Bergenaren in het buitenland: het gaat goed met Mariët en Ton

Drie jaar Casa Mantana Bonaire

Bonaire bloeit weer als vanouds en bij onze Casa Mantana ontvangen wij nog altijd met veel plezier en een grote glimlach onze gasten, vaak ook uit Bergen. We hebben fantastische, leuke, lieve, gezellige, bekende en onbekende mensen van diverse uithoeken van de wereld mogen verwelkomen. En uit onze reviews blijkt dat ze net zo blij zijn met ons als wij met hen, een mooier compliment kunnen wij ons niet wensen.

Daarom proosten wij op onze drie jaar en dat er nog vele jaren mogen volgen!

Een korte terugblik

In onze laatste blog hebben we een korte terugblik geschreven over deze afgelopen drie jaar op Bonaire. Het vertrek en afscheid uit Nederland, de startperiode en ons herstel.

Veel mensen prezen ons voor onze lef om deze stap ook werkelijk te zetten, een stap die ze zelf nooit zouden durven. Als je de programma’s van “Ik Vertrek”  volgt of aangesloten bent bij de vele Facebookgroepen zoals “Wereldvrouwen” of bijvoorbeeld “Nederlanders in het buitenland”, dan zijn er ontzettend veel Nederlanders die al eerder hebben besloten om het koude kikkerlandje te verruilen voor een ander plekje op de wereld. Ook hier op Bonaire komen wij natuurlijk allemaal Nederlanders tegen die deze stap al eens eerder hebben gemaakt. Het komt uiteindelijk maar op één ding neer: Don’t dream your life, live your Dream!