Bergenaren met een mening: Nicole Jonkman

Een buitenzwembad met wellness

Beste buren en bewoners uit Bergen en omgeving. Graag wil ik een vooruitstrevend fris idee delen: B.B.B. Oftewel Buitenbad Bergen. We missen het zwembad en multifunctioneel centrum de Beeck, die in de as ligt. Maar er is nu wel een overweging mogelijk voor een veel passender multifunctioneel centrum De Beeck op het BSV terrein.

Een buitenzwembad met wellness zal de vergrijzing in Bergen tegengaan en een enorme input aan toerisme-groei bieden. Omschakeling van huidige bouwplan naar dit voorstel vraagt om een open mind en een gezonde wil. Een investering op recreatief gebied verdient zichzelf terug en is passend in deze tijd.

Woningbouw kan op het oude terrein van De Beeck. Wat het aangezicht van Bergen mooi houdt. De polder blijft rustig. En kinderen kunnen vanuit school op de fiets naar het zwembad en vrij zwemmen en spelen. Toerisme en burgers varen er wel bij.

Er is een mogelijkheid voor een hele mooie ontwikkeling. Als je het wil zien.

Ik wens ieder een sportief en welvarend 2018!

Nicole Jonkman


Reactie’s:

Beste redactie,
In reactie op het stuk over een buitenzwembad:

Volgens mij is voor Bergen een binnenzwembad het meest waardevol. Hier kan iedereen het hele jaar terecht in plaats van op de spaarzame warme dagen die ons land telt. Buitenzwembaden zijn erg leuk voor plekken waar geen buitenwater is, maar onze gemeente ligt aan de kust en heeft op fietsafstand ook nog een prachtig meer. Het in stand houden van een binnen- en een buiten zwembad is veel te kostbaar.

Vriendelijke groet,
Odile Rasch
lijsttrekker D66


Prachtig, zeer goed en commercieel plan.
Met een binnenbad erbij?
Piet Groot
Prins Hendriklaan Bergen

Ik vind het een geweldig idee ware het niet dat het verzekeringstechnisch problemen gaat geven. Ik blijf er wel bij dat ik het een heel leuk idee vind.

Loekie


Lijkt een pracht plan.
Vr. Groet, P. Bok


Wat een Fantastisch geweldig Plan!!!!!!!!!!

Ernest Selleger


Hoe denkt u hierover: Laat het ons weten via: info@flessenpostuitbergen.nl