Bergenaren in de media... Marit: Mijn ouders stapten samen uit het leven

Door: Sabine Leenhouts

Bergenaren in de media... Marit: Mijn ouders stapten samen uit het leven

De ouders van Marit Stofberg (59) besloten om gezamenlijk uit het leven te stappen. Ze waren weliswaar al 91 en 88, maar lichamelijk nog redelijk gezond. Hun dochter Marit (59) vertelt openhartig over deze ingrijpende gebeurtenis. “In die omhelzing, met onze gezichten tegen elkaar aan, zeiden we hoe waardevol we voor elkaar waren geweest.”

Marit: “Mijn vader opperde meer dan tien jaar terug als eerste, dat hij het wel mooi zou vinden om samen met mijn moeder te sterven als ze heel oud of ziek zouden zijn. Hij kondigde dat zomaar aan op een moment dat de familie samen was. Daar werd vervolgens ook door mijn moeder over nagedacht en gesproken. Ook met ons.

Lees hier verder.