartementen

Horeca: coronacrisis overleeft, maar lukt dat ook met de energiecrisis?

25 november 2022

Support Your Locals!

Vakantieparken en hotels zijn volgeboekt en een tafel reserveren in een restaurant valt niet mee. De horecaprijzen zijn bovendien flink omhoog gegaan, zonder dat de bezoekers zich daardoor laten afschrikken. Het klinkt als een ideale situatie voor de ondernemers.

Eindelijk weer een kerst zonder avond lockdown

25 november 2022

Bij restaurants Fabel's en Wonder's hebben ze al flink hun best gedaan...

De Bergense horeca maakt zich op voor super gezellige feestdagen. En ook de sfeervolle straatverlichting hangt inmiddels door het dorp heen.

Rondje horeca 44: Victor en Elvira openen wijnbar in Bistro ElVi

25 november 2022

Elvira: “Naast de 60 wijnen tellende wijnkaart beschikken we over een prachtige geklimatiseerde wijnkast met 100 meer exclusieve wijnen

Chef Victor Fielmich en gastvrouw-sommelier Elvira Kemman hebben afgelopen zomer hun Bistro ElVi  geopend. Het paar serveert er Franse klassiekers in een hedendaags jasje gemaakt van veelal regionale producten.

Ruim 90 procent van de hoteliers maakt zich zorgen over de gestegen energiekosten, blijkt uit een peiling van Misset Horeca

18 november 2022

Zo betaalt een van de respondenten met een groot hotel (ruim 200 kamers) nu ruim € 21.000 per maand méér dan voorheen

Voor velen van hen is de TEK een wassen neus, dus zien ze zich – bij energiekosten die tot wel 300 procent zijn gestegen – genoodzaakt maatregelen te nemen in hun hotel. Dat gaat van de sauna sluiten en de temperatuur van het zwembad terugschroeven tot de verlichting deels uitschakelen of de bar sluiten.

Horecaondernemers Bergen, Egmond en Schoorl ontmoeten nieuwe raadsleden

18 november 2022

Afgelopen woensdag bij strandpaviljoen Nautilus aan Zee

Dat was een fijne kennismaking met de nieuwe raadsleden van de gemeente Bergen en bestuur en leden van KHN - Koninklijke Horeca Nederland Bergen, Egmond, Schoorl bij Nautilus aan Zee.

Rondje horeca 43: de feestdagen zijn in aantocht. Waar gaan we dit jaar uit eten…

18 november 2022

Support your locals!

Nederlanders kijken uit naar Kerstmis. Van alle respondenten houdt 85% (heel erg) van kerst, 53% gaat (waarschijnlijk) bij anderen eten, terwijl 48% (waarschijnlijk) thuis gasten ontvangt. 62% van de respondenten zegt graag te koken tijdens de feestdagen en 67% is van plan zelf (een deel van) het kerstmenu te bereiden.

Merlet Theater: heerlijke muziek én lekker eten

11 november 2022

Wanneer: diverse data in november

Geniet bij Restaurant Hotel Merlet van een heerlijk verblijf en avondvullend programma. Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij de lounge omgebouwd tot theater waar u in de maand november kunt genieten van prachtige theaterconcerten. De line-up voor het Merlet Theater is bekend! 

Rondje horeca 42: Thanksgiving is kalkoendag… (filmpje)

11 november 2022

Thanksgiving (donderdag 24 november) & Black Friday: twee dagen lang genieten. Let’s celebrate!

Thanksgiving is een nationale feestdag in de Verenigde Staten waarop dank wordt gezegd voor de oogst en voor allerlei andere goede dingen. In de Verenigde Staten wordt deze dag gevierd op de vierde donderdag in november en dat is dit jaar op 24 november.

