Bergense Ingrid van de Pas lanceert haar boek ‘Boobie trap’ (filmpje)

Het boek wordt donderdag 21 oktober gelanceerd in LadyPapa. Daarna is de verkoop bij boekhandel Thomas en signeersessie

Bergense Ingrid van de Pas lanceert haar boek ‘Boobie trap’ (filmpje)

Bergense Ingrid van de Pas (59) heeft een roman geschreven over haar periode met borstkanker. Vanaf donderdag 21 oktober ligt haar boek BOOBIE TRAP bij boekhandel Thomas en vanaf heden kan haar verhaal ook op www.boobietrap.nl worden besteld. De netto-opbrengst gaat naar het KiKa Kinderfonds.

Klik hier voor het interview.

Black Friday
In oktober van 2018 besloot Ingrid om een cosmetische operatie aan haar borsten te ondergaan. Na tien dagen belde haar plastisch chirurg haar met de mededeling dat vervolgonderzoek dringend was gewenst. Op vrijdag 23 november, black friday, werd definitief ‘borstkanker’ vastgesteld in de rechterborst van Ingrid. De rollercoaster was een feit.

Er volgde een intensieve en spannende  periode met operaties, bestralingen en een hormoonkuur. Tijdens deze periode hield Ingrid een dagboek bij en vanuit dit verslag heeft zij het afgelopen anderhalf jaar een zeer lezenswaardige roman geschreven met Veerle Valk als hoofdpersoon. Een verhaal over communicatie, verhoudingen, verwijdering, verwarring, liefde, vertrouwen en natuurlijk het dorp Bergen.

www.boobietrap.nl
info@boobietrap.nl

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Bergense Ingrid van de Pas lanceert haar boek ‘Boobie trap’ (filmpje) Bergense Ingrid van de Pas lanceert haar boek ‘Boobie trap’ (filmpje)