Deel

Beste Wills: zijn volwassen dochters vinden mij niet aardig

Voor elke relatie wat Wills...

Beste Wills: zijn volwassen dochters vinden mij niet aardig

Beste Wills: Mijn vriend vertelde me onlangs dat een van zijn volwassen dochters mij niet aardig vindt. Toen ik hem vroeg welke van de drie dat was, weigerde hij me dat te zeggen. Ik weet niet wat ik erger vind: deze nare mededeling, of zijn stilzwijgen. Hoe moet ik met deze situatie omgaan?

Beste In De War: Mijn eerste reactie toen ik dit las was: “Nee hè, ik heb geen zin in spelletjes.” Ik zou hopen alert genoeg te zijn dat ook te zeggen als ik ooit in jouw situatie terecht zou komen. Om daarna nog toe te voegen: ”Of je geeft me genoeg info om er iets aan te kunnen doen, óf je vertelt het me helemaal niet. Op deze manier krijg ik wél een slecht gevoel, maar geen mogelijkheden er iets aan te doen. Dat is een vriend onwaardig. Yes, boomer!

Terug