Rondje horeca 41: Sterrestaurant Merlet stijgt met twee plaatsen naar plek 31 in top honderd van de Lekker (filmpje)

4 november 2022

Ook restaurant Onder de Linde heeft een mooie recensie in de Lekker

Chef-kok Jonathan Zandbergen kookt steeds smakelijker. Vanaf de heerlijke amuses tot en met het dessert word je in dit prachtig in de duinen gelegen restaurant van Martin en Carla van Bourgonje verrast door fantastische gerechten. Publiekstrekker van jewelste.

Cafés lijden het meest onder een recessie…

28 oktober 2022

De horecasector kende een uitstekend tweede kwartaal dit jaar

In totaal kwam de omzet zelfs boven de gerealiseerde omzet van het pre-corona jaar 2019 uit. Ook de zomerperiode lijkt goed te zijn geweest. Ondanks dit goede herstel moet de sector zich klaar maken voor een onzekere winter. Dit blijkt uit cijfers van de Rabobank.

Rondje horeca 40: we drinken weer bier als vanouds…

28 oktober 2022

Kabinet wil belasting op alcoholvrij bier verhogen

De bierverkopen in ons land zijn terug op het niveau van voor de coronacrisis. We bezoeken weer massaal de horeca voor een glas pils, terwijl thuis minder gerstenat wordt gedronken. Dat blijkt uit cijfers van Nederlandse Brouwers.

Schoorlse bokkentocht

28 oktober 2022

Wanneer: op zaterdag 29 oktober vanaf 14.00 uur

Op deze zaterdag vindt de Schoorlse Bokkentocht plaats. Daarbij staat het herfstbockbier centraal. Dit weekend gaat ook de wintertijd in, dus er kan uitgeslapen worden op zondag! De uitbaters van zeven etablissementen...

Rondje horeca 39: wat levert de Kunst10Daagse de horeca eigenlijk op?

21 oktober 2022

Nieuw strandpaviljoen in Camperduin, een beetje zoals De Republiek in Zandvoort...

Onderschat is wellicht de commerciële functie van de Kunst10Daagse: in die 10 dagen is door de ongeveer 30.000 bezoekers in totaal ruim 3.3 miljoen euro uitgegeven.

Rondje horeca 38: ere wie ere toekomt…

14 oktober 2022

vanaf 1 november in de winkels

We schrijven in deze rubriek in de Flessenpost al 17 jaar wekelijks over eten, drinken en horecaondernemers.

Bergenaren in de media: Robbert Peek, zo kun je een failliet restaurant doorstarten

14 oktober 2022

Hij startte in 2020 een failliet restaurant door, Zilt in Bergen aan Zee

Faillissement-specialist en restauranthouder Robbert Peek verwacht een 'hete winter en een koud voorjaar' met een storm aan faillissementen in de horeca.

Rondje horeca 37: Komen de terrassen op het Ruïneveld volgend jaar nog terug?

7 oktober 2022

In veel steden en dorpen moeten de terrassen vanaf eind oktober weer terug naar de oorspronkelijke omvang, van voor de coronacrisis

Vanwege het coronavirus mochten de terrassen in heel Nederland in 2020 uitgebreid worden. Dat maakte het voor bezoekers eenvoudiger om 1,5 meter afstand van elkaar te houden, en moest helpen om de horeca door de crisistijd heen te slepen. Bergen verlengde de maatregel in 2021, en eerder dit jaar deed de gemeente dat opnieuw.

Nederland krijgt over het hele jaar naar verwachting zo’n zestien miljoen toeristen uit het buitenland over de vloer

30 september 2022

Dat is bijna 80 procent van het totaal van 2019, het laatste jaar voor de coronacrisis

Dat meldt toerismebureau NBTC. Het aantal Nederlanders dat in eigen land op vakantie gaat, is dit jaar waarschijnlijk tien procent hoger dan voor de pandemie.

Rondje Horeca 36: serene stilte

30 september 2022

Nog twintig nachtjes slapen...

Zomerseizoen 2022 is ten einde. We hebben misschien wel een van de mooiste zomers ooit achter de rug en dat gaf veel horecaondernemers de kans om de kas weer een beetje te spekken.

blooming group zoekt Algemeen Directeur

23 september 2022

Een unieke werkomgeving, een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bonus

We zijn een van de leukste bedrijven en we proberen letterlijk en figuurlijk een van de groenste bedrijven van Nederland te zijn.

Amusetour in aantocht

16 september 2022

Wanneer: zondagmiddag 9 oktober

De Amusetour Nederland organiseert unieke culinaire belevingen door heel Nederland! De Amusetour is sinds 2006 een succesvol concept met inmiddels duizenden bezoekers op jaarbasis.

Rondje Horeca 33: Wat er de afgelopen jaren zo al veranderde in de branche

9 september 2022

Bergen heeft mede dankzij een prachtige zomer, goed kunnen 'draaien' en zodoende weer wat spek op de botten gekregen

We leefden massaal mee toen zij keer op keer tijdens de coronacrisis de deuren moesten sluiten. Hoewel er staatssteun was, was dit voor veel bedrijven onvoldoende.

Merlet x De Librije

9 september 2022

Op 25 september mag Merlet het team van De Librije weer terug verwelkomen

In 2019 vond de eerste editie plaats. Sindsdien zijn er door Jonathan Zandbergen van Restaurant Merlet diverse chefs collaborations georganiseerd in samenwerking met nationale en internationale sterrenchefs.

Rondje Horeca 32: amusetour in aantocht

2 september 2022

Wanneer: zondagmiddag 9 oktober

De Amusetour Nederland organiseert unieke culinaire belevingen door heel Nederland! De Amusetour is sinds 2006 een succesvol concept met inmiddels duizenden bezoekers op jaarbasis.

Horecatrends…

26 augustus 2022

Gaan we dat in Bergen ook beleven?

Het blurren van bepaalde branches is al een tijd aan de gang. En restaurants in een retailomgeving zijn in principe niets nieuws: we kennen allemaal de broodjeszaak in het tuincentrum of de koffiecorner in de Hema.

Rondje Horeca 31: horeca leeft op…

26 augustus 2022

Taverne Open Air Festival morgen van start

De Noord-Hollandse economie groeide met 10 procent dankzij toerisme. De economie presteerde sowieso boven verwachting goed in het tweede kwartaal van dit jaar. Vergeleken met een jaar eerder was het een plus van 5,3 procent.

Ze bestellen glazen speciaalbier en witte wijn van respectievelijk vijf en zeven euro dat het een lieve lust is…

19 augustus 2022

Column: Rob Hoogland

Ook zoiets: de terrassen zitten vol. Op zich niet ongewoon bij deze temperaturen, en tot mijn grote vreugde stel ik daarbij vast dat hotpants en blote meisjesnavels weer helemaal in zijn. Al haast ik mij met verwijzing naar die laatste constatering te verklaren dat ik in volle overgave de boomergordel heb omgegespt, het hedendaagse disciplineringsinstrument dat mannen van mijn leeftijd tot het besef kan dwingen dat er alleen dan een actieve rol dient te worden gespeeld indien daar schriftelijk en in vijfvoud om is gevraagd.

Rondje Horeca 30: Horeca en sport… gaat dat samen? (filmpje)

19 augustus 2022

Omwonenden dienen handhavingsverzoek in m.b.t. de Story Bistrobar

Het fameuze Molenkrocht tennistoernooi gaat vandaag vrijdag 19 augustus van start. Vorig jaar gingen we met Jan Donders in gesprek en maakten een sfeerimpressie. Tien dagen lang sport, lekker eten en drinken. Kortom heel veel gezelligheid.

We vonden een leuk filmpje van een feestje bij Nero in 1983

19 augustus 2022

Nero (nu LadyPapa) in de glorietijd

En ook Elvis kwam op bezoek.

Partij Ons Dorp
close-link
Terug