Bergenaren fietsen door Afrika voor het goede doel

Edo Dekker, "Binnenkort gaat het gebeuren!"

Edo: “Op 7 oktober neem ik met vier collega’s deel aan de Africa Classic 2023 – een epische fietsuitdaging georganiseerd door de Amref Flying Doctors.” Het betreft een rit op de mountainbike door Tanzania en Kenia van 400 km en 4000 hoogtemeters. Wij doen ons uiterste best om ieder € 5000 in te zamelen voor het goede doel. Nu zijn wij dankzij vele sponsoren al een heel eind op weg, maar wij hebben úw steun nog hard nodig om deze mijlpaal te bereiken.

De Africa Classic is een uniek evenement dat avontuur, sport en liefdadigheid combineert. Tijdens deze uitdagende fietstocht doorkruisen we adembenemende landschappen, ontdekken we de rijke cultuur van Afrika en dragen we bij aan de verbetering van de gezondheidszorg in de meest kwetsbare gemeenschappen van het continent.

Het is belangrijk om te vermelden dat alle opbrengsten van onze sponsoractie rechtstreeks naar het goede doel gaan. De kosten voor onze deelname aan de Africa Classic zijn gesponsord door onze werkgever VvAA. Dit betekent dat uw bijdrage volledig ten goede komt aan het financieren van essentiële medische voorzieningen en gezondheidsprogramma’s, zoals het opleiden van lokale zorgverleners, het leveren van medicijnen en het bouwen van gezondheidscentra.

Als sponsor van de Africa Classic 2023, georganiseerd door Amref Flying Doctors – gesteund door ons – helpt u AMREF met bijvoorbeeld:

– Voor € 30 geeft AMREF een moeder met 2 kinderen toegang tot schoon drinkwater.
– Voor € 52 laat AMREF een meisje een alternatief ritueel voor meisjesbesnijdenis doorlopen.
– Voor € 135 geeft AMREF een verloskundige training rondom veilig bevallen.

Elke ondersteuning voor deze Africa Classic 2023 is fantastisch! Gebruik de sponsorknop op mijn persoonlijke pagina om uw steun te bevestigen.

Edo Dekker – Africa Classic

www.africaclassic.nl/edo-dekker-vvaa2023-tanzania