Bergen on Ice: een update

Alle hulp en sponsoring is welkom

Bergen on Ice: een update

Twee jaar geleden verrees er een prachtige ijsbaan in hartje Bergen. Een groepje ondernemers sloeg de handen ineen en bezorgde Bergen en omstreken veel schaatsplezier in een heus winterwonderland. Het idyllische decor van de Ruïnekerk vormde samen met de schitterende ijsbaan een ware publiekstrekker. Jong en oud vermaakten zich kostelijk op en rondom de ijsbaan. De winterse gezelligheid zorgde voor positiviteit en verbinding in ons mooie dorp.

Dit alles dankzij uw hulp natuurlijk, want u droeg als sponsor de ijsbaan een warm hart toe. Dit jaar willen wij het dunnetjes overdoen van zaterdag 14 december tot en met zondag 5 januari. Sponsors van de vorige editie kunnen deze week een mail verwachten met informatie over de sponsormogelijkheden en de wijzigingen in de organisatie. Wij hopen natuurlijk van harte dat u er ook deze keer weer bij bent.

Alhoewel het nog de vraag is of de sponsoring volledig rondkomt en de ijsbaan doorgang kan vinden, kan de organisatie met trots melden dat er zich reeds een aantal fantastische sponsors hebben gemeld. U kunt bijvoorbeeld bij Hoofdsponsor DEEN Supermarkten weer sparen voor een gratis toegangskaart. Oger zal dit jaar de kleding verzorgen voor de medewerkers, Doets Reizen is ook weer van de partij als subsponsor en ook viert het bedrijf de jaarlijkse kerstborrel bij ons, misschien ook een idee voor u? Natuurlijk zijn er alweer veel tafels geboekt voor de befaamde “Diner on Ice” avonden die plaatsvinden op maandag 16 december en dinsdag 17 december.

Ook worden er nog vrijwilligers gezocht voor de schaatsverhuur, de horeca en het ijsmeesterschap. We hopen weer een gezellige ploeg bij elkaar te krijgen net als tijdens de vorige editie. Maar liefst 40 vrijwilligers hebben zich destijds gemeld, stuk voor stuk kanjers. Natuurlijk is het een verantwoordelijke taak maar het is vooral heel erg gezellig om samen met de andere vrijwilligers de ijsbaan tot een succes te maken

.
Indien u geïnteresseerd bent in de sponsormogelijkheden of als u zich wilt opgeven als vrijwilliger dan kunt u e-mailen naar [email protected] of bellen met het secretariaat: 06- 15 86 44 29.

Klik op de foto voor een uitvergroting.