Bergen vierde massaal Valentijnsdag (foto’s)

Wij brachten een bezoekje aan de winnaars van het Valentijnsdiner bij Het Hof

Bergen vierde massaal Valentijnsdag (foto’s)

De meeste restaurants in Bergen waren afgelopen woensdag druk bezet met Valentijnskoppels. Zo ook Het Hof.

Inmiddels alweer voor het elfde jaar maakten de lezers van de Flessenpost kans op een gratis Valentijnsdiner voor twee personen in een van de betere Bergense restaurants. Dit jaar was dat in toprestaurant Het Hof op een super romantische locatie. Daarnaast worden de winnaars ook nog eens getrakteerd op een heerlijke fles cava van de www.cavastore.nl uit Bergen die wordt uitgereikt door de charmante Anouk Mak. Want… all you need is love!

En de winnaars waren dit jaar… Vincent Beuling en zijn partner.

Lees hier Vincent zijn verhaal:
Ik ben in 2019 wijkagent van politie geworden in het mooie Bergen. Ik ben vol enthousiasme begonnen in dit sfeervolle dorp met gezellige horeca en prachtige natuur. Na mijn eerste jaar brak de coronacrisis uit en was er in het levendige dorp weinig tot niets meer te beleven, zelfs voor de politie niet.

Tot overmaat van ramp werd ik in mei 2021 ziek en kon ik mijn werk helaas niet meer uitvoeren. Ik ben geruime tijd ziek geweest en mijn vrouw en ik hebben heel wat Bergen moeten verzetten tijdens mijn ziekteperiode en hierbij zijn we door heel veel diepe Dalen gegaan en uiteindelijk over enkele hoge Bergen geklommen.
In september 2023 ben ik begonnen met werken op een ander politiebureau. Aangezien mijn herstel vanaf toen heel voorspoedig verliep en ik weer heimwee naar Bergen begon te krijgen, heb ik bij de leiding aangegeven dat ik graag weer wijkagent van Bergen wilde worden om mijn werk aldaar af te maken. Dit i.v.m. het feit dat de twee zittende wijkagenten Aletta en Maarten gingen stoppen met deze functie. Helaas voor mij is de keuze gevallen op twee andere collega’s en word ik wijkagent Limmen, Akersloot, de Woude.
Om toch nog een beetje verbonden te blijven met Bergen, volg ik nog steeds met veel belangstelling al het nieuws uit Bergen en lees daarvoor o.a. wekelijks de Flessenpost uit Bergen en op deze manier blijf ik toch nog op de hoogte.
Ik weet zeker dat ik in de toekomst terug ga komen als wijkagent van Bergen, dat is in ieder geval mijn doel en hopelijk is het mij gegund. Daarom stop ik die wens bij deze in de Flessenpost uit Bergen.

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Bergen vierde massaal Valentijnsdag (foto’s) Bergen vierde massaal Valentijnsdag (foto’s) Bergen vierde massaal Valentijnsdag (foto’s) Bergen vierde massaal Valentijnsdag (foto’s)