Ben jij hét nieuwe talent tijdens het Bergen Live Festival?

Meld je tot en met 3 mei aan voor het Talent on Stage programma van Bergen Live

Ben jij hét nieuwe talent tijdens het Bergen Live Festival?

Wil jij schitteren op ons podium als het nieuwe talent? Grijp nu je kans en meld je via [email protected] aan voor het Talent on Stage programma van Bergen Live!

Op zaterdag 7 september 2024 krijgt opkomend talent de kans om zich te bewijzen op diverse podia tijdens Bergen Live. De zaterdagmiddag van 14.00 tot 18.00 uur staat volledig in het teken van aanstormend talent, bands zoals Eyecloser, REYCK, Krappe Sokken en The Sunrise Paradise hebben vorig jaar laten zien dat ze niet onderdoen voor gevestigde namen als Ruben Hoeke, Paulo Mendonca en de Erwin van Ligten Band, die ‘s avonds op het programma staan.

Van pakkende pophits en kleine intieme liedjes tot pittige riffs en moshpits, alles is mogelijk tijdens Talent on Stage!

Ben jij een muzikaal talent en wil je jouw kunsten live aan een groot publiek laten zien? Meld je dan tot en met 3 mei aan voor Talent on Stage. Tijdens dit event krijg je als band of solo-artiest de kans om een half uur tot een uur op te treden op professionele podia bij Fabels en de Lamoraal en het hoofdpodium op het Plein van Bergen. Onze professionele geluidstechnici en stagemanagers zullen je begeleiden en ervoor zorgen dat je optreden vlekkeloos verloopt.
Om je aan te melden, stuur je jouw biografie, foto en eventuele muziekfragmenten naar [email protected].
Mis deze kans niet om je talent te laten zien aan een groot publiek!

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Ben jij hét nieuwe talent tijdens het Bergen Live Festival? Ben jij hét nieuwe talent tijdens het Bergen Live Festival? Ben jij hét nieuwe talent tijdens het Bergen Live Festival?