Bergenaren in de media: Robbert Peek, zo kun je een failliet restaurant doorstarten
Hij startte in 2020 een failliet restaurant door, Zilt in Bergen aan Zee
Gepubliceerd: 14 oktober 2022
Faillissement-specialist en restauranthouder Robbert Peek verwacht een ‘hete winter en een koud voorjaar’ met een storm aan faillissementen in de horeca. “Ik verwacht in 2023 een stijging van meer dan 50% van het aantal faillissementen.” Het aantal faillissementen lag in juni en juli 2022 al 17% hoger dan in dezelfde maanden vorig jaar en in augustus 2022 zelfs 34% hoger.
MASTERCLASS: HOE KUN JE ALS ONDERNEMER DOORSTARTEN MET EEN FAILLIET RESTAURANT
Robbert Peek heeft een speciale masterclass ontwikkeld hoe je als ondernemer kunt doorstarten met een failliet restaurant. Robbert Peek spreekt uit ervaring; hij kocht in 2020 tijdens de eerste lockdown het failliete Zilte Zoen in Bergen aan Zee en startte het door. Nu twee jaar later draait het als een trein en… zonder schulden.
Lees hier verder.
Bron: www.entreemagazine.nl