Bergenaren in het buitenland: Sterre Volkers gaat vrijwilligerswerk doen in Suriname

Ze gaat zich inzetten voor een sociale werkplaats in Paramaribo en kan wel wat sponsoring gebruiken

Bergenaren in het buitenland: Sterre Volkers gaat vrijwilligerswerk doen in Suriname

Tijdens mijn zomervakantie ga ik een paar weken vrijwilligerswerk doen in Suriname samen met de stichting Uni Pikin en de vliegende meubelmakers. Wij gaan ons inzetten voor een sociale werkplaats in Paramaribo, waar arbeid, stage en opvang wordt gegeven aan mensen met een beperking en leerlingen van het voortgezet speciaal onderwijs.

Tijdens deze bijzondere ervaring zal ik deze mensen leren hoe zij meubels kunnen maken.

Met onze steun hopen wij hen een nuttige en leerzame dagbesteding te bieden, waarmee zij door het verkopen van de meubels eveneens een klein inkomen kunnen verwerven.

Omdat het vrij kostbaar is om deze mensen een juiste start te geven met de juiste gereedschappen en materialen ben ik voor dit project een inzamelingsactie aan het houden. Hoe meer geld er verzameld wordt, hoe groter de kans van slagen van dit project.

Wil jij mij ondersteunen in de vorm van een financiële bijdrage?
Dat zou ik fantastisch vinden!! Bij voorbaat heel erg bedankt! Ik houd jullie op de hoogte van de voortgang van dit project.

Klik hier voor een donatie!