Bent jij ook al vriendjes geworden van de Ruïnekerk?

Bent jij ook al vriendjes geworden van de Ruïnekerk?

Hallo beste lezers van de Flessenpost.

Toet Anema is opgegroeid in Schoorl en sinds een halve eeuw woonachtig in Alkmaar. Twee van haar drie kinderen wonen in Bergen en daarom rijdt ze graag deze kant op.

Maar ook voor het tennissen met haar vriendinnen bij TC Bergen, een heerlijk mokkataartje van onze banketbakker of een gezellige lunch of wijntje op de terrassen bij de Ruïnekerk. De uitstraling van deze prachtige kerk met de singel van grote, oude bomen bepaalt voor haar mede de bijzondere historische, culturele en Bourgondische sfeer in het centrum van Bergen.  Ze wil graag bijdragen aan het in stand houden van de Ruïnekerk als cultureel erfgoed, maar zeker ook als inspirerende ontmoetingsplek voor mensen. Daarom heeft Toet zich aangemeld als vriend uit Alkmaar voor het behoudt van de kerk in Bergen!

“Het is vijf voor twaalf voor dit unieke cultureel historische erfgoed in het centrum van Bergen.

De financiële situatie is rampzalig. Als we niets doen, moet de Ruïnekerk die wordt gebruikt voor tal van sociaal-culturele evenementen binnen afzienbare tijd de deuren sluiten.”

De inkomsten blijven zwaar achter bij de uitgaven. Onderhoud en exploitatie van de Ruïnekerk moeten uit eigen middelen komen. Wij, Vrienden van de Ruïnekerk, proberen dit unieke erfgoed voor de toekomst te bewaren. Maar daar hebben we uw steun hard bij nodig.

Klik hier om vriend te worden.

U helpt de Ruinekerk:
– in stand te houden
– te restaureren
– te verfraaien
– multifunctioneel te maken
– technisch aan de hedendaagse norm aan te passen

U ontvangt:
– twee (digitale) nieuwsbrieven per jaar
– één Vriendendag of -avond per jaar
– kortingsaanbiedingen voor activiteiten
– dank voor uw betrokkenheid bij dit prachtige stukje Bergen

Wilt u eenmalig een donatie doen?
Dat kan natuurlijk ook. Maak uw donatie over onder vermelding van ‘eenmalige donatie’ en uw naam en adres, ten name van de Stichting Vrienden van de Ruïnekerk, bankrekeningnummer NL02ABNA0437040232.

ANBI instelling
De Stichting Vrienden van de Ruïnekerk is door de Belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat de stichting u een aantal interessante fiscale voordelen biedt.

Klik op de foto voor een uitvergroting.