Bergens Kookboek: een hart onder de riem voor Bergense horecaondernemers (filmpje)
Opbrengst: € 11.500,00
Gepubliceerd: 2 januari 2022
Op 22 mei 2021 rolde het Bergens Kookboek van de pers en raakte Bergen in de ban van het boek met de gouden kreeft. Een ode aan de horeca van Bergen & Bergen aan Zee.
Afgelopen zaterdag 1 januari is de balans opgemaakt door de initiatiefnemers Liz de Rover en Elana Bon: maar liefst € 11.500,00 mogen zij aan de deelnemende horecabedrijven schenken. Zoals zij zelf zeggen: “Een druppel op een gloeiende kookplaat, een slok op een borrel maar we hopen van harte dat de horeca het hart onder de riem gevoeld heeft.”
Namens de Flessenpost, inwoners van Bergen en natuurlijk alle horecaondernemers: hulde dames en dank voor de inzet voor dit prachtige kookboek én de opbrengst.
Klik hier voor het filmpje.