Ben jij kunstenaar en exposeer je tijdens de Kunst10Daagse 2023?

Zorg er dan voor dat iedereen je kan vinden... Er komt een plattegrond met Highlights in de Flessenpost

Ben jij kunstenaar en exposeer je tijdens de Kunst10Daagse 2023?

Het lijkt allemaal nog ver weg, maar de redactie van de Flessenpost is al volop bezig met de voorbereiding van een supergave Kunst10Daagse special. De uitgave wordt een week voor het evenement (20-29 oktober) huis-aan-huis verspreid in Bergen t/m Camperduin. Daarnaast worden er nog eens 5000 exemplaren gratis verspreid bij de VVV, Museum Kranenburgh, cafés, restaurants, hotels en plaatsen waar veel mensen komen.
Voor deze editie maken wij een speciale plattegrond met Highlights en daarmee zijn jij en je locatie goed zichtbaar en makkelijk vindbaar. Bezoekers wandelen door Bergen met de krant in de hand en deze is kosteloos.

Wil jij een plek in deze bijzondere uitgave met ‘Highlights-plattegrond’? Neem dan contact op via: [email protected] of bel 06-29449917 en dan sturen wij je de technische specificaties en tarieven toe.
Doe je op het laatste moment toch nog mee? Heb je nu pas een locatie gevonden? Grijp ook dan deze kans en doe mee met onze special zodat iedereeen je straks weet te vinden.

Foto: werk van de Bergense kunstenares Anne-Fieke Later
Logo Kunstenaar uit Bergen voor K10D special: ©Rob Donders

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Ben jij kunstenaar en exposeer je tijdens de Kunst10Daagse 2023?