Bergenaren in het buitenland: Mariët en Ton, “Wass passiert in der Casa Mantana, bleibt in der Casa Mantana””

Het gaat weer goed op Bonaire

Bergenaren in het buitenland: Mariët en Ton, “Wass passiert in der Casa Mantana, bleibt in der Casa Mantana””

Na een roerig eerste jaar voor onze Casa met geopende en gesloten grenzen, met dan weer veel en dan weer weinig beperkingen in de horeca, is Bonaire sinds half mei gelukkig weer helemaal open!
Wij hebben in onze Casa inmiddels een aantal hele fijne, leuke, gezellige en vooral internationale gasten mogen vewelkomen.
De afgelopen zomermaanden hebben wij kunnen genieten van bijzondere verhalen van onze gasten die allemaal even weg van alle regels en belemmeringen wilden zijn en vooral wilden genieten van zon, zee, rust, onderwaterwereld en cocktails drinken op het strand.

Making memories

Soms gebeuren en van die dingen die je van te voren niet aan ziet komen, maar die zomaar ineens bijzondere herinneringen maken.

Zo hadden we laatst de Casa gevuld met een paar solo reizigers uit diverse windhoeken. De één ging leren duiken, de ander kwam ook om te duiken en was hele dagen de onderwaterwereld aan het verkennen en daarnaast hadden we nog een persoon die een huis had gekocht maar de container met spullen nog niet had ontvangen.

Onze gezamenlijke ruimte werd regelmatig gevuld door dit gezelschap die elkaar steeds beter leerden kennen. We switchten van Nederlands naar Engels en weer naar Duits. Hierdoor werd ons al-oude “Shji-Deutsch” eindelijk ook weer een beetje opgepoetst.

Lang verhaal kort, we hebben een paar zeer memorabele avonden met elkaar mee gemaakt, waarvan bij sommige de slogan geldt “Wass passiert in der Casa Mantana, bleibt in der Casa Mantana” en waarvan we een paar andere momenten hebben beschreven in onze nieuwste blog….

De vernieuwde Atlantis studio

In een wat rustigere week hadden we besloten onze Atlantis studio een make-over te geven. Deze studio was de enige die nog niet over een eigen privé terras beschikte en de indeling was eigenlijk ook niet helemaal nog naar onze wens.
Met een korte verbouwing hebben wij de schuifpui aan de zijkant met de raampartij aan de voorkant (laten) verwisselen. Daarna hebben wij een eigenhandig een knap vlonderterras aangelegd, een paar prachtige plantenbakken gemaakt, die gevuld met tropische planten en van binnen het interieur nog meer boutique style gegeven. De buitenkant van het pand ook meteen maar een nieuwe lik verf gegeven (9 meter hoog is best hoog) en het resultaat mag er zijn! Een geweldig ruime studio met eigen terras in een tropische sfeer. Wie wil in deze studio nu niet zijn vakantie gaan vieren?

Sea you soon op Bonaire!
Ben je deze zomer niet of te weinig aan vakantie toegekomen en heb je nog een enorme behoefte aan zon, zee, strand, palmbomen , maar vooral even weg van alle Covid-gedoe?

Wist je dat KLM en TUI beide momenteel enorm aan het stunten zijn met aanbiedingen naar Bonaire voor dit najaar?

Gelukkig voor jou hebben wij nog een paar plekjes vrij in onze studios of gastenkamers de komende periode. Neem contact met ons op of check de beschikbaarheid van onze website.

Veilig reizen naar Bonaire

Blijf op de hoogte van de laatste updates om naar Bonaire te kunnen reizen via deze 2 websites. Zij worden zeer regelmatig geupdate met de laatste adviezen & regelgeving:
1) regels van de overheid van Bonaire
2) reisadvies en voorwaarden van de Nederlandse overheid