Bergenaren in het buitenland: Erik Vrij schreef boek ‘One billion and one Dirham – financial fairy tales’

Erik woont en werkt sinds ruim twee jaar als hoofd juridische zaken bij een bank in Abu Dhabi

Bergense auteur Erik Vrij publiceert eind november een Engelstalige bundel financiële sprookjesverhalen die grotendeels zijn gebaseerd op de wereldberoemde sprookjes van 1001 nacht, de Gebroeders Grimm, Hans Christian Andersen en meer. Het boek heeft als titel ONE BILLION AND ONE DIRHAM – FINANCIAL FAIRY TALES. Het omslagontwerp is gemaakt door een van de beroemde Arabische kalligrafieartiesten van het Midden-Oosten, Wissam Shawkat. Het boek wordt gedrukt in hoge kwaliteit met goud- en zilverkleurige foliedruk en gestempelde titel.

Erik woont en werkt sinds ruim twee jaar als hoofd juridische zaken bij een bank in Abu Dhabi waar hij de inspiratie opdeed om een dergelijke bundel sprookjesverhalen te schrijven. Hij reist regelmatig op en neer naar zijn vrouw en woning in Bergen.

Het boek is succesvol op het grootste crowdfundingplatform ter wereld – kickstarter.com – gelanceerd waar het doorlopend hoog genoteerd is geweest en in enkele dagen de eerste plaats van alle publicatieprojecten heeft bereikt.

Mensen en bedrijven die het boek willen sponsoren – voornamelijk uit de financiële sector – worden met naam vermeld in het boek. Er zijn diverse maatwerkmogelijkheden voor bedrijfssponsoring, zoals een losse papieren omslag en/of boekenlegger met eigen foto, boodschap, bedrijfslogo etc.

Het boek wordt de komende weken gedrukt. Erik verwacht het boek in Bergen te kunnen presenteren en overhandigen aan sponsoren.

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